Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë Arlequin Casino - Affiliate Program

Arlequin CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
7.8/10
BonusBonus 300$ + 10 rrotullime falas
Pagesat e shpejta
Program unik VIP
Studiot më të mira të lojërave
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Pagesat e shpejta
Program unik VIP
Studiot më të mira të lojërave
Arlequin Casino is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Arlequin Casino promovohet nga iGaming Partners dhe kushdo mund të bashkohet me programin e tyre dhe të promovojë markat e tyre. Partnerët duhet të plotësojnë një aplikim dhe të presin miratimin. Lajmi i mirë është se ky program i filialeve të kazinosë është i mirë për të gjithë ata që duan të promovojnë markën e tyre.

iGaming Partners ofron një komision 50% të ndarjes së të ardhurave për tre muajt e parë pa bartje negative. Komisioni i ndarjes së tyre të të ardhurave funksionon në mënyrën e mëposhtme:

 • Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave 50% për muajin e parë.
 • Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave 50% për muajin e dytë.
 • Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave 50% për muajin e tretë.

Komisioni i të ardhurave për muajt në vijim është ndërmjet 25% dhe 50% dhe funksionon në këtë mënyrë.

 • 25% Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave për partnerët që sjellin midis 0,01 dhe 5,000 dollarë.
 • Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave 30% për partnerët që sjellin midis 5,001 dhe 10,000 dollarë.
 • Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave 35% për partnerët që sjellin midis 10,01 dhe 15,000 dollarë.
 • Komisioni i ndarjes së të ardhurave 40% për partnerët që sjellin midis 15,001 dhe 20,000 dollarë.
 • Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave 45% për partnerët që sjellin midis 20,001 dhe 25,000 dollarë.
 • Komisioni i Ndarjes së të Ardhurave 50% për partnerët që sjellin më shumë se 25,001 dollarë.

Fatkeqësisht, Partnerët iGaming kanë një politikë për të mos punuar me ofertat CPA ose hibride në këtë pikë.

Tregjet e synuara

Vendet e synuara të Partnerëve të iGaming përfshijnë Skandinavinë, Kanadanë, Dublinin, Spanjën, Amerikën Latine dhe Evropën. Megjithatë, shërbimet e tyre nuk janë të disponueshme kudo, dhe ka edhe disa vende të përjashtuara. Ato përfshijnë sa vijon:

 • Australia
 • Kinë
 • Hong Kongu
 • Antilet Hollandeze
 • Turqia
 • Mbretëria e Bashkuar
 • SHBA

Mjetet dhe Bannerët e Partnerëve të iGaming

Sapo partnerët t'i bashkohen këtij programi kryesor të filialeve të kazinosë, ata mund të kapin duart e tyre me tonelata banderolash gif dhe mjete të mrekullueshme për të promovuar markën e tyre. Partnerët që kanë ide të reja se si të promovojnë markën e tyre mund të diskutojnë idetë e tyre me menaxherin e tyre.