Më Live Casino në Italia

Duke qenë se lojërat e fatit në Itali janë të rregulluara mirë, mund të thuhet me siguri se qeveria po gëzon përfitimet e rregullimit të mirë. Italia ka pasur një histori të trazuar të legalizimit të lojërave të fatit. Por në vitin 2011, kumari në internet u bë i ligjshëm nga qeveria italiane, e cila fitoi të ardhura të mëdha për vendin. Ka shumë kazino të licencuara live në Itali, me edhe më të licencuara në det të hapur që është shumë i popullarizuar në mesin e lojtarëve italianë. Kazinotë më të njohura live në Itali mbështesin të gjitha gjuhën italiane dhe pranojnë shumicën e opsioneve italiane të pagesës në internet. Ka më shumë se 200 faqe interneti aktive të lojërave të fatit në Itali dhe rreth 160 prej tyre janë faqe interneti të kazinove në internet, ndërsa pjesa tjetër janë faqe interneti pokeri në internet, faqe interneti bingo dhe kazino celulare. Lexoni më tej për të mësuar më shumë rreth kazinove të drejtpërdrejta dhe si të gjeni kazinonë më të mirë live në Itali që i përshtatet nevojave tuaja.

Më Live Casino në Italia
Rreth Italisë

Rreth Italisë

Italia, zyrtarisht Republika Italiane ndodhet në Evropën Jugore dhe konsiderohet gjithashtu pjesë e Evropës Perëndimore. Roma është kryeqyteti i saj me Italinë që ndan kufijtë tokësorë me Francën, Zvicrën, Austrinë, Slloveninë dhe mikroshtetet e qytetit të Vatikanit dhe San Marinos.

Italia është një republikë parlamentare dhe u bë e tillë pas referendumit të mbajtur më 2 qershor 1946, ditë që festohet si Dita e Republikës. Një gjë interesante për t'u theksuar është se kjo ishte edhe hera e parë që gratë italiane kishin të drejtën e votës.

Italia është një vend shumë i zhvilluar; konsiderohet si një nga vendet më të industrializuara në botë dhe një vend lider në tregtinë dhe eksportet botërore. Ajo ka një ekonomi të përzier kapitaliste, e treta më e madhe në Eurozonë dhe e teta më e madhe në botë. Ajo është gjithashtu një anëtar themelues i G7.

Rreth Italisë
Kazino të drejtpërdrejta në Itali

Kazino të drejtpërdrejta në Itali

Legjislacioni i lojërave të fatit në Itali është mjaft liberal kur krahasohet me shumicën e vendeve në Evropë. Për shembull, në vitin 2006 Italia miratoi legjislacionin që lejonte operatorët të ofronin një sërë shërbimesh bastesh – si operatorët me pakicë ashtu edhe ato online, ndërkohë, vende të tjera të zhvilluara në BE po merrnin masa për të kufizuar çdo lloj lojërash fati në territoret e tyre.

Me kalimin e kohës, ky legjislacion u ndryshua dhe versioni aktual i tij vendos një dallim të qartë midis lojërave të fatit dhe lojërave të aftësisë. Për më tepër, bastet sportive dhe llotaritë janë të rregulluara dhe të ligjshme, por bixhozi – çdo version i tij, pavarësisht nëse organizohet në një hapësirë publike apo në një klub privat është rreptësisht i paligjshëm.

Organi që lëshon licencat dhe rregullon veprimtarinë e lojërave të fatit është Amministrazione Autonoma dei Monopoli di Stato (AAMS), që përkthehet në Administrim Autonome të Monopoleve Shtetërore.

Për sa i përket lojërave të fatit në internet, në vitin 2011, lojërat e pokerit në internet dhe lojërat e tjera të kazinosë u legalizuan nga qeveria italiane. Siç pritej, legalizimi i lojërave të fatit në internet nxiti rritje të menjëhershme dhe të ardhura të mëdha për qeverinë. Gjithashtu, që nga viti 2012, makinat e fatit janë lejuar ligjërisht.

Për momentin janë më shumë se 160 portale aktive të lojërave të fatit online të licencuara në Itali, por vlen të theksohet se janë edhe më shumë të licencuara offshore. Ka ende shumë lojtarë që preferojnë të luajnë kumar kazinove të drejtpërdrejta në pronësi të operatorëve të huaj.

Kazinotë më të njohura në internet në Itali mbështesin të gjitha gjuhën italiane dhe pranojnë shumicën e opsioneve të pagesës në internet italiane.

Kazino të drejtpërdrejta në Itali
Historia e lojërave të fatit në Itali

Historia e lojërave të fatit në Itali

Bixhozi në Itali ekziston prej shekujsh dhe ka marrë shumë forma. Dëshmia e parë e lojërave të fatit mund të gjendet edhe në Perandorinë Romake kur Ludus Duodecim Scriptorum, i njohur edhe si paraardhësi i lojës së tavëllit, u bë gjithnjë e më i njohur dhe popullor në mesin e legjionarëve romakë.

Bixhozi në ditët e para

Shtëpia e parë e lojërave të fatit u quajt "Ridotto" dhe u hap në Venecia në vitin 1638. Qëllimi i hapjes së saj ishte kontrolli më i madh nga qeveria e aktiviteteve të lojërave të fatit të qytetarëve. Hyrja në Ridotto ishte falas, por vetëm njerëzit e pasur mund të përballonin të luanin atje, pasi aksionet ishin mjaft të larta. Lojërat më të njohura në atë shtëpi online ishin Biribi, e cila do të ishte më shumë si lotaria moderne, dhe basetta. Ridotto mbylli dyqanin në 1774 dhe kjo çoi në një rritje të klubeve të mbyllura të lojërave të fatit të cilat u bënë të njohura si "kazino". Prandaj, fjala kazino është me origjinë italiane.

Histori e trazuar

Pas kësaj, historia e lojërave të fatit në Itali është paksa e trazuar pasi legjislacioni i vendit varionte nga ndalimi i aktiviteteve të lojërave të fatit deri tek legalizimi i disa prej tyre. E gjitha kjo ndryshoi në vitin 2006 kur thuhet se filloi liberalizimi i vërtetë i lojërave të fatit.

Në vitin 2007 në Itali u miratua ligji shtesë – Akti i Financave, i cili siguron më tej lojërat e fatit në internet. Qëllimi i tij kryesor ishte rregullimi i turneve të pokerit brenda vendit.

Legjislacioni tjetër i rëndësishëm erdhi në vitin 2009 kur u miratua Dekreti i Abruzzo-s. Me këtë u anulua kërkesa që operatorët të ishin me bazë në Itali dhe u ulën tarifat e licencimit. Me dekretin e tij të përmendur për herë të parë video lotaritë dhe lojërat e fatit në internet, ruleta e pokerit dhe kazinotë u shpallën të gjitha të ligjshme.

Historia e lojërave të fatit në Itali
Lojërat e fatit në ditët e sotme në Itali

Lojërat e fatit në ditët e sotme në Itali

Duke qenë se lojërat e fatit në Itali janë të rregulluara mirë, mund të thuhet me siguri se qeveria po shijon përfitimet e rregullimit të mirë.

Ka më shumë se 200 faqe interneti aktive të lojërave të fatit në Itali, dhe rreth 160 prej tyre janë faqe interneti të kazinove në internet, ndërsa pjesa tjetër janë uebsajte online pokeri, faqe interneti bingo dhe kazinove celulare.

Rregullorja e mirë ofron siguri për lojtarët, pasi AASM-së i është besuar çështjet e lojërave të fatit - lëshimi i licencave, zbatimi i ligjit brenda industrisë. Ka pasoja strikte për çdo shkelje të këtyre rregullave, të cilat mund të përfshijnë gjykime, gjoba, lirim me kusht etj.

Lojërat e fatit në ditët e sotme në Itali
E ardhmja e kazinove të drejtpërdrejta në Itali

E ardhmja e kazinove të drejtpërdrejta në Itali

Për momentin, e ardhmja e kazinove online në Itali duket shumë e ndritshme. Lojtarët italianë janë më se të dashur për t'i aksesuar këto lojëra mjaft shpesh dhe për t'i luajtur ato sa herë që munden. Disa studime treguan se trendi do të vazhdojë të rritet në vitet në vijim. Por, ka një përplasje të vogël në rrugë.

Ajo përplasje në rrugë është një problem mjaft i madh politik – qeveria politike e ekstremit të djathtë e udhëhequr nga Giuseppe Grillo prezantoi një ndalim reklamimi për të gjitha aktivitetet e kazinove në vend në vitin 2019. Ajo kufizoi në mënyrë efektive çdo reklamë në lidhje me lojërat e fatit – zbatohet për tokën- operatorë të bazuar dhe online.

Pra, mund të thuhet se historia përsëritet ende – Italia ka pasur gjithmonë kohë të trazuara kur ishte në pyetje kumari dhe duket se do të vazhdojë kështu për momentin.

E ardhmja e kazinove të drejtpërdrejta në Itali
A janë kazinotë legale në Itali?

A janë kazinotë legale në Itali?

Kumari në Itali është i paligjshëm kur organizohet në një hapësirë publike, klub privat ose në çdo vend që është i hapur për publikun. Për t'i shtuar kësaj, industria e lojërave të fatit kontrollohet nga shteti dhe organi licencues është Administrata Autonome e Monopoleve Shtetërore.

Me marrjen e kërkesës për licencë, AAMS ka një periudhë tre mujore të shqyrtimit të licencës, pas së cilës operatori duhet të marrë autorizim shtesë për të ofruar lojëra të caktuara. Kjo vlen edhe për platformën online të operatorit – ajo gjithashtu duhet të jetë e certifikuar. Një rregull i përgjithshëm thotë se një licencë mund t'i lëshohet një operatori që ka një vend operimi në Zonën Ekonomike Evropiane.

Kumar në internet

Sa për lojërat e fatit në internet - është e ligjshme. Italia ka pasur një të kaluar të trazuar me shumë qeveri që përpiqen të shtypin kazinotë online në vend, dhe gjithashtu duke ndaluar operatorët e huaj të hyjnë në treg. E gjitha kjo ndryshoi në vitin 2010 kur, me ndërhyrjen e BE-së, Italia miratoi një ligj të ri që u mundësonte operatorëve të huaj të kazinove online të hynin në tregun italian dhe të ofronin shërbimet e tyre për lojtarët vendas.

Rregullore Ligjet dhe Autoritetet

Organi administrativ që lëshon licenca për operatorët në Itali është Amministrazione Autonoma del dei Monopoli di Stado Stato. Të gjithë operatorët, vendas apo të huaj duhet të pajisen me licencë nga ky organ për të filluar veprimtarinë në vend.

Përpara ndërhyrjes së Bashkimit Evropian në vitin 2010 që detyroi Italinë të hapte dyert për operatorët e huaj, tregu ishte i hapur vetëm për kompanitë vendase. Operatorët offshore duhet të plotësojnë kërkesa të ndryshme për të marrë licencën nga AAMS – financiare, teknike. Kërkesat sociale dhe të biznesit.

Përveç këtyre kërkesave, operatorët duhet të paguajnë një tarifë një herë prej 300,000 dollarë. Operatorët duhet të dorëzojnë aplikacionin brenda një periudhe 30-ditore çdo vit dhe kanë 90 ditë për të përmbushur kërkesat. Organit rregullator do t'i duhen tre muaj për të shqyrtuar aplikacionin dhe përfundimisht për të lëshuar një licencë.

A janë kazinotë legale në Itali?
Lojërat më të mira italiane drejtpërdrejt

Lojërat më të mira italiane drejtpërdrejt

Lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë kanë pasur një rritje masive ndër vite.Lojërat më të njohura për lojtarët italianë janë lojërat elektronike. Një arsye pse është kështu mund të vihet në faktin se ato janë shumë të thjeshta për t'u luajtur dhe ato lojëra zakonisht kanë një aksion minimal shumë të ulët për rrotullim. Pra, çdokush mund të shijojë lojërat pa pasur nevojë të shpenzojë shumë para ose kohë për të mësuar lojën.

Blackjack

Loja e dytë popullore do të ishte loja me letra e blackjack live. Është gjithashtu shumë e thjeshtë për t'u kuptuar – gjithçka që nevojitet për të fituar është të mbash një dorë më të mirë se tregtari, me dorën më të mirë një kartë me dhjetë vlera dhe një Ace.

Ruletë

Loja e tretë shumë e njohur e kazinosë është rrotullimi ruletë live, duke pasur gjithashtu rregulla të thjeshta për të luajtur, duke përfshirë parashikimin e ngjyrës, numrit ose pjesës së rrotës në të cilën një top do të zbresë rastësisht. Këtu, nuk ka asnjë strategji për të fituar, loja rivendoset pas çdo rrotullimi, kështu që mund të thuhet se aty ku zbret topi janë vërtet të rastësishme.

Poker

Kohët e fundit, një lojë që shpërtheu në popullaritet është poker live, me lojtarët nga Italia që ndjekin trendin botëror të pjesëmarrjes në turne pokeri dhe duke mundësuar që loja të rritet në qiell në popullaritet.

Lojërat më të mira italiane drejtpërdrejt
Ofruesit kryesorë të softuerit

Ofruesit kryesorë të softuerit

Duke qenë se tregu italian i lojërave të fatit është i rregulluar mirë dhe operatorët më të mirë lejohen të operojnë në atë treg, lista e ofruesve të lojërave është e madhe me ato cilësore, përcaktuese të bareve të industrisë. Lista përfshin:

Kjo do të nënkuptonte një nivel të lartë të përvojës së klientit me këta ofrues që kanë qindra lojëra me vendosjen e standardeve për sa i përket cilësisë së lojërave moderne të kazinosë.

Ashtu si shumica e tregjeve të lojërave të fatit të rregulluara mirë dhe të ngopura në botë, Italia lejon faqet e lojërave të fatit që përmbajnë lojëra Bitcoin. Ato të ashtuquajtura kripto kazino nuk janë shumë të mëdha në numër, por prania e tyre po rritet ngadalë. Këto kazino pranojnë një gamë të gjerë kriptomonedhash, ku Bitcoin është kriptomonedha më e njohur.

Ofruesit kryesorë të softuerit
Bonuset më të mira të kazinove në Itali

Bonuset më të mira të kazinove në Itali

Bonuset janë një pjesë e rëndësishme e përpjekjes për të joshur sa më shumë lojtarë të jetë e mundur në lojërat e kazinove të një operatori të caktuar. Shumë lojtarë, me të drejtë, do të zgjedhin kazinonë e tyre në internet bazuar në bonuset që duhet të ofrojnë.

Bonusi i mirëseardhjes

Bonusi më i njohur për lojtarët italianë është ai bonus mirëseardhjeje që mund të kërkoni në çdo kazino online. Ky bonus zakonisht përputhet me depozitën tuaj të parë me 100%, deri në 100 dollarë. Në shumë raste, kazinoja do të ofrojë bonuse shumë më të mëdha, por lojtarët duhet të kenë parasysh kërkesat e basteve përpara se të kërkojnë dhe përdorin atë bonus.

Rrotullime falas

Rrotullime falas bonuset janë të dytat më të njohura dhe ato mbulojnë Lojërat Falas në një lojë slot të një grupi lojërash slot që më vonë konvertohen në bonus. Këto bonuse shpesh shoqërohen me bonusin e mirëseardhjes, ose ato paraqiten si promovime gjatë një periudhe të caktuar të vitit.

Bonuset e tjera

Shumica e kazinove online në Itali ofrojnë gjithashtu kthim parash që variojnë nga 5-30%, kështu që është një mënyrë e mirë për të mbajtur lojtarët duke ofruar një përqindje të caktuar mbrapa nga humbja e lojtarit.

Bonuse pa depozite janë më të rralla se dy të mëparshmet, por ato janë të disponueshme për lojtarët. Në thelb, këto bonuse nuk kërkojnë një depozitë nga lojtari, kështu që është një shans krejtësisht pa rrezik për të fituar.

Si të kërkoni këto bonuse

Kërkesa e parë për të kërkuar këto bonuse është që një lojtar duhet të regjistrohet në faqen e operatorit me dëshmi se nuk është një person i mitur. Bonuset e mirëseardhjes mund të kërkohen vetëm një herë, pas regjistrimit të lojtarit dhe zakonisht mbulon shumën e plotë të depozitës së parë nga lojtari. Bonuset e kthimit të parave nuk janë të komplikuara për t'u marrë, pasi ato kanë gjithmonë një kufi që mund t'i kthehet lojtarit.

Nuk mund të thuhet e njëjta gjë për bonuset e rrotullimit falas, pasi një lojtar do të duhet së pari të kontrollojë se për cilat lojëra zbatohen ato bonuse, dhe gjithashtu kërkesat e basteve për këto bonuse ndryshojnë.

Bonuset më të mira të kazinove në Itali
Mënyrat e pagesës në Itali

Mënyrat e pagesës në Itali

Metodat më të pranuara të pagesës në Itali janë kartat e kreditit dhe të debitit, por nëse një lojtar zgjedh të shkojë me ato alternative, ekziston një shumëllojshmëri e tërë e mënyrave të pagesës në dispozicion.

Paysafecard dhe OnShop janë të njohura me lojtarët italianë për lojërat e fatit në internet pasi nuk kërkojnë një kartë bankare. Disa nga më të njohurit janë:

PayPal është shfaqur si mënyra më e besueshme e pagesës në botë, dhe kjo nuk është ndryshe në Itali. Ai ofron siguri shtesë për lojtarët me bërjen e depozitave në kazino dhe është mjaft i thjeshtë për t'u përdorur dhe kuptuar. Të gjitha kazinotë online me reputacion në Itali kanë integruar PayPal si një mënyrë pagese.

Metoda të tjera pagese në Itali

Kohët e fundit, duke ndjekur trendet botërore, Bitcoin është shfaqur si një mënyrë pagese në Itali dhe lojtarët mund të gjejnë sajte të caktuara që lejojnë përdorimin e kësaj mënyre pagese.

Megjithatë, për shkak të faktit se lojtarët dinë shumë pak për kuptimin e vërtetë të Bitcoin dhe përdorimin, mund të thuhet me siguri se ai ende nuk është shfaqur si një metodë e besueshme dhe e besueshme pagese. Lojtarët ende mbështeten në metodat e zakonshme dhe më të besueshme të pagesës si PayPal, Neteller, Skrill, Postepay, Visa, MasterCard etj.

Gjithsesi, do të ishte e mençur të mbanin një sy mbi kriptovalutat, pasi ato fitojnë popullaritet dhe lojtarët mund të jenë më pak të gatshëm t'i përdorin ato ndërsa luajnë lojërat e tyre të preferuara të kazinosë.

Mënyrat e pagesës në Itali

Lajmi i fundit

Ezugi Bëj Marrëveshjen Microgaming për të Forcuar Pikën e saj Italiane
2021-10-20

Ezugi Bëj Marrëveshjen Microgaming për të Forcuar Pikën e saj Italiane

Ezugi, një grumbullues i drejtpërdrejtë i kazinove nën Evolution Group, është krenar të shpallë një tjetër moment historik. Këtë herë, kompania është në partneritet me Microgaming për të furnizuar vertikalët e saj në kazinotë më të mira live në Itali. Pra, çfarë fitojnë lojtarët italianë të kazinosë live pas kësaj marrëveshjeje krejt të re?

FAQ

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

A është e ligjshme kumari në internet në Itali?

Kumari online aktualisht është i ligjshëm në Itali. Liberalizimi i vërtetë i tregut të lojërave të fatit online ndodhi në vitin 2007 kur të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit online u legalizuan në tregun italian. AAMS filloi të lëshojë licenca në vitin 2010. Të gjitha llojet e lojërave të fatit në internet janë të ligjshme, me përjashtim të vetëm sportet e gjakut. Dekreti i Abruzzo-s i vitit 2009 lejoi legalizimin e pokerit në internet, basteve sportive dhe lojërave të fatit me shanse fikse – lojërat e kazinosë.

Kush e rregullon tregun e lojërave të fatit?

Licencat lëshohen nga Administrata Autonome e Monopoleve Shtetërore për operatorë vendas dhe të huaj dhe ato mbulojnë kazino, bingo, lojëra pokeri me para, lojëra aftësish, sporte fikse teke, kuaj dhe ngjarje të tjera bastesh. Për të marrë një licencë, operatorët duhet të ofrojnë dëshmi të caktuara që plotësojnë kërkesat e nevojshme – financiare dhe teknike.

Cili është bonusi më popullor për lojtarët italianë?

Tradicionalisht, bonusi i mirëseardhjes është shumë i popullarizuar për lojtarët, pasi mbulon depozitën e tyre të parë. Shumica e operatorëve të kazinove në internet ofrojnë këtë bonus për lojtarët e tyre të regjistruar rishtazi. Të gjitha kazinotë italiane në internet mirëpresin lojtarët e tyre të rinj me bonuse të caktuara, ku të gjitha fillojnë me bonusin e mirëseardhjes. Gjatë ciklit jetësor të lojërave të fatit të lojtarëve, ata mund të presin bonuse rrotullimi falas, oferta për kthim parash dhe një shumëllojshmëri të tërë promovimesh dhe lloje të tjera bonusesh gjatë vitit.

A është e sigurt të luash në kazinotë live italiane?

Po, dhe tregu është shumë mirë i rregulluar, por lojtarët duhet të bëjnë pak kërkime përpara se të hyjnë në një kazino online. Si gjithmonë, është më e zgjuara dhe më e sigurta të zgjedhësh një kazino online shumë të popullarizuar dhe të madhe, pasi shanset për t'u nënshtruar mashtrimit janë të vogla dhe shanset për t'ju ofruar bonuse të mira janë jashtëzakonisht të larta.

Cilat janë mënyrat më të njohura të pagesës në kazinotë italiane live?

Për shkak të faktit se tregu italian është shtëpia e disa kazinove të mëdha dhe të besueshme në internet, lojtarët gëzojnë një larmi mënyrash pagese për të zgjedhur: PayPal, Neteller, Skrill, Visa, MasterCard vetëm disa nga metodat më të njohura të pagesës.

Çfarë kërkohet për t'u regjistruar në një kazino italiane live?

Regjistrimi dhe krijimi i një llogarie të kazinosë në internet është relativisht i thjeshtë, zakonisht ka një proces me tre hapa - detaje personale, si emri, numri dhe adresa juaj, së bashku me një adresë emaili, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, pas së cilës ju kërkohet të zgjidhni një mënyrë specifike pagese.

Si të fitoni akses në bonuset më të njohura në kazinotë live italiane?

Në varësi të bonusit, rregullat për marrjen e bonuseve të caktuara janë mjaft të thjeshta dhe të qarta. Operatorët ofrojnë bonuse të ndryshme dhe kërkesa të ndryshme, por lojtarët duhet të regjistrohen në llogarinë e tyre dhe ata do të jenë në gjendje të shohin se cilat bonuse kanë të drejtë.

A mund të luajnë lojtarët falas në kazinotë italiane live?

Po, pasi shumica e ofruesve të lojërave kanë një opsion që quhet "Luaj për argëtim" për lojërat e tyre të kazinosë. Kjo është një mënyrë e mirë që lojtarët të kontrollojnë një lojë të caktuar përpara se ta luajnë për para të vërteta. Nuk ka kufi se sa mund të luajë një lojtar. Nuk kërkohen depozita, por në raste të caktuara, një lojtari do të duhet të krijojë një llogari kazino për të luajtur falas.

A ka ndonjë tarifë tërheqjeje në kazinotë italiane live?

Është jashtëzakonisht e rrallë që kazinotë online italiane të paguajnë tarifa të caktuara për depozitimin dhe tërheqjen. Megjithatë, e gjithë kjo varet nga mënyra e pagesës që lojtari ka zgjedhur. Ofruesit e kartave të kreditit dhe debitit mund të ngarkojnë tarifa të vogla nëse përfshihet një konvertim i monedhës. Nëse një lojtar zgjedh të tërheqë para përmes transfertës bankare, ai mund të parashikojë disa tarifa fikse më të larta, kështu që do të ishte më mirë që lojtarët të shmangnin këtë lloj tërheqjeje.

A ka ndonjë taksë të përfshirë në fitimet e lojërave të fatit në internet në Itali?

Fitimet personale të lojërave të fatit nuk janë të tatueshme në Itali për momentin. Megjithatë, disa ndryshime propozohen nga qeveria, që do të nënkuptonte një normë tatimore prej 12% për të gjitha fitimet personale nën 500 dollarë. Kjo ende nuk është vënë në fuqi, kështu që për momentin lojtarët italianë nuk janë të detyruar të paguajnë asnjë taksë. Nga ana tjetër, kazinotë në internet duhet të paguajnë 25% të GGR (Të ardhurat bruto të lojërave), kompanitë e basteve sportive në internet duhet të paguajnë 24% të GGR-së së tyre dhe së fundi, operatorët me bazë tokësore duhet të paguajnë një normë tatimore prej 20%. GGR e tyre.