Bonusi i ditëlindjes

Shumica e kazinove të drejtpërdrejta vlerësojnë lojtarët e tyre ekzistues në ditëlindjet e tyre duke u dhënë atyre bonuse kazinoje. Në këtë mënyrë, ata u ofrojnë lojtarëve të tyre mundësi të shumta për të fituar para falas. Duke qenë një anëtar në një kazino të drejtpërdrejtë, një lojtar kumar mund të kërkojë një bonus ditëlindjeje nga shtëpia e tyre e preferuar e basteve në internet një herë në vit. Ka shumë platforma të lojërave të drejtpërdrejta ku lojtarët mund të kërkojnë shpërblime për ditëlindjen.

Një bonus ditëlindjeje jepet kur një lojtar i fatit krijon një llogari të drejtpërdrejtë kazinoje, atij i kërkohet të shënojë datën e lindjes gjatë regjistrimit. Me këtë informacion, kazinoja njeh ditët e veçanta të lojtarëve të saj dhe do t'i shpërblejë ata me një bonus.

Bonusi i ditëlindjes
Çfarë është një bonus për ditëlindjen?Pretendimi i një bonusi për ditëlindje
Çfarë është një bonus për ditëlindjen?

Çfarë është një bonus për ditëlindjen?

Kjo eshte nje bonus live i kazinosë që i jepet çdo lojtari të kazinosë një herë në vit kur feston ditëlindjen. Për t'i bërë lojtarët të kuptojnë se vlerësohen dhe vlerësohen, bonusi i kazinosë për ditëlindje do të vijë në formën e rrotullimeve falas, parave të gatshme ose një kupon.

Është e rëndësishme të theksohet se ky lloj bonusi kazino jepet vetëm një herë në vit për llogari. Nëse një lojtar ndodh të ketë disa llogari me kazinotë partnere, ai nuk do të marrë bonusin më shumë se një herë.

Çfarë është një bonus për ditëlindjen?
Pretendimi i një bonusi për ditëlindje

Pretendimi i një bonusi për ditëlindje

Shumica kazino live u japin lojtarëve të tyre bonuse automatikisht sa herë që ata festojnë ditëlindjen e tyre. Lojtari merr një njoftim që i informon ata se kanë marrë një bonus për ditëlindjen.

Vlefshmëria e këtij bonusi të kazinosë live do të deklarohet në njoftimin e përmendur. Lojtari kërkon bonusin duke klikuar në mesazh.

Kushtet dhe kushtet për bonuset e ditëlindjes

Ashtu si me të gjitha bonuset e tjera të kazinosë live, bonuset e ditëlindjes vijnë me termat dhe kushtet e tyre, të njohura gjithashtu si kërkesat e basteve.

Megjithëse një kazino nuk do të ofrojë shpërblime të konsiderueshme për ditëlindjen, kërkesat e basteve janë më fleksibël në krahasim me bonuset e mirëseardhjes. Nëse dikujt i jepen rrotullime falas, për shembull, vlera e rrotullimit do të kufizohet në një shumë specifike, ose në mënyrë alternative, fitimet e mundshme kufizohen në një shumë të caktuar. Në rastin e një bonusi në para, lojtarëve mund t'u kërkohet të vënë bast disa herë përpara se të bëhet i tërheqshëm.

Një lojtar mund të vendosë ose të pranojë ofertën e kazinosë së bonusit të ditëlindjes ose ta refuzojë atë. Nëse kushtet e marrëveshjes nuk duken ideale për një lojtar, ata kanë lirinë të refuzojnë ofertën. Bonuset e ditëlindjes janë të vlefshme vetëm për disa ditë, pas së cilës ato skadojnë dhe bëhen të pakthyeshme.

Pretendimi i një bonusi për ditëlindje