Cookie Policy

Çfarë është një cookie?

Cookies janë forma të të dhënave që janë mbledhur nga adresa IP e një përdoruesi. Ai regjistron dhe kujton se cilat faqe interneti ka vizituar përdoruesi. Përdorimi i cookies në faqet e internetit ndihmon në funksionimin e përgjithshëm të faqes së internetit dhe siguron që gjithçka të funksionojë siç duhet.

Si i përdorim cookies

Kjo politikë zbatohet për faqen e internetit livecasinorank.com, si dhe për domenet e tjera të lidhura me markën. Në LiveCasinoRank, përdorimi i cookies është për të siguruar një funksionim të qetë të faqes në internet.

Kukit e përdorur në LiveCasinoRank nuk ruajnë asnjë informacion personal si emrin, adresën ose detajet e pagesës të përdoruesit. Kukit mund të çaktivizohen nga përdoruesit në çdo kohë, në seksionin e cilësimeve të shfletuesit. Vini re se faqja e internetit dhe disa funksione mund të mos funksionojnë siç synohet nëse të gjitha kukit janë çaktivizuar.

Biskota thelbësore

Cookies thelbësore janë të nevojshme për funksionalitetin bazë të faqes në internet. Një përdorues mund t'i çaktivizojë ato në pjesën e cilësimeve të shfletuesit, por kjo mund të rezultojë që LiveCasinoRank të mos jetë në gjendje t'i prezantojë shërbimet dhe qëllimet e përgjithshme siç synohet. LiveCasinoRank nuk ka nevojë për pëlqimin e përdoruesit që këto cookie të aktivizohen.

Cookie jo thelbësore

Cookies jo thelbësore nuk janë të nevojshme për funksionalitetin bazë të faqes së internetit, edhe pse ato përmirësojnë përvojën e përgjithshme të përdoruesit. Cookies jo thelbësore janë kryesisht mbledhës të statistikave, të tilla si numërimi i përdoruesve, si dhe mënyra se si përdoruesit lundrojnë në faqen e internetit.

Cookies të përdorura në këtë faqe interneti

Në LiveCasinoRank, skedarët e mëposhtëm që përdorim janë:

Google Analytics - Ky është një mjet optimizimi i marketingut që mbledh informacione të përgjithshme rreth përdoruesve kur ata vizitojnë faqen e internetit. Ai do të japë të dhëna për sa kohë një përdorues ka qenë në faqe, cilat faqe dhe sa përdorues gjatë periudhave të ndryshme kohore. Ky informacion privat nuk ruhet kurrë.

Matomo - Një tjetër mjet marketingu është mjeti i optimizimit të marketingut Matomo. Na mundëson të shohim informacione të përgjithshme rreth përdoruesve dhe ndihmon në optimizimin e faqes në internet sipas asaj se kush e viziton atë.