GetSlots - Account

Age Limit
GetSlots
GetSlots is not available in your country. Please try:
Metodat e depozitimit
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

Account

Për të luajtur në GetSlots Casino, lojtarët duhet të regjistrohen për një llogari. Ky është një proces i lehtë dhe lojtarët do të realizohen shumë shpejt. Gjithçka që duhet të bëjnë është të klikojnë në butonin e hyrjes dhe të plotësojnë formularin me të gjitha informacionet e nevojshme. Në hapin e parë, lojtarët duhet të shtojnë emailin e tyre, shtetin dhe monedhën e preferuar. Në hapin e dytë, lojtarët duhet të shtojnë emrin, datën e lindjes dhe gjininë. Dhe në hapin e tretë dhe të fundit, ata duhet të japin numrin dhe adresën e tyre të telefonit.

Është shumë e rëndësishme të futni informacionin e saktë kur dikush regjistrohet për një llogari sepse më vonë, lojtarët do të duhet të kalojnë procedurën e verifikimit. Në rast se një lojtar bën një gabim kur fut të dhënat personale, ai duhet të kontaktojë Mbështetjen e Klientit. Lojtarët duhet të mbajnë llogaritë e tyre dhe të mbajnë të përditësuara të dhënat e tyre.

Çdo lojtar lejohet të ketë vetëm një llogari në kazino GetSlots për familje, numër telefoni dhe sistem pagese.

Lojtarët që përpiqen të hapin më shumë se një llogari për të përfituar nga bonuset dhe promovimet rrezikojnë të pezullohen të gjitha llogaritë e tyre.

Lojtarët që duan të krijojnë një llogari të re duhet të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit dhe do ta mbyllin llogarinë e vjetër pasi të hapin një të re.

Kur regjistrohet për një llogari, një lojtar duhet të zgjedhë një emër përdoruesi dhe fjalëkalim që do t'i përdorë sa herë që duan të identifikohen. lojtarët duhet t'i mbajnë të dhënat e tyre të hyrjes për vete dhe të mos i ndajnë me askënd tjetër.

Verifikimi i llogarisë

Verifikimi i identitetit është një kërkesë ligjore për çdo kazino të licencuar. Lojtarët do të duhet të dërgojnë kopje të dokumenteve ligjore për të vërtetuar se janë ata që thonë se janë.

GetSlots Casino është një kazino plotësisht e regjistruar dhe për këtë arsye, ata do të kalojnë të gjitha kontrollet e nevojshme për t'u siguruar që i njohin të gjithë klientët e tyre.

Procedura e identifikimit bëhet për shumë arsye të ndryshme, dhe një shumë e rëndësishme është zvogëlimi i rrezikut të aktiviteteve të paligjshme, siç është pastrimi i parave.

Fatkeqësisht, kazinotë janë një objektiv i përsosur për kriminelët dhe ata e shohin atë si një mënyrë të shkëlqyer për të pastruar paratë e tyre duke i depozituar dhe më pas duke i tërhequr ato si 'para të pastra'. Për këtë arsye, kazinotë duhet të verifikojnë identitetin e çdo klienti. Dhe në krye të kësaj, për t'u mbrojtur nga këto lloj aktivitetesh të paligjshme, çdo depozitë duhet të vihet bast të paktën një herë përpara se një klient të mund të kërkojë një tërheqje.

Një tjetër mashtrim shumë i zakonshëm është imitimi, ku lojtarët mund të marrin në mënyrë të paligjshme detajet e kartës së kreditit për të financuar llogaritë e tyre. Kjo është arsyeja pse verifikimi i llogarisë është një pjesë shumë e rëndësishme, si për të mbrojtur kazinotë ashtu edhe lojtarët.

Çdo kazino ka korniza të ndryshme kohore kur kërkojnë dokumente verifikimi, disa do t'i kërkojnë ato pas regjistrimit, ndërsa të tjerët përpara se të bëjnë një tërheqje.

Lojtarët duhet të ofrojnë dokumente për të vërtetuar emrin, moshën, adresën dhe pronësinë e metodës së tyre bankare. Këto janë disa nga dokumentet që mund të dërgojnë:

Për të vërtetuar identitetin e tyre, lojtarët mund të dërgojnë një kopje të Kartës së tyre Kombëtare të ID-së, patentës së shoferit ose pasaportës. Lojtarët duhet të sigurohen që dokumenti i skanuar të jetë i dukshëm dhe lojtarët nuk duhet të manipulojnë figurën ose ndonjë të dhënë tjetër. Dhe data e dokumentit duhet të jetë ende e vlefshme sepse një dokument i skaduar nuk do të pranohet.

Për të vërtetuar adresën e tyre, lojtarët duhet të dërgojnë një kopje të faturës së shërbimeve, faturën e telefonit, deklaratën bankare, deklaratën e kartës së kreditit ose ndonjë dokument tjetër zyrtar të qeverisë. Lojtarët duhet të sigurohen që të dërgojnë një skanim të dokumentit të plotë. Dokumenti nuk duhet të jetë më i vjetër se 3 muaj.

Për të vërtetuar mënyrën e pagesës, lojtarët duhet të dërgojnë një dokument që vërteton se ata janë pronari i metodës bankare që kanë përdorur. Lojtarët që përdorin karta krediti ose debiti për të depozituar, duhet të tregojnë 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të kartës së tyre. Emri dhe data e skadencës duhet të jenë gjithashtu të dukshme, por lojtarët mund të fshehin kodin 3 shifror CVC kur skanojnë pjesën e pasme të kartës së tyre. Karta duhet të nënshkruhet dhe të 4 qoshet duhet të jenë të dukshme. Lojtarët që përdorin Neteller ose Skrill duhet të bëjnë një pamje të llogarisë së tyre, e cila tregon qartë emrin, emailin dhe numrin e llogarisë. Lojtarët që përdorin një llogari bankare duhet të ngarkojnë deklaratën e tyre ose të dërgojnë një pamje të profilit të tyre bankar në internet që tregon emrin dhe detajet e llogarisë së tyre.

Pasi lojtari të dërgojë të gjitha dokumentet e nevojshme, ai duhet të presë për një email konfirmimi që zakonisht do të zgjasë disa ditë. Kazinos i duhet pak kohë për të përpunuar të gjitha dokumentet, por lajmi i mirë është se pasi të verifikohet një llogari, lojtari nuk duhet ta verifikojë atë përsëri. Gjithsesi, kazinoja rezervon të drejtën të kërkojë dokumente shtesë në çdo kohë nëse ata mendojnë se është e nevojshme.

Për sa kohë që një lojtar dërgon dokumentet e nevojshme dhe dëshmon se është i moshës madhore për të luajtur kumar dhe se po përdor fondet e tij për të luajtur bixhoz, nuk ka arsye ligjore pse dokumentet e tyre të verifikimit të kazinosë nuk duhet të pranohen.

Gjithsesi, çdo kazino është një biznes privat, dhe nëse ata vendosin që nuk duan të pranojnë një klient, atëherë nuk ka asgjë që një person mund të bëjë në një situatë të tillë.

Si të identifikoheni

Kur një lojtar krijon një llogari në GetSlots Casino, ai duhet të krijojë një emër përdoruesi dhe fjalëkalim unik. Ata do të duhet t'i përdorin këto detaje sa herë që duan të hyjnë në llogarinë e tyre. Ne u sugjerojmë lojtarëve të dalin gjithmonë nga llogaria e tyre kur të mbarojnë së luajturi, veçanërisht nëse e ndajnë kompjuterin e tyre me dikë. Kjo është një shtresë tjetër mbrojtjeje që ata shtojnë në llogarinë e tyre.

Si të zhbllokoni një llogari

Lojtarët që veprojnë në mënyrë të papërshtatshme ose shkelin rregullat rrezikojnë të pezullohen llogaritë e tyre. Mund të ketë disa arsye pse një kazino mund të bllokojë një llogari dhe këtu do të shqyrtojmë ato më të zakonshmet.

Shumë përpjekje për hyrje – Ndodh shpesh që lojtarët të harrojnë informacionin e tyre të hyrjes dhe kështu ata përpiqen ta mbajnë mend atë duke futur kombinime të ndryshme. GetSlots Casino do të marrë një masë paraprake sigurie dhe do të bllokojë një llogari të tillë. Lajmi i mirë është se meqenëse ky problem lidhet me faktorin njerëzor, ai mund të zgjidhet lehtësisht duke kontaktuar mbështetjen e klientit.

Procesi i verifikimit dështoi - Lojtarët që nuk arrijnë të kalojnë procesin e verifikimit mund t'u bllokohet llogaria. Kjo zakonisht ndodh kur një lojtar kërkon një tërheqje dhe duke e parë këtë si shkelje të rregullave, kazinoja do të bllokojë një llogari të tillë. Nëse është kështu, lojtari duhet të kontaktojë Mbështetjen e Klientit dhe të përpiqet ta zgjidhë problemin duke dërguar kopje të dokumenteve ligjore dhe duke kaluar procedurën e verifikimit. Kjo do të shtyjë në mënyrë drastike tërheqjen e tyre, kështu që për këtë arsye, ne i këshillojmë lojtarët të verifikojnë llogarinë e tyre në momentin që krijojnë një të tillë.

Shkelje e termave dhe kushteve – lojtarët janë të detyruar të lexojnë termat dhe kushtet e kazinosë në mënyrë që të shmangin shkeljen e tyre. Çdo lojtar që shkel termat dhe kushtet e kazinosë rrezikon t'i bllokohet llogaria dhe t'i konfiskohen fitimet.

Mashtrim i kryer – Lojtarët duhet të kuptojnë se llogaritë e tyre po monitorohen dhe nëse zbulohen se kryejnë mashtrime, llogaria e tyre do të bllokohet. Në shumicën e rasteve, lojtarët përpiqen të abuzojnë me bonuset dhe promovimet dhe të japin informacione mashtruese.

Lojtarët që kanë disa llogari - lojtarët lejohen të kenë vetëm një llogari dhe kushdo që përpiqet të hapë shumë llogari shkel kushtet.

Bixhozi për të mitur – për t'u bashkuar me një kazino, lojtarët duhet të jenë në moshë madhore për të luajtur bixhoz. Për këtë arsye, kazino kalon një procedurë të rreptë verifikimi për të parandaluar të miturit të krijojnë llogari.

Si të zhbllokoni një llogari kazino?

Lojtarët që kuptojnë se llogaria e tyre është e bllokuar mund të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit dhe ata do t'i ndihmojnë ata të rimarrin llogarinë e tyre. Në shumicën e rasteve, lojtarët nuk janë as të vetëdijshëm për gabimet që bëjnë dhe ata do t'i rikthehen dhe do të funksionojnë shumë shpejt. Gjithsesi, nëse një lojtar shkel termat dhe kushtet e kazinosë, ai nuk do të jetë në gjendje ta kthejë llogarinë e tij.

Gjëja më e mirë për të bërë së pari është të mos bëni panik dhe të kontaktoni Mbështetjen e Klientit dhe ata do të bëjnë kërkime dhe do të shohin pse llogaria është bllokuar dhe çfarë duhet të bëjë lojtari për ta zhbllokuar atë.

Si të mbyllni një llogari

Është krejtësisht normale që një lojtar të mbyllë llogarinë e tij në GetSlots Casino, pavarësisht se cila është arsyeja e tyre.

Vendimi për të mbyllur një llogari varet tërësisht nga lojtari, por gjithsesi ne i sugjerojmë secilit lojtar të kontaktojë Mbështetjen e Klientit dhe në këtë mënyrë ata mund të marrin një vendim më të informuar. Domethënë, nëse një lojtar mbyll një llogari përgjithmonë, ai nuk do të jetë në gjendje ta hapë atë përsëri në të ardhmen. Për këtë arsye, GetSlots Casino ofron opsione të ndryshme që lojtarët të zgjedhin dhe të gjejnë atë që u përshtatet më së miri.

Mund të ketë shumë arsye pse një person dëshiron të mbyllë llogarinë e tij dhe ne do të shqyrtojmë më të zakonshmet:

Ndryshimet në termat dhe kushtet e kazinosë – kur kazinoja ndryshon termat dhe kushtet, lojtarët nuk duhet t'i pranojnë ato. Kjo është në shumicën e rasteve kur ka ndryshime në kushtet e bonusit. Gjithsesi, nëse ndryshimet dëmtojnë lojtarin, ata mund të konsiderojnë mbylljen e llogarisë së tyre të kazinosë. Kazinoja ndonjëherë mund të rrisë kërkesat e bastit të një bonusi dhe të shkurtojë kohëzgjatjen e bonusit. Për më tepër, ato mund të përjashtojnë më shumë lojëra se zakonisht ose të përjashtojnë metodat e depozitimit për bonuse. Nëse kjo është arsyeja, atëherë lojtari ka të drejtën e plotë për të mbyllur llogarinë e tij.

Shërbimi i klientit dështoi të ndihmojë - për fat të keq, Mbështetja e Klientit në disa kazino mund të mos jetë aq e dobishme në fund të fundit dhe lojtari humbet interesin për markën. Fatmirësisht, çdo agjent klienti në GetSlots Casino është një profesionist i trajnuar dhe ata do të shkojnë përtej rrugës së tyre për të ndihmuar çdo klient në kohën e tyre të nevojës.

Varësia nga kumari – disa lojtarë zhvillojnë një zakon jo të shëndetshëm të lojërave të fatit. Ata besojnë se bixhozi mund të bëhet një burim të ardhurash vetëm sepse ata godasin shumë disa herë. Ajo që ata harrojnë është se fitorja si dhe humbja është vetëm një pjesë e përvojës së kazinosë. Askush nuk mund të garantojë se çdo bast do të kthehet në një fitore. Kur gjërat shkojnë drejt greminës, është mirë të mendoni të mbyllni llogarinë dhe të fokusoheni në gjëra të tjera të rëndësishme në jetë.

Pezulloni përkohësisht llogarinë e kazinosë

Lojtarët që duan të bëjnë një pushim nga lojërat e fatit mund të konsiderojnë mbylljen e llogarive të tyre për një periudhë të caktuar. Lojtarët mund të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit dhe të shohin se çfarë softuerësh për Bixhozin e Përgjegjshëm ofrojnë.

Lojtarët mund të zgjedhin të vetëpërjashtohen nga lojërat e fatit për 1 orë deri në 1 vit. Para se të mbyllni llogarinë, është mirë të bëni një tërheqje të fitimeve nëse ka të tilla.

Total score8.4
Përfitimet

Fakte të shpejta të kazinosë

Year foundedYear founded: 2020
BonusetBonuset (1)
Bonusi high roller
GjuhëtGjuhët (5)
Angleze
Gjermane
Norvegjeze
Polake
Çeke
LicencatLicencat (1)
Llojet e mbështetjesLlojet e mbështetjes (2)
Bisedë live
Email mbështetës
LojëraLojëra (15)
Metodat e depozitimitMetodat e depozitimit (21)
Bitcoin
Bitcoin Cash
Credit CardsCryptoDebit CardDogecoinEcoPayz
Ethereum
Instabet
Litecoin
MaestroMasterCardNetellerPaysafe Card
Prepaid Cards
QIWI
Skrill
Venus Point
Visa
Yandex Money
iDebit
MonedhatMonedhat (10)
Dollari Australian
Dollari Kanadez
Dollari i Zelandës së Re
Euro
Jeni Japonez
Krona Norvegjeze
Rubla ruse
Shtetet e Bashkuara Dollar
Tenge Kazakistanez
Zloty Polak
ShtetetShtetet (11)
Australia
Austria
Finlanda
Gjermania
Hungaria
Kanadaja
Norvegjia
Polonia
Republika Çeke
Shqipëria
Zelanda e Re
SoftwareSoftware (35)
Amatic Industries
Authentic Gaming
Belatra
Betsoft
Booming Games
Casino Technology
EGT Interactive
Elk Studios
Endorphina
Evolution Gaming
Evoplay Entertainment
Ezugi
Felix Gaming
GameArt
Habanero
IGT (WagerWorks)
IgrosoftLuckyStreakMicrogaming
Mr. Slotty
NetEnt
Nucleus Gaming
Platipus Gaming
Play'n GOPlaysonPlaytechPragmatic Play
Quickspin
Red Tiger Gaming
Relax Gaming
Spinomenal
Thunderkick
Wazdan
Yggdrasil Gaming
iSoftBet