Bonus ndeshje

Bonuset e ndeshjeve janë stimuj që ofrohen nga kazinotë e drejtpërdrejta për anëtarët ekzistues ose të rinj pas regjistrimit. Siç thotë fjala, kazinoja përputhet me të gjitha ose një pjesë të parave që vendosni në llogarinë tuaj. Kazinotë e drejtpërdrejta ofrojnë shpërblime të tilla për klientët e tyre si një mënyrë për të promovuar popullaritetin e tyre si dhe për të inkurajuar njerëzit që të vazhdojnë të marrin pjesë në aktivitetet e lojërave të fatit.

Për të marrë një bonus ndeshjeje, një lojtar duhet të plotësojë kriteret e kërkuara të përcaktuara nga kazinoja. Vazhdo të lexosh për të mësuar më shumë rreth bonuseve të ndeshjeve në kazinotë e drejtpërdrejta.

Bonus ndeshje

Bonuset e ndeshjeve janë ndoshta lloji më i zakonshëm i shpërblimeve të kazinosë live në internet. Në çdo kazino të drejtpërdrejtë, lojtarët mund të depozitojnë një shumë të caktuar kur regjistrohen dhe kjo i shpërblen ata me një bonus mirëseardhjeje që është një përqindje e shumës së depozitës së tyre.

Zakonisht shpërndahet vetëm për depozitat për herë të parë, por disa kazino të drejtpërdrejta mund të ulin në mënyrë progresive përqindjen, për të akomoduar pesë depozitat e para. Sido që të jetë, lojtarët shpërblehen me disa para falas.

Për të marrë këtë bonus depozite në një kazino live, një lojtar duhet të plotësojë kriteret e kërkuara të vendosura nga kazino. Një lojtar ka lirinë të përcaktojë se sa një ndeshje kërkohet. Për shembull, një bonus ndeshje 100% do t'u japë atyre 100 dollarë shtesë nëse depozitojnë 100 dollarë, ndërsa një ndeshje 50% do t'i fitojë 50 dollarë shtesë.

Nga ana tjetër, klientëve u kërkohet të pretendojnë bonuse të drejtpërdrejta të kazinosë për t'i përdorur ato më vonë për të vënë bast. Në varësi të kazinosë, bonuset e ndeshjeve ndryshojnë. Disa mund të jenë bujarë dhe të tjerë kërkojnë një shumë minimale përpara se një lojtar të marrë ndonjë bonus.

Section icon
A janë të gjitha bonuset e ndeshjeve të njëjta?

A janë të gjitha bonuset e ndeshjeve të njëjta?

Jo, të gjitha bonuset e ndeshjeve nuk janë të njëjta. Bonuset e ndeshjes përfshijnë lloje të shumta, si shpërblimet e mirëseardhjes, bonuset e ringarkimit, rrotullimet falas, bonuset e depozitës së parë, bonuset e larta dhe më shumë. Pothuajse çdo kazino live ofron bonuse të ndryshme të kazinosë live për lojtarët e saj për qëllime të ndryshme. Disa i ofrojnë lojtarit të tyre një bonus mirëseardhjeje për të filluar marrëdhënien e tyre me kazinonë live me kushte të mira. Të tjerët vazhdimisht përpiqen të forcojnë lidhjet me lojtarët e tyre ekzistues. Në thelb, të gjitha bonuset e drejtpërdrejta të kazinosë ndihmojnë kazinotë e tregtarëve të drejtpërdrejtë të furnizojnë para dhe inkurajojnë lojtarët të vazhdojnë të luajnë. Kazinotë e tregtarëve të drejtpërdrejtë ofrojnë herë pas here bonuse falas të ndeshjeve nëpërmjet rrotullimeve falas që nuk kërkojnë asnjë depozitë. Përveç kësaj, faqet e kazinove në internet ofrojnë bonuse speciale të drejtpërdrejta të kazinosë, si p.sh. një bonus referimi për një mik. Lojtarët shpërblehen për besnikërinë e tyre me një bonus kazino nëse ia rekomandojnë faqen njërit prej miqve të tyre.

A janë të gjitha bonuset e ndeshjeve të njëjta?
Llojet më të zakonshme të bonuseve të depozitave të ndeshjes

Llojet më të zakonshme të bonuseve të depozitave të ndeshjes

Bonuset e mirëseardhjes

Lojtarëve të rinj në një kazino live zakonisht u ofrohet një bonus depozite ndeshjeje, i cili quhet gjithashtu një bonus mirëseardhjeje. Një bonus mirëseardhjeje është e vlefshme vetëm për depozitat e para që lojtarët bëjnë sipas zgjedhjes së tyre të kazinosë live. Versioni më popullor i disponueshëm është një bonus ndeshje 100%. Kjo do të thotë nëse lojtarët bëjnë një depozitë prej 100 dollarësh, ata do të marrin një bonus prej 100 dollarësh nga kazinoja live. Pra, ata marrin një shumë prej 200 dollarësh për të filluar të luajnë. Një bonus mirëseardhjeje zakonisht vjen i shoqëruar me kushte të caktuara bonusi, të cilat përfshijnë gjithashtu kërkesa për bast. Ne do të shpaketojmë konceptin e kërkesës për bast në detaje në një seksion të veçantë.

Bonusi i depozitës së dytë dhe të tretë

Disa kazino online u ofrojnë lojtarëve të tyre bonuse të mirëseardhjes që ofrojnë bonuse ekskluzive të depozitave në depozitat e tyre të dyta dhe të treta. Megjithatë, nëse aktivizohet ky lloj bonusi i depozitës së ndeshjes, lojtarët me shumë mundësi nuk do të marrin një bonus depozite të drejtpërdrejtë 100%. Ka më shumë gjasa të gjesh përqindje më të ulëta të përputhjes si 75%, 50% dhe 25%. Lojtarët mund të marrin çdo kombinim. Për shembull, ata mund të marrin një bonus 75% për depozitën e tyre të dytë. Kjo do të thotë, nëse një lojtar depoziton 100 dollarë për herë të dytë, lojtari do të marrë 75 dollarë nga kazinoja live.

Rifresko Bonuset

Promovimet e zakonshme të kazinosë përfshijnë ringarkoni bonuset. Ky lloj bonusi i drejtpërdrejtë i kazinosë kërkon gjithashtu që lojtarët të bëjnë depozitën e tyre të parë. Ato mund të jenë të vlefshme për një javë, një muaj ose vetëm për ngjarje të veçanta. Edhe pse disa kazino të drejtpërdrejta u ofrojnë lojtarëve të tyre një depozitë 100% të ndeshjes, është më e zakonshme të hasësh në vend të kësaj me bonuse të ringarkimit të ofruara nga 20% në 50%.

Kazinotë e drejtpërdrejta përdorin këtë version të bonusit të kazinosë për të mbajtur lojtarët e tyre të angazhuar. Vini re se ato vijnë gjithashtu me kushte bonusi dhe kërkesa për bast. Por, ne kemi zbuluar se ato janë zakonisht më fleksibël.

Bonusi me rul të lartë

Ky lloj bonusi i ndeshjes është krijuar për të mbajtur më të angazhuar lojtarët që janë të prirur për të luajtur. Bonuse të larta rul mund të gjenden në forma të ndryshme, të tilla si një bonus ringarkimi ose një bonus mirëseardhjeje. Lojtarët duhet të bëjnë depozita shumë më të larta për të kërkuar një bonus të lartë rul pasi depozita minimale shpesh është të paktën 100 dollarë. Këtu shuma e bonusit është gjithmonë 100%.

Vini re se ky bonus i drejtpërdrejtë i kazinosë do të vijë gjithashtu me kushtet e bonusit dhe kërkesat e basteve. Gjithashtu, kushtet e bonusit janë ndoshta të ndryshme nga një bonus i rregullt i kazinosë live, pasi shuma e bonusit është shumë më e lartë.

Llojet më të zakonshme të bonuseve të depozitave të ndeshjes
A ofrojnë kazinotë live bonuse për ndeshje?

A ofrojnë kazinotë live bonuse për ndeshje?

Po, kazinotë live ofrojnë bonuse ndeshjesh falas në formën e rrotullimeve falas në lojëra elektronike në internet. Rrotullimet falas mund të konsiderohen si mjete marketingu dhe elementë argëtimi për të inkurajuar lojtarët e kazinosë të luajnë më shpesh live dhe t'i shpërblejnë ata kur fitojnë.

Në një faqe kazinoje me tregtarë të drejtpërdrejtë, bonuset e ndeshjeve ofrohen kryesisht për lojëra të njohura si lojërat e drejtpërdrejta të automateve. Jo çdo kazino live mund t'u sigurojë lojtarëve të saj një bonus depozite ndeshjeje, pasi bonuset e kazinosë si rrotullimet falas mund të përdoren thjesht për lojëra elektronike.

Në një farë mase, një bonus depozite ndeshjeje ose një rrotullim falas mund të konsiderohet si një bonus falas i kazinosë live, pasi lojtarët nuk duhet të paguajnë menjëherë për të. Por, ata duhet të bëjnë depozitën minimale të kërkuar për të aktivizuar bonusin e mirëseardhjes. Disa njerëz mund të mendojnë se shuma minimale e depozitës është shumë e lartë. Ky është zhgënjimi kryesor për ata që presin të përfitojnë nga një bonus live kazino duke paguar minimumin e thjeshtë.

Promovimet më të mira të kazinosë live janë ato që kërkojnë një depozitë minimale të ulët dhe një kërkesë bastesh të lehtë për t'u pastruar. Prandaj, është thelbësore që një lojtar t'i kushtojë vëmendje shtypjes së imët pasi shfaq detajet si kërkesat e basteve, përqindja e ndeshjes, depozitimi i parë dhe lojërat e zgjedhura të kazinosë live që mund të luhen me bonusin e kazinosë live.

A ofrojnë kazinotë live bonuse për ndeshje?
Termat dhe Kushtet e Përbashkëta të Bonuseve të Ndeshjes

Termat dhe Kushtet e Përbashkëta të Bonuseve të Ndeshjes

Është absolutisht jetike të kontrolloni termat dhe kushtet e bashkangjitura në çdo bonus të caktuar të kazinosë live, pasi ka dallime të ndryshme midis lojërave, metodave të depozitimit dhe më shumë. Mund të ketë një ndikim serioz në zgjedhjen e lojës së një lojtari. Çdo kazino e sigurt dhe e besueshme e drejtpërdrejtë i shfaq termat dhe kushtet e saj në mënyrë transparente, por është përgjegjësi e lojtarit t'i gjejë dhe lexojë ato. Ne rekomandojmë çdo lojtar që të gjejë kohë për të kontrolluar T&CS-të përpara se të pranojë një bonus të drejtpërdrejtë të kazinosë.

Kërkesat e bastit

Lojtarët zakonisht duhet të luajnë një numër të caktuar herë për të qenë në gjendje të bëjnë një tërheqje parash nga paratë e tyre të bonusit. Kjo quhet kërkesa për bast dhe shumica e bonuseve të drejtpërdrejta të kazinosë vijnë me një kriter specifik të përshtatshmërisë. Edhe pse duket emocionuese dhe e thjeshtë për të marrë dhe për të arkëtuar paratë e bonusit, është pak më e ndërlikuar se kaq. Bonuset e drejtpërdrejta të kazinosë funksionojnë në një mënyrë që u ofrojnë lojtarëve më shumë kthesa të lojës. Pasi lojtarët plotësojnë kërkesat e basteve, ata mund të tërheqin fitimet. Për shembull, nëse atyre u jepet një shumë bonus prej $30 dhe kërkesat e bastit janë 5x, ata do të duhet të plotësojnë kërkesat e bastit prej $150 për të qenë në gjendje të bëjnë një tërheqje parash.

Kufiri maksimal i tërheqjes së bonusit

Bonuset e drejtpërdrejta të kazinosë shpesh vijnë me një kufi maksimal të tërheqjes së bonusit që i pengon lojtarët të bëjnë një tërheqje parash përtej atij pragu. Është e rëndësishme të dini se çdo shumë që tejkalon kufirin e përcaktuar nga kazinoja live do të konfiskohet.

Me fjalë të tjera, le të imagjinojmë një lojtar që bën një depozitë $100 dhe merr një bonus $100 dhe, për fat, fiton $1000. Nëse kufiri maksimal i tërheqjes së bonusit është vetëm 500 dollarë, kazino nuk do ta lejojë lojtarin të arkëtojë të gjitha fitimet e tij. Lojtari do të duhet të arkëtojë 500 dollarë dhe të heqë dorë nga pjesa tjetër.

Pranueshmëria e lojërave të kazinosë live

Disa kazino me tregtarë të drejtpërdrejtë që ofrojnë një bonus depozite mund të vendosin kufizime të ndryshme në cilat lojëra kazinoje të drejtpërdrejta mund të luajë një lojtar me bonusin e kazinosë. Kjo bëhet veçanërisht e rëndësishme kur një lojtar dëshiron të përdorë një bonus mirëseardhjeje me rrotullim falas, ku kazinoja live mund të bëjë një listë të lojërave live që mund të luhen duke përdorur shumën e bonusit. Lojtarët duhet të përdorin fondet e tyre për të luajtur një lojë që nuk përfshihet në këtë listë specifike. Për shembull, nëse loja Starburst jep 10 rrotullime falas për lojtarët që regjistrohen për kazinonë live që pret lojën, ata mund t'i përdorin këto rrotullime falas vetëm në këtë lojë të veçantë. Nëse luajnë ndonjë lojë të kufizuar, duhet ta paguajnë me paratë e tyre.

Termat dhe Kushtet e Përbashkëta të Bonuseve të Ndeshjes
Si të gjeni bonuset më të mira të depozitave të kazinosë live?

Si të gjeni bonuset më të mira të depozitave të kazinosë live?

Për të gjetur bonusin më të mirë të kazinosë live, lojtarët duhet të rishikojnë kazinonë live në të cilën mendojnë të regjistrohen dhe t'i kushtojnë vëmendje kushteve të saj dhe kërkesave të basteve. Duke qenë se ka një numër të madh faqesh kumari sot, bëhet pak më e ndërlikuar. Ata duhet të bëjnë një hulumtim të plotë të bonuseve të kazinosë live të ofruara nga çdo faqe e kazinosë live në të cilën mund të regjistrohen dhe t'i krahasojnë të gjitha.

Edhe pse do të ishte më emocionuese të zgjidhni një bonus kazino që ofron shumën më të madhe të bonusit dhe më shumë rrotullime falas, bonusi më i mirë i drejtpërdrejtë i kazinosë është ai që është edhe bujar dhe i drejtë. Në fund të fundit, është thelbësore të keni kushte të drejta dhe kërkesa bastesh në mënyrë që të jeni në gjendje të tërhiqni fitimet. Bonusi i drejtpërdrejtë i kazinosë që ne rekomandojmë që lojtarët duhet të zgjedhin jep disa kredite falas ose rrotullime falas në depozitën e parë apo edhe në çiftin e parë të depozitave. Kërkon një depozitë minimale të ulët dhe ka kërkesa të drejta dhe të qarta bastesh. Për më tepër, termat dhe kushtet që e shoqërojnë janë të thjeshta, të qarta dhe konkrete, kështu që lojtarët nuk kanë nevojë të shpenzojnë orë të tëra duke i lexuar ato.

Është e rëndësishme të keni një kuptim më të mirë se si të zgjidhni bonusin më të mirë të kazinosë live, pasi rrit shanset e një lojtari për të fituar. A nuk keni kohë të zhyteni thellë në bonuset e disponueshme të kazinosë live? Këtu është lista bonuset më të mira të kazinosë live në 2022 hartuar nga ekipi ynë me më shumë se 20 vjet përvojë në lojërat e fatit në internet.

Si të gjeni bonuset më të mira të depozitave të kazinosë live?
Si të kërkoni bonuse të ndeshjes

Si të kërkoni bonuse të ndeshjes

Bonuset e ndeshjes do të thonë shumë për pjesëmarrësit seriozë në kazinotë live. Rekomandohet që ata të kuptojnë se si e tyre kazino live punon për të kërkuar bonusin e tyre të ndeshjes.

Kazino të ndryshme live mund të kenë procedura të ndryshme për të kërkuar bonuse. Për bonusin e ndeshjes së depozitës, kazinoja dërgon një mesazh që përmban kode. Këto kode përdoren nga firmat e kazinosë për vërtetim përpara se të japin paratë e bonusit.

Pasi të kenë depozituar shumën që do të përputhet, lojtarëve do t'u kërkohet të shënojnë kodet në kazino që paratë e bonusit të ndeshjes të kreditohen në llogarinë e tyre të faqes.

Vlen të dihet se kodet krijohen vetëm pasi lojtarët të kenë plotësuar kushtet e kërkuara. Në skenarët ku kode të tilla nuk përdoren, kjo e bën shumë më të lehtë pretendimin e bonusit të ndeshjes.

Gjithçka që duhet të bëjnë lojtarët është të kontrollojnë kushtet për dhënien e bonusit të ndeshjes, t'i pranojnë ato dhe ata do të kenë një bonus ndeshjeje.

Për më tepër, është e mençur të kuptohen kufizimet dhe specifikat e bonusit të ndeshjes. Disa bonuse ndeshjesh mund të përdoren vetëm për të luajtur, por nuk mund të tërhiqen.

Përveç kësaj, disa janë subjekt i skadimit pas një kohe të caktuar, ndërsa të tjerat janë të kufizuara në lojëra të caktuara kazino. Si përfundim, është e rëndësishme të kuptoni kushtet që lidhen me një bonus përpara se të kërkoni bonusin.

Si të kërkoni bonuse të ndeshjes
Shndërrimi i një Bonusi Ndeshjeje në Para të Vërteta

Shndërrimi i një Bonusi Ndeshjeje në Para të Vërteta

Çdo pjesëmarrës i kazinosë dëshiron ta kthejë bonusin e fituar në para të vërteta. Megjithatë, kjo nuk është gjithmonë rasti. Për të përfituar sa më mirë nga bonuset e ndeshjeve të kazinosë, merrni pjesë në lojëra që kërkojnë një aksion të vogël.

Duke marrë pak kohë për të vlerësuar se si funksionon kazino do të kursejë paratë e dikujt nga humbja e panevojshme e aksioneve të bonusit.

Luaj gjithmonë në zona ku ka një potencial të lartë për të fituar.

Përdorni bonuset e ndeshjeve sezonale të ofruara nga faqet e kazinosë, veçanërisht për anëtarët e rinj. Lojtarët mund të përfitojnë nga bonuset e ndeshjeve që u jepen anëtarëve të rinj në kazino të ndryshme live.

Është e këshillueshme që të merrni dhuratat e ofruara në kazino live pasi ato mund të kthehen lehtësisht në para.

Përdorimi i një bonusi depozite në një kazino online sjell shumë përfitime. Kjo i jep lojtarit të ri më shumë para për të luajtur. Gjithashtu mund t'u japë atyre mundësinë për të luajtur disa lojëra që zakonisht nuk mund t'i zgjedhin sepse nuk do të përdorin paratë e tyre për të eksperimentuar me to.

Shndërrimi i një Bonusi Ndeshjeje në Para të Vërteta
A ia vlejnë bonuset e ndeshjeve?

A ia vlejnë bonuset e ndeshjeve?

Në këtë industri konkurruese, lojtarët shpesh janë skeptikë për bonusin e ndeshjes, veçanërisht kur shpërblimet janë masive.

Këto bonuse ofrojnë një mundësi për lojtarët që të marrin diçka nga një aksion i vogël. Për fytyrat e reja në skenë, kazinoja do të sigurojë një bonus tërheqës ndeshjeje në depozitën e tyre të parë ose edhe pasi t'i bashkohen.

Ofertat e bonusit janë shumë tërheqëse, por është mirë të konstatoni nëse ia vlejnë. Kërkesa e bastit përcakton vlerën e një bonusi. Nëse lojtarët mund të plotësojnë lehtësisht kërkesat e basteve, kjo do të thotë që një lojtar mund të fillojë me një përqindje të mirë bonusi, e cila jep më shumë shanse për të luajtur dhe kështu, më shumë shanse për të fituar. Megjithatë, duke qenë se kazinotë e ndryshme online kanë kushte të ndryshme për bonuset, është mirë të kuptoni termat dhe kushtet përpara se të kryeni. Duke kuptuar termat dhe kushtet e kazinosë, duke peshuar nëse ato janë të arsyeshme dhe të drejta, atëherë mund të përcaktohet nëse bonuset e tyre të ndeshjes ia vlejnë.

Mbani mend, bonuset e mira të ndeshjeve kanë shuma të arsyeshme bonusi, kërkesa të ulëta bastesh dhe bonusi mund të përdoret për të luajtur një sërë lojërash në kazino live.

Është gjithmonë e këshillueshme që të bëni një depozitë të vogël që po përputhet. Për shembull, në vend që të depozitojnë 1000 dollarë për një ndeshje 100% me një kërkesë bastesh 50X, lojtarët janë më mirë të depozitojnë 100 dollarë.

A ia vlejnë bonuset e ndeshjeve?
Lojtarët besnikë dhe bonuset e ndeshjes

Lojtarët besnikë dhe bonuset e ndeshjes

Aq sa shumica e kazinove të drejtpërdrejta ofrojnë bonuse ndeshjesh për lojtarët e rinj, ato gjithashtu mund të befasojnë lojtarët besnikë me to, herë pas here. Plus, ajo vjen në kredite kazino.

Pra, ata mund të tërheqin fitimet vetëm kur plotësojnë kërkesat e basteve. Kjo praktikë mbron kazinotë nga humbja e parave nga mashtruesit.

Lojtarët besnikë dhe bonuset e ndeshjes
Përmbledhje e një Bonusi Ndeshjeje

Përmbledhje e një Bonusi Ndeshjeje

Një bonus depozite është një bonus me të cilin lojtarët shpërblehen kur financojnë llogarinë e tyre të lojërave. Me fjalë të tjera, ata duhet të depozitojnë para reale në një llogari për t'u kualifikuar për bonusin. Shuma minimale e depozitës dhe mënyra se si lojtarët do të kenë akses në bonus, shpjegohet në termat dhe kushtet e kompanisë.

Një nxitje për të bërë një depozitë në llogarinë e basteve të një lojtari i vendos ata në një pozicion më të mirë për të filluar lojërat e fatit. Ky bonus mund të jetë i dobishëm sepse ndodh rregullisht. Është gjithashtu e lehtë të kualifikohesh; asgjë nuk duhet bërë përveç bërjes së një depozite.

Përmbledhje e një Bonusi Ndeshjeje

Faq

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Çfarë është një bonus ndeshjeje në një kazino me tregtar të drejtpërdrejtë?

Një bonus ndeshjesh shpërblen lojtarët me një përqindje të shumës së depozitës së tyre të parë (nganjëherë edhe e dyta dhe e treta). Për shembull, nëse përqindja është 100% dhe një lojtar depoziton 100 dollarë, lojtari do të marrë 100 dollarë të tjerë nga kazinoja live.

Çfarë duhet të kenë parasysh lojtarët kur zgjedhin bonuset e ndeshjeve të kazinosë live?

Hapi i parë duhet të jetë kontrollimi i kushteve dhe kërkesave të basteve kur lojtarët po zgjedhin bonuset e ndeshjeve të kazinosë live. Kërkesa e bastit duhet të jetë në mënyrë ideale midis 20x-40x. Sigurisht, sa më i ulët aq më mirë.

Si funksionojnë bonuset e ndeshjeve të kazinosë live?

Kazinoja e drejtpërdrejtë vendos një kufi minimal depozitash dhe lojtarëve që bëjnë një depozitë të asaj shume të caktuar ose më shumë u jepet një përqindje e shumës së depozitës së tyre. Shuma minimale e depozitës dhe norma e ndeshjes ndryshojnë nga kazino në kazino.

A ofrojnë të gjitha bonuset e ndeshjeve një normë ndeshjeje 100%?

Jo, ata nuk e bëjnë. Megjithëse norma më e njohur është 100%, ka bonuse ndeshjesh që ofrojnë 200%, 300%, 400% dhe madje 500%. Vini re se këto norma të mëdha ndeshjesh janë të rralla.