Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë Azur - Responsible Gaming

AzurResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
BonusBonus 500$ + 20 rrotullime falas
Lojëra superiore
Pagesat e shpejta
Programe ekskluzive VIP
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Lojëra superiore
Pagesat e shpejta
Programe ekskluzive VIP
Azur is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Angazhimi ndaj Lojërave të Përgjegjshme: Si [Kazino e përmendur] Mbështet lojtarët

Mjetet e Monitorimit dhe Kontrollit [Casino Mentioned] kupton rëndësinë e lojërave të përgjegjshme dhe ofron mjete të ndryshme për të ndihmuar lojtarët të mbajnë kontrollin mbi zakonet e tyre të lojërave të fatit. Këto përfshijnë kufijtë e depozitave, kufijtë e humbjeve, përkujtuesit e sesioneve dhe opsionet e vetë-përjashtimit. Duke vendosur këto kufij, lojtarët mund të sigurojnë që të qëndrojnë brenda buxhetit të tyre dhe të shmangin kumarin e tepërt.

Partneritetet me Organizatat Mbështetëse Në angazhimin e saj për lojëra të përgjegjshme, [Casino Mentioned] ka krijuar partneritete me organizata me reputacion dhe linja ndihmëse të dedikuara për të ndihmuar lojtarët me probleme. Këto bashkëpunime u ofrojnë lojtarëve akses në shërbime mbështetëse profesionale që mund t'i ndihmojnë ata të kapërcejnë çdo problem që lidhet me lojërat e fatit me të cilat mund të përballen.

Fushata ndërgjegjësuese dhe burime arsimore Për të promovuar praktikat e përgjegjshme të lojërave të fatit, [Casino Mentioned] angazhohet në mënyrë aktive në fushata ndërgjegjësimi dhe ofron burime edukative për lojtarët e saj. Këto nisma synojnë të rrisin ndërgjegjësimin për shenjat e sjelljeve problematike të lojërave të fatit, në mënyrë që individët të kuptojnë se kur kanë nevojë për ndihmë.

Proceset e verifikimit të moshës [Casino Mentioned] merr masa të rrepta për të parandaluar individët e mitur të hyjnë në platformën e saj. Nëpërmjet proceseve të fuqishme të verifikimit të moshës, të tilla si kontrollet e verifikimit të identitetit dhe kërkesat për paraqitjen e dokumenteve, kazinoja siguron që vetëm ata që plotësojnë kriterin ligjor të moshës mund të marrin pjesë në aktivitetet e lojërave të fatit.

Veçoria e kontrollit të realitetit dhe periudhat e ftohjes Duke njohur rëndësinë e pushimeve gjatë lojës, [Casino Mentioned] ofron një veçori të "kontrollit të realitetit" që u kujton lojtarëve kohën e tyre totale të kaluar në platformë. Për më tepër, periudhat e pushimit janë të disponueshme për lojtarët që dëshirojnë të bëjnë një pushim të përkohshëm nga lojërat e fatit. Këto veçori inkurajojnë lojëra të përgjegjshme duke promovuar zakone të shëndetshme të lojës.

Identifikimi proaktiv i lojtarëve të mundshëm me probleme [Kazino e përmendur] identifikon në mënyrë proaktive lojtarët e mundshëm me probleme bazuar në zakonet e tyre të lojërave përmes sistemeve të përparuara të monitorimit. Kur ngrihen flamuj të kuq në lidhje me modelet e sjelljes së tepërt ose që shqetësojnë, kazinoja merr hapat e duhur për të ndihmuar këta lojtarë, si ofrimi i burimeve mbështetëse ose zbatimi i kufizimeve të përkohshme.

Tregime me ndikim pozitiv Dëshmi dhe histori të shumta theksojnë se si [Kazino e përmendur] ka ndikuar pozitivisht në jetën e lojtarëve përmes iniciativave të saj të lojërave të përgjegjshme. Këto llogari tregojnë përkushtimin e kazinosë për të mbështetur individët në kapërcimin e sfidave të lidhura me lojërat e fatit dhe për të nxitur një mjedis të sigurt dhe të këndshëm lojrash.

Mbështetja e klientit për shqetësimet e lojërave të fatit Lojtarët mund të kontaktojnë lehtësisht [Mbështetja e klientit të Casino Mentioned] në lidhje me çdo shqetësim në lidhje me sjelljen e tyre të lojërave të fatit. Kazinoja ofron kanale të dedikuara, duke përfshirë bisedën e drejtpërdrejtë, emailin dhe mbështetjen telefonike, ku profesionistë të trajnuar janë të disponueshëm për t'i trajtuar këto çështje menjëherë dhe në mënyrë konfidenciale.

Duke i dhënë përparësi praktikave të përgjegjshme të lojërave, [Casino Mentioned] siguron që lojtarët mund të shijojnë përvojën e tyre të lojërave të fatit duke ruajtur kontrollin mbi zakonet e tyre.

Këto dëme të lidhura me lojërat e fatit mund të prishin jetën e dikujt në çdo mënyrë të mundshme. Për këtë arsye, Azur Casino ka përdorur mjete speciale që do t'i ndihmojnë lojtarët të kontrollojnë kumarin e tyre edhe para se të zhvillojnë një varësi. Kazinoja synon të sigurojë që lojtarët ta kenë të lehtë të kuptojnë llojet e lojërave të kazinosë me të cilat janë të angazhuar dhe të kuptojnë plotësisht rreziqet që lidhen me lojërat e kazinosë dhe kumarin në përgjithësi. Lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm për të drejtat e tyre dhe të dinë se ku të kërkojnë ndihmë dhe mbështetje nëse bixhozi i tyre bëhet problematik.

Azur Casino monitoron nga afër çdo individ dhe ata mund të identifikojnë rreziqet kryesore të lojërave të kazinosë. Ata sigurohen që t'u japin lojtarëve të tyre informacion të përshtatshëm dhe të qartë në çdo kohë.

Lojtarët mund të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit në çdo kohë që mendojnë se është e nevojshme. Azur Casino ka agjentë klientësh të trajnuar mirë që do t'i ndihmojnë lojtarët të marrin vendimin e duhur se cili duhet të jetë hapi i tyre i ardhshëm.

Kufiri i depozitave

Një nga veçoritë më të pranuara kur bëhet fjalë për lojërat e fatit me përgjegjësi është veçoria e Kufirit të Depozitave. Kjo veçori i ndihmon lojtarët të kufizojnë shumën që depozitojnë në një ditë, javë ose muaj. Në këtë mënyrë, kur të arrijnë kufirin e tyre, ata nuk do të mund të bëjnë një depozitë të re. Kjo do t'i ndihmojë ata të kenë më shumë kontroll mbi buxhetin e tyre. Lojtarët duhet të qëndrojnë besnikë ndaj vetes dhe të mos i rrisin kufijtë e tyre në asnjë moment.

Test i Vetëvlerësimit

Testi i vetëvlerësimit është një formë testi që lojtarët mund të bëjnë, dhe sipas përgjigjeve të tyre, ata mund të shohin nëse kanë apo jo probleme me lojërat e fatit. Ky është një grup pyetjesh që lojtarët duhet t'u përgjigjen sinqerisht.

 • Jeni përpjekur të pakësoni ose ndaloni lojën e fatit, por pa sukses?
 • A vini bast gjithnjë e më shumë para për të arritur të njëjtin nivel emocioni?
 • E fshihni faktin që luani më shumë se sa mund të përballoni?
 • A kaloni shumë kohë duke menduar për lojërat?

Lojtarët që përgjigjen me një 'po' për shumicën e këtyre pyetjeve duhet të rishikojnë zakonet e tyre të lojërave të fatit. Ka shumë mjete që ofron Azur Casino nga të cilat lojtarët mund të përfitojnë, ose ata mund të kontaktojnë një nga organizatat e shumta të ndihmës për udhëzime dhe këshilla.

Vetëpërjashtimi

Vetëpërjashtimi është një program vullnetar ku lojtari bie dakord me një kazino në internet ose në tokë që të mos luajë kumar për një kohë të caktuar. Ky mund të jetë një hap i parë i rëndësishëm për të ndihmuar në kontrollin e lojërave të fatit.

Këtu janë disa situata në të cilat lojtarët mund të marrin në konsideratë vetëpërjashtimin:

 • Kur lojtarët nuk po argëtohen më kur luajnë bixhoz.
 • Kur bixhozi u shkakton lojtarëve probleme financiare, shëndetësore ose marrëdhëniesh.
 • Kur lojtarët besojnë se mund të përfitojnë nga pushimi.
 • Kur bixhozi u shkakton stres lojtarëve dhe njerëzve që i rrethojnë.
 • Kur dëshira për të luajtur bixhoz po bëhet e pakontrollueshme dhe lojtarët janë gati të ndryshojnë.
 • Kur lojtarët mendojnë se kumari i tyre ka marrë përsipër të gjitha aspektet e jetës së tyre dhe ka shkaktuar dëm.
 • Kur lojtarët janë të fokusuar vetëm në fitimin e humbjeve.

Vetëpërjashtimi është një mundësi e shkëlqyeshme për lojtarët që po luftojnë me varësinë e lojërave të fatit që të largohen nga kumari dhe të përqendrohen në gjëra të tjera të rëndësishme në jetën e tyre.

Lojtarët që kanë vështirësi pasi janë vetëpërjashtuar nga kumari mund të marrin parasysh gjërat e mëposhtme:

 • Lojtarët duhet të marrin në konsideratë të kërkojnë ndihmë duke folur me një përfaqësues të një organizate që ofron ndihmë për varësinë nga kumari.
 • Lojtarët duhet të gjejnë aktivitete të tjera shpërblyese për të zëvendësuar kumarin.
 • Lojtarët mund të gjejnë forume dhe këshillime në internet.
 • Lojtarët mund të kontaktojnë me familjen dhe miqtë dhe t'i bëjnë të ditur se çfarë po kalojnë.

Problemi i lojërave të fatit

Lojtarët, të cilët zbulojnë se nuk mund të kontrollojnë dëshirën e tyre për kumar, mund të kërkojnë ndihmë në çdo kohë. Ata mund të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit dhe mund të ofrojnë zgjidhje dhe mbështetje të mundshme.

Kazino Azur befason lojtarët me 50% bonus të rifreskimit dy herë në muaj
2023-08-22

Kazino Azur befason lojtarët me 50% bonus të rifreskimit dy herë në muaj

Në pronësi të Mountberg Limited dhe e lançuar në 2017, Azur Casino është një kazino live me vlerësimin më të lartë. Ai strehon qindra lojëra emocionuese me tregtarë të drejtpërdrejtë nga Evolution Gaming, BetGames dhe Pragmatic Play. Kazinoja ofron gjithashtu disa bonuse, me këtë rishikim që eksploron promovimin e Bonusit Mujor për lëvdata të veçanta. Pra, për çfarë është ky bonus besnikërie?