Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë GetSlots - Deposits

GetSlotsResponsible Gambling
CASINORANK
8.38/10
BonusBonus 500$ + 100 rrotullime falas
6000+ lojëra
Programet VIP
Kazinotë kripto
Struktura e bonusit të lartë
E besuar
E verifikuar
E sigurt
6000+ lojëra
Programet VIP
Kazinotë kripto
Struktura e bonusit të lartë
GetSlots is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

GetSlots Casino ka shtuar shumë mënyra të ndryshme pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar në llogaritë e tyre. Depozitimi është një proces i lehtë, ku lojtarët duhet të shkojnë te arkëtari dhe të zgjedhin seksionin e Depozitave dhe të fusin shumën që dëshirojnë të depozitojnë. Pasi transferimi të jetë i suksesshëm, fondet do të pasqyrohen në llogarinë e lojtarit.

Visa është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogarinë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Interac është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

MasterCard është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Maestro është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

ecoPayz është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Bitcoin është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në BTC0.0002 dhe shuma maksimale është e kufizuar në BTC1. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Bitcoin Cash është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 0,001 BCH dhe shuma maksimale është e kufizuar në 10 BCH. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Ethereum është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 0,01 ETH dhe shuma maksimale është e kufizuar në 10 ETH. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Litecoin është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në LTC0.01 dhe shuma maksimale është e kufizuar në LTC100. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Tether është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 0,0001 USDT dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 USDT. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Dodge Coin është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në DOG1 dhe shuma maksimale është e kufizuar në 2.500.000 DOG. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Instadebit është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

iDebit është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Skrill është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Neteller është një mënyrë pagese që lojtarët mund të përdorin për të depozituar fonde në llogaritë e tyre. Shuma minimale që ata mund të depozitojnë është e kufizuar në 20 dollarë dhe shuma maksimale është e kufizuar në 4,000 dollarë. Koha e përpunimit është e menjëhershme dhe nuk ka tarifa të përfshira.

Bonusi i depozitave

Lojtarët që regjistrohen për një llogari në GetSlots Casino kanë të drejtë për një bonus mirëseardhjeje shumë bujare herën e parë që depozitojnë në llogarinë e tyre të re. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të dyfishuar bilancin edhe të trefishtë, kështu që ne u sugjerojmë lojtarëve të shikojnë ofertën. Kushdo që dëshiron të mësojë më shumë rreth bonusit të mirëseardhjes mund ta lexojë këtu në këtë lidhje.