Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë Arlequin Casino - Responsible Gaming

Arlequin CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
7.8/10
BonusBonus 300$ + 10 rrotullime falas
Pagesat e shpejta
Program unik VIP
Studiot më të mira të lojërave
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Pagesat e shpejta
Program unik VIP
Studiot më të mira të lojërave
Arlequin Casino is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Ofruesi promovon lojërat e fatit të sigurt dhe ofron burime dhe mjete për të ndihmuar përdoruesit të mbajnë kontrollin mbi sjelljen e tyre të lojërave. Kjo përfshin zgjedhje për vetëpërjashtimin, kufizimin e depozitave dhe ndalimin gjatë lojës.

Arlequin Casino sigurohet që anëtarët e ekipit të tij të jenë të arsimuar mirë për të njohur problemin e lojërave të fatit dhe të kenë të gjitha burimet e nevojshme për të ndihmuar. Ata duan që lojtarët të argëtohen gjatë lojërave të fatit, kështu që i inkurajojnë lojtarët të luajnë me përgjegjësi në çdo kohë. Kumari është një aktivitet argëtues dhe lojtarët duhet ta shijojnë atë dhe të mos ndihen të stresuar për këtë. Të marrësh para hua për të luajtur ose të shpenzosh më shumë se sa mund të përballosh nuk është mënyra e duhur. Kjo mund të çojë në probleme të rëndësishme për lojtarin dhe familjen e tyre gjithashtu.

Për të ndihmuar lojtarët, Arlequin Casino i lejon ata të vendosin kufijtë e tyre të lojërave, buxhetet dhe kufijtë duke ofruar mjete për t'i ndihmuar ata të parandalojnë sjelljen jo të shëndetshme.

Lojtarët mund të vendosin limite ditore, javore dhe mujore se sa mund të depozitojnë. Gjëja më e mirë për të bërë këtu është të kontaktoni Mbështetjen e Klientit dhe ata do t'i ndihmojnë ata të marrin vendimin më të mirëinformuar.

Periudha e ftohjes

Arlequin Casino u ofron lojtarëve një sërë opsionesh qetësimi si pushimi 24-orësh ose vetëpërjashtimi i pacaktuar. Cilado që një lojtar zgjedh të përfitojë, do t'i ndihmojë ata të qëndrojnë në kontroll të zakonit të tyre të kumarit me siguri.

Kontroll i realitetit

Është një ide e mirë që lojtarët të monitorojnë kumarin e tyre duke përdorur mjetin e Kontrollit të Realitetit. Kjo do t'i ndihmojë ata të mbajnë shënim se sa kohë janë duke luajtur dhe pasi të arrijnë afatin kohor, ata do të marrin një njoftim. Lojtarët do të duhet të zgjedhin ose të vazhdojnë ose të dalin nga loja. Lojërat e Kazinosë Live nga Evolution Gaming kanë kontrollin e tyre të realitetit brenda lojërave të tyre dhe është caktuar si parazgjedhje në çdo 60 minuta.

Test i vetëvlerësimit

Lojtarët që janë të shqetësuar për lojërat e tyre të fatit dhe besojnë se po zhvillojnë një varësi, mund të provojnë një test vetëvlerësimi. Ky është një grup pyetjesh që do t'i ndihmojnë ata të kuptojnë më mirë zakonin e tyre të lojërave të fatit. Është e qartë se ata duhet t'i përgjigjen çdo pyetjeje sinqerisht. Kushdo që shqetësohet për rezultatin e testit të tyre duhet të marrë në konsideratë aktivizimin e një periudhe kohore në llogarinë e tyre ose të kontaktojë mbështetjen e klientit për këshilla.

Mbrojtja e të miturve

Lojtarët që ndajnë një kompjuter me të miturit duhet të dalin gjithmonë nga llogaria e tyre kur të mbarojnë së luajturi. Për më tepër, ata mund të përdorin softuer si NetNanny, për të mbrojtur të miturit që hyjnë në faqet e lojërave të fatit.

Vetëm lojtarët që janë në moshë madhore mund të krijojnë një llogari në Arlequin Casino. Për këtë arsye, kompania kalon një procedurë të gjerë verifikimi për t'u siguruar që çdo lojtar që krijon një llogari është 18 vjeç e lart.

Organizatat e Pavarura

Lojtarët që kanë të bëjnë me varësinë e lojërave të fatit duhet të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit pasi kanë shumë përvojë në trajtimin e këtyre çështjeve. Shumë organizata të ndryshme do të ndihmojnë të varurit me udhëzime dhe këshilla:

GamCare

Ueb: www.gamcare.org.uk

E-mail: info@gamcare.org.uk

Linja e ndihmës: (+44) 808 802 0133

Gordonhouse

Ueb: www.gordonmoody.org.uk / www.gamblingtherapy.org

Email: help@gordonmoody.org.uk / https://www.gamblingtherapy.org/en/email-support-gambling-therapy

Telefon: (+44) 01384 241292

Gamblers Anonime GA

Ueb: www.gamblersanonymous.org.uk

Gam-Anon

Ueb: www.gamanon.org.uk

Telefoni: (+44) 870 050 8880

Lidhjet e Kontaktit dhe Takimi Online në Mbretërinë e Bashkuar: https://gamanon.org.uk/?page_id=82

Stödlinjen

Nëse jeni banor i Suedisë dhe keni ndonjë problem të mundshëm të lojërave të fatit, gjithmonë mund të kontaktoni Stödlinjen për konsultim, një linjë ndihmëse të pavarur dhe një palë të tretë:

Ueb: www.stodlinjen.se

Telefoni: 020-81 91 00 ditët e javës 09.00-21.00 për lojtarë dhe të afërm.

Ju gjithashtu mund të hyni në linjën e mbështetjes përmes bisedës, SMS ose emailit përmes faqes së mësipërme të internetit.