Ivip9 - Bonuses

Age Limit
Ivip9
Ivip9 is not available in your country. Please try:
Metodat e depozitimit
MasterCardVisa
Trusted by
PAGCORCuracao

Bonuses

Kazino IVIP9 ofron shumë bonuse të ndryshme për lojtarët e tyre. Nuk ka asnjë kazino tjetër që ofron këtë lloj sasie bonusesh. IVIP9 Casino është në dispozicion në disa vende të ndryshme aziatike dhe për t'i bërë gjërat edhe më argëtuese, ato kanë bonuse të ndryshme për secilin vend.

IVIP9 Casino ofron bonuset e mëposhtme për lojtarët nga Malajzia:

100% Bonus Mirëseardhjeje për Anëtarin e Ri të IVIP9 – Lojtarët e rinj mund të gëzojnë një bonus mirëseardhjeje 100% në kazino live, lojëra elektronike dhe libër sportiv. Bonusi për kazino live është 50% deri në 300 MYR me 25x kërkesa për baste. Bonusi për lojërat slot është 100% deri në 800 MYR me kërkesa për baste 18 herë. Bonusi për librin sportiv është 100% deri në 800 MYR me kërkesa për baste 18 herë. Minimumi i depozitave që duhet të bëjnë lojtarët për t'u kualifikuar për këtë ofertë është 50 MYR. Bonusi i mirëseardhjes vlen për të gjithë ofruesit e lojërave, përveç MEGA888 dhe 918KISS. Bonusi i mirëseardhjes në Kazino Live vlen për të gjithë ofruesit e Kazinosë Live përveç Allbet. Bonuset janë të vlefshme për 30 ditë dhe lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve gjatë kësaj periudhe kohore që të mund të tërheqin fitimet e tyre. Të gjitha bastet që rezultojnë në një fitore ose humbje do të llogariten si të vlefshme, ndërsa bastet e anuluara dhe të pavlefshme nuk do të llogariten si bast të vlefshëm.

**Ringarkimi ditor deri në 20% ** - Kjo ofertë është e disponueshme për të gjithë lojtarët që janë në moshë madhore për të luajtur kumar dhe kanë një numër telefoni të vlefshëm malajzian. Bonusi është i disponueshëm për librin sportiv dhe është një bonus 15% deri në 188 MYR, me 15x kërkesa për bast.

 • Bonusi është i disponueshëm për lojërat me slot video në internet dhe është një bonus 20% deri në 188 MYR, me kërkesa 15x të basteve.
 • Bonusi është i disponueshëm për lojërat e Kazinosë Live, me përjashtim të Allbet dhe është një bonus 10% deri në 188 MYR, me 20x kërkesa për bast.
 • Bonusi është i disponueshëm për 918Kiss/Mega888 dhe është një bonus 20% deri në 188 MYR, me 5x kërkesa për bast.

Lojtarët që pretendojnë këtë ofertë nuk kanë të drejtë për zbritjen e përditshme të parave. Të gjitha bonuset janë të vlefshme për 30 ditë, dhe lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve gjatë kësaj periudhe kohore, përndryshe ata rrezikojnë të humbasin fondet dhe fitimet e tyre të bonusit. Të gjitha bastet që rezultojnë në një fitore ose humbje do të llogariten si të vlefshme, ndërsa bastet e anuluara dhe të pavlefshme nuk do të llogariten si baste të vlefshme. Disa lojëra janë të përjashtuara nga ky bonus, duke përfshirë ato në vijim Blackjack 21, 3 Pictures, RNG dhe lojëra tavoline, lojëra peshkimi dhe TË GJITHA llojet e Pokerit.

Shpërblimi javor i pjesëmarrjes – Ky promovim është i disponueshëm në lojëra nga të gjithë ofruesit dhe për të marrë pjesë lojtarët duhet të arrijnë një shumë ditor bast prej 999 MYR për shtatë ditë rresht. Shpërblimi i pjesëmarrjes javore zgjat nga e hëna 00:00:00 (GMT+8) deri të dielën 23:59:59 (GMT+8). Lojtarët duhet të luajnë përmes fondit të bonusit 1x në mënyrë që të transferojnë ose tërheqin fonde nga llogaria e tyre. Nëse një lojtar nuk arrin të përmbushë kërkesat e basteve brenda një periudhe kohore prej 30 ditësh, ai rrezikon të humbasë fitimet dhe fondet e bonusit. Ky promovim nuk mund të kombinohet me asnjë promovim tjetër në kazino. Kazinoja do të llogarisë shumën e basteve që janë shlyer dhe me rezultatin e fitimit ose humbjes.

IVIP9 x Resort World Genting – Ky është një bonus që është i disponueshëm për lojtarët që kanë një kartë të vlefshme Resort World Genting. Kur kërkojnë një bonus, lojtarët duhet të paraqesin kartën e tyre te Shërbimi i Klientit nëpërmjet Bisedës Live.

 • Lojtarët që kanë Kartën Classic RWG duhet të depozitojnë 50 për të marrë 50.
 • Lojtarët që kanë Silver RWG Card duhet të depozitojnë 100 për të marrë 100.
 • Lojtarët që kanë Gold RWG Card duhet të depozitojnë 300 për të marrë 300.
 • Lojtarët që kanë Platinum RWG Card duhet të depozitojnë 800 për të marrë 800.

Kërkesat e bastit për këtë bonus janë vetëm 10x, dhe bonusi mund të vihet në lojëra nga të gjithë ofruesit, përveç 918Kiss & Mega888. Lojtarët gjithashtu mund të vënë bast bonusin duke luajtur lojëra Live Casino. Bonusi është i vlefshëm për 30 ditë dhe lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve gjatë kësaj periudhe kohore për të qenë në gjendje të bëjnë një tërheqje të fitimeve të tyre.

IVIP9 Bonusi i shpëtimit gjatë ditëve të javës – Ky është një bonus i disponueshëm për lojtarët me një humbje ditore prej 2.000 MYR ose më shumë në lojërat me slot video. Promovimi është i disponueshëm në lojërat nga ofruesit e mëposhtëm të softuerit Pragmatic Play, Spadegaming, TopTrendGaming, Play'nGO dhe NextSpin. Siç sugjeron emri i bonuseve, ky promovim është i disponueshëm vetëm gjatë ditëve të javës. Kërkesat e bastit për fondet e bonusit janë 1x dhe lojtarët duhet të luajnë përmes fondeve të bonusit përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje. Lojtarët kanë 30 ditë nga momenti kur pretendojnë ofertën për të përmbushur kërkesat e basteve përpara se të mund të kërkojnë tërheqje.

1% zbritje ditore në para – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Kazinosë IVIP9. Secili do të marrë një përqindje të ndryshme zbritjeje në varësi të grupit të tyre anëtar.

 • Anëtarët e rregullt VIP do të marrin 0,5% për lojërat me video slot, 0,5% për librat sportiv dhe 0,4% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët VIP Bronze do të marrin 0,5% për lojërat me video slot, 0,5% për librat sportiv dhe 0,4% për lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë.
 • Anëtarët VIP Silver do të marrin 0,6% për lojërat me video slot, 0,6% për librat sportiv dhe 0,5% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët VIP Gold do të marrin 0,7% për lojërat me video slot, 0,7% për librat sportiv dhe 0,6% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët VIP të Diamond do të marrin 0,9% për lojërat me video slot, 0,9% për librat sportiv dhe 0,6% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët e Platinum VIP do të marrin 1,0% për lojërat me video slot, 1,0% për librat sportiv dhe 0,8% për lojërat e kazinosë live.

Ky promovim mund të kombinohet me promovime të tjera të Kazinosë IVIP9 dhe nuk është i disponueshëm për 918kiss, Mega888, Poker & Fishing.

Bonusi i rifreskimit i pakufizuar i ditëve të javës – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët në Kazino IVIP9. Pasi një lojtar të bëjë depozitën e kërkuar, ai do të marrë bonusin. Bonusi vjen me 10 herë kërkesat e basteve që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të tërheqin fitimet e tyre. Ky promovim nuk mund të kombinohet me asnjë bonus tjetër në kazino.

Bonusi i ditëlindjes – Ky promovim është gjithashtu i disponueshëm për të gjithë lojtarët në IVIP9 Casino. E vetmja gjë që duhet të bëjë një lojtar është të bëjë 5, 10 ose 15 depozita brenda 3 muajve përpara datës së ditëlindjes. Lojtarët që bëjnë 5 depozita do të marrin 39 MYR, lojtarët që bëjnë 10 depozita do të marrin 69 MYR dhe lojtarët që bëjnë 15 depozita do të marrin 99 MYR. Për të marrë Bonusin e Ditëlindjes, lojtarët duhet të verifikojnë kartat e tyre të identifikimit dhe mund të marrin bonusin 3 ditë para ose 3 ditë pas ditëlindjes. Përpara se të bëhet një tërheqje, bonusi duhet të vihet vetëm 1 herë. Ky promovim nuk është i disponueshëm vetëm për lojërat nga Evolution Gaming, i cili është një nga ofruesit më të mirë të softuerit për lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë, 918Kiss dhe Mega888. Lojtarëve që vendosin të bastojnë në lojëra nga një prej këtyre tre ofruesve të softuerit do t'u hiqet bonusi.

Bonuset e disponueshme për lojtarët në Singapor

100% bonus mirëseardhjeje – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët e rinj që regjistrohen në kazino dhe bëjnë depozitën e tyre të parë. Minimumi i depozitave që duhet të bëjnë lojtarët për t'u kualifikuar për bonusin e mirëseardhjes është 50 SGD.

 • Ky është një bonus depozite prej 50% që lojtarët mund ta përdorin për të luajtur lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë. Shuma maksimale që ata mund të marrin është 300 SGD me kërkesat e basteve 25 herë. Bonusi i mirëseardhjes në Kazino Live vlen vetëm për të gjithë ofruesit e Kazinosë Live përveç ALLBET.
 • Ky është një bonus 100% i depozitës së ndeshjes që lojtarët mund ta përdorin për të luajtur lojëra elektronike në internet. Shuma maksimale që mund të marrin është 800 SGD me kërkesat e basteve 18 herë. Bonusi i mirëseardhjes në Slot vlen vetëm për të gjithë ofruesit e Lojërave Slot përveç MEGA888 dhe 918KISS.
 • Ky është një bonus 100% i depozitës së ndeshjes që lojtarët mund ta përdorin për të vënë bast në librin sportiv. Shuma maksimale që mund të marrin është 800 SGD me kërkesat e basteve 18 herë.

Ky bonus është i vlefshëm për 30 ditë duke filluar nga dita kur është kërkuar. Lojtarët që nuk arrijnë të përmbushin kërkesat e basteve gjatë kësaj periudhe kohore rrezikojnë t'u anulohen fondet.

Bonusi Javor i Falenderimeve deri në 399 SGD – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët në Kazino IVIP9. Lojtarët që vënë bast 5.000 SGD e lart në javë mund të pretendojnë këtë promovim dhe mund të luajnë të gjitha lojërat përveç lojërave që vijnë nga 918 Kiss & Mega888. Ata madje mund të përdorin promovimin për të luajtur lojëra kazino live në IVIP9 Casino. Lojtarët që bëjnë deri në 5.000 SGD e më shumë do të marrin një bonus prej 39 SGD, lojtarët që vënë bast më shumë se 15.000 SGD do të marrin deri në 99 SGD, lojtarët që vënë bast më shumë se 30.000 SGD do të marrin deri në 199 SGD dhe lojtarët që vënë bast më shumë se 50.000 SGD do të marrë deri në 399 SGD në fonde bonus. Kërkesat e basteve për fondet e bonusit janë 10x. Ky promovim është i vlefshëm nga 1 nëntori 2021 deri më 30 nëntor 2021, nga ora 00:00:00 (GMT +8) deri në 23:59:59 (GMT +8), dhe lojtarët kanë një javë kohë nga e hëna në të dielë për të përmbushur kërkesat e basteve .

Luaj dhe Merr Falas fanellën e ekipit të preferuar të EPL 2021/22 - Me këtë bonus lojtarët mund të fitojnë një fanellë të ekipit të tyre të preferuar. Për t'u kualifikuar për këtë bonus, lojtarët duhet të kenë 100.000 depozita të akumuluara mujore. Depozitat e akumuluara llogariten çdo muaj dhe ky çmim është i vlefshëm nga 1 shtatori 2021 në orën 00:00:00 (GMT +8) deri më 31 maj 2022 në orën 23:59:59. Lojtarët mund ta kenë këtë çmim vetëm një herë, dhe ai është i kufizuar në një familje, adresë shtëpiake, adresë IP, adresë emaili, numrin e telefonit, kartën e kreditit ose debiti dhe/ose llogarinë e pagesës elektronike ose kompjuterin e përbashkët. Anëtarët do të marrin mallrat brenda 14 ditëve pasi kërkesa është miratuar.

Kthim parash mujor EPL deri në 888 SGD – Të gjithë anëtarët që plotësojnë një kriter të caktuar do të regjistrohen automatikisht për të marrë bonusin. Ky promovim është i zbatueshëm vetëm për handikapin CMD368 [HDP] dhe [mbi/nën] Shanset. Lojtarët që depozitojnë deri në 1.500 MYR dhe bëjnë bast total të vlefshëm deri në 2.000 MYR, do të marrin 188 kthim parash. Lojtarët që depozitojnë deri në 3.000 MYR dhe bëjnë bast total të vlefshëm deri në 4.000 MYR, do të marrin 288 kthim parash. Lojtarët që depozitojnë deri në 5.000 MYR dhe bëjnë bast total të vlefshëm deri në 6.000 MYR, do të marrin 388 kthim parash. Lojtarët që depozitojnë deri në 10.000 MYR dhe bëjnë bast total të vlefshëm deri në 15.000 MYR, do të marrin 588 kthim parash. Lojtarët që depozitojnë deri në 15.000 MYR dhe bëjnë bast total të vlefshëm deri në 20.000 MYR, do të marrin 888 kthim parash. Kërkesat e bastit të bonusit të kthimit të parave janë 10x. Bonusi i kthimit të parave do t'i kreditohet portofolit CMD 368 të lojtarit përpara datës 1 tetor 2021 23:59:59 (GMT+8). Pasi të bëhet verifikimi.

Bashkohuni në Telegramin tonë, merrni bonus falas SGD10 – Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për lojtarët që abonohen në Telegramin e IVIP9 SG dhe bëjnë një depozitë minimale prej të paktën 50 SGD. Lojtarët që janë abonuar tashmë duhet të japin emrin e përdoruesit të IVIP9, Emrin e Telegramit dhe një pamje të ekranit për të vërtetuar se tashmë janë bashkuar Kanali në telegram për verifikim. Ky promovim është i disponueshëm në të gjitha lojërat, madje edhe lojërat e kazinosë live, përveç 918 Kiss, Mega888 dhe IDN. Bonusi është i disponueshëm nga 1 nëntori 2021 deri në njoftimin e mëtejshëm, dhe bonusi maksimal që mund të marrin lojtarët është i kufizuar në 10 SGD.

Rifreskoni ditor deri në 20% - Kjo ofertë është e disponueshme për të gjithë lojtarët që janë në moshë madhore për të luajtur kumar dhe kanë një numër telefoni të vlefshëm malajzian. Bonusi është i disponueshëm për librin sportiv dhe është një bonus 15% deri në 188 MYR, me 15x kërkesa për bast.

Bonusi është i disponueshëm për lojërat me slot video në internet dhe është një bonus 20% deri në 188 MYR, me kërkesa 15x të basteve.

Bonusi është i disponueshëm për lojërat e Kazinosë Live, me përjashtim të Allbet dhe është një bonus 10% deri në 188 MYR, me 20x kërkesa për bast.

Bonusi është i disponueshëm për 918Kiss/Mega888 dhe është një bonus 20% deri në 188 MYR, me 5x kërkesa për bast.

Lojtarët që pretendojnë këtë ofertë nuk kanë të drejtë për zbritjen e përditshme të parave. Të gjitha bonuset janë të vlefshme për 30 ditë dhe lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve gjatë kësaj periudhe kohore, përndryshe ata rrezikojnë të humbasin fondet e bonusit dhe fitimet. Të gjitha bastet që rezultojnë në një fitore ose humbje do të llogariten si të vlefshme, ndërsa bastet e anuluara dhe të pavlefshme nuk do të llogariten si baste të vlefshme. Disa lojëra janë të përjashtuara nga ky bonus, duke përfshirë ato në vijim Blackjack 21, 3 Pictures, RNG dhe lojëra tavoline, lojëra peshkimi dhe TË GJITHA llojet e Pokerit.

Shpërblimi javor i pjesëmarrjes – Ky promovim është i disponueshëm në lojëra nga të gjithë ofruesit dhe për të marrë pjesë lojtarët duhet të arrijnë një shumë ditor bast prej 999 MYR për shtatë ditë rresht. Shpërblimi i pjesëmarrjes javore zgjat nga e hëna 00:00:00 (GMT+8) deri të dielën 23:59:59 (GMT+8). Lojtarët duhet të luajnë përmes fondit të bonusit 1x në mënyrë që të transferojnë ose tërheqin fonde nga llogaria e tyre. Nëse një lojtar nuk arrin të përmbushë kërkesat e basteve brenda një periudhe kohore prej 30 ditësh, ai rrezikon të humbasë fitimet dhe fondet e bonusit. Ky promovim nuk mund të kombinohet me asnjë promovim tjetër në kazino. Kazinoja do të llogarisë shumën e basteve që janë shlyer dhe me rezultatin e fitimit ose humbjes.

IVIP9 X Marina Bay Sands Resort World Sentosa – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët me një kartë të vlefshme Resort World Sentosa.

 • Lojtarët që kanë Classic Resort World Sentosa Card duhet të depozitojnë 50 për të marrë 50 në fonde bonus.
 • Lojtarët që kanë Silver Resort World Sentosa Card duhet të depozitojnë 100 për të marrë 100 në fonde bonus.
 • Lojtarët që kanë Gold Resort World Sentosa Card duhet të depozitojnë 300 për të marrë 300 në fonde bonus.
 • Lojtarët që kanë Platinum Resort World Sentosa Card duhet të depozitojnë 800 për të marrë 8000.

Kërkesat e bastit për këtë bonus janë 10 herë dhe bonusi është për të gjithë ofruesit përveç 918Kiss & Mega888.

Lojtarët duhet të paraqesin kartën e tyre RWS në Mbështetjen e Klientit kur duan të kërkojnë ofertën. Bonusi është i vlefshëm për 30 ditë dhe lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve brenda kësaj periudhe kohore.

IVIP9 Bonusi i shpëtimit gjatë ditëve të javës – Lojtarët që kanë një limit humbjeje prej 2.000 SGD e lart kanë të drejtë për bonusin e shpëtimit dhe mund ta përdorin bonusin në lojërat nga ofruesit e mëposhtëm të softuerit Pragmatic Play, Spadegaming, TopTrendGaming, Play'nGO dhe NextSpin. Ky promovim është i disponueshëm vetëm gjatë ditëve të javës, dhe bonusi që ne lëshojmë çdo ditë nga e marta deri të shtunën. Lojtarët duhet të plotësojnë 1 herë kërkesat e basteve të fondeve të bonusit përpara se të mund të kërkojnë tërheqjen e fitimeve të tyre. Nëse ata nuk arrijnë të përmbushin kërkesat e basteve brenda 30 ditëve, bonusi i tyre do të anulohet.

Basti juaj i parë është falas – Kjo është një ofertë që është e disponueshme për anëtarët që regjistrohen për herë të parë në Kazino IVIP9. Lojtarët që vendosin një bast minimal prej 100 MYR e lart kanë të drejtë të aplikojnë për një kthim parash deri në 200 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 5x. Anëtarët duhet të verifikojnë numrin e tyre të telefonit celular dhe të verifikojnë adresën e tyre të emailit përpara se të mund ta pretendojnë këtë ofertë. Lojtarët mund të vënë një bast në çdo ngjarje në C-sport Soccer dhe nëse humbasin bastin mund të aplikojnë për një kthim parash.

1% zbritje ditore në para – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Kazinosë IVIP9. Secili do të marrë një përqindje të ndryshme zbritjeje në varësi të grupit të tyre anëtar.

 • Anëtarët e rregullt VIP do të marrin 0,5% për lojërat me video slot, 0,5% për librat sportiv dhe 0,4% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët VIP Bronze do të marrin 0,5% për lojërat me video slot, 0,5% për librat sportiv dhe 0,4% për lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë.
 • Anëtarët VIP Silver do të marrin 0,6% për lojërat me video slot, 0,6% për librat sportiv dhe 0,5% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët VIP Gold do të marrin 0,7% për lojërat me video slot, 0,7% për librat sportiv dhe 0,6% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët VIP të Diamond do të marrin 0,9% për lojërat me video slot, 0,9% për librat sportiv dhe 0,6% për lojërat e kazinosë live.
 • Anëtarët e Platinum VIP do të marrin 1,0% për lojërat me video slot, 1,0% për librat sportiv dhe 0,8% për lojërat e kazinosë live.

Ky promovim mund të kombinohet me promovime të tjera të Kazinosë IVIP9 dhe nuk është i disponueshëm për 918kiss, Mega888, Poker & Fishing.

Bonuset për lojtarët nga Tajlanda

Bonus i mirëseardhjes 300% në slot – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët që regjistrohen për një llogari dhe bëjnë depozitën e tyre të parë. Minimumi i depozitave që duhet të bëjnë lojtarët për t'u kualifikuar për këtë ofertë është 2000 THB dhe ata do të marrin një bonus depozite prej 50%. Kërkesat e bastit për bonusin e parë të mirëseardhjes janë 8 herë. Herën e dytë që lojtarët bëjnë një depozitë, ata do të marrin një depozitë 100% të ndeshjes. Shuma minimale që duhet të depozitojnë për t'u kualifikuar për këtë ofertë është 2000 THB dhe ata duhet të vënë bast mbi shumën e bonusit 12 herë përpara se të jenë në gjendje të bëjnë një tërheqje të fitimeve të tyre. Herën e tretë që bëjnë një depozitë, ata duhet të bëjnë një depozitë minimale prej 2000 THB për të marrë një bonus mirëseardhjeje prej 150%. Bonusi i tretë i depozitës duhet të vihet 25 herë përpara se lojtarët të mund të tërheqin fitimet e tyre. Lojtarët duhet të përfundojnë kërkesat e basteve të një bonusi dhe më pas të shkojnë në Bisedën Live për të marrë bonusin tjetër. Bonusi i mirëseardhjes është i disponueshëm në lojërat slot video në internet nga ofruesit e mëposhtëm Spadegaming, Next Spin, PG Soft, Pragmatic Play, Microgaming, Joker, Play'n Go, Game Play, TopTrend Gaming dhe Kingmaker. Ky promovim mund të kërkohet vetëm një herë dhe lojtarët kanë 7 ditë për të përmbushur kërkesat e bastit. Bonusi i mirëseardhjes nuk mund të kombinohet me asnjë promovim tjetër.

Bonus i pakufizuar i humbjes javore 9,999 – ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët që kanë një llogari në IVIP9 Casino. Lojtarët duhet të grumbullojnë të paktën 5000 THB ose më shumë në javë për të aplikuar për bonusin e humbjes. Shuma maksimale që lojtarët mund të marrin nga ky bonus është 9,999 THB. Për të aplikuar për bonus, lojtarët duhet të dërgojnë një pamje të transaksionit të basteve të tyre përmes Live Chat brenda 24 orëve, përndryshe kthimi i parave të tyre do të anulohet.

Ky promovim është i disponueshëm në lojëra nga ofruesit e softuerit Mega888 & 918Kiss.

 • Lojtarët që kanë akumuluar shumën javore të bastit humbës prej 5000 THB, ata do të marrin 190 THB bonus humbjeje me 1x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që kanë akumuluar shumën javore të bastit humbës prej 30 000 THB, ata do të marrin 590 THB bonus humbje me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që kanë akumuluar shumën javore të bastit humbës prej 50 000 THB, ata do të marrin 990 THB bonus humbje me 1x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që kanë akumuluar shumën javore të bastit humbës prej 300 000 THB, ata do të marrin 3 990 THB bonus humbje me 1x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që kanë akumuluar shumën javore të bastit humbës prej 1 000 000 THB, ata do të marrin 9 990 THB bonus humbje me 1x kërkesa për bast.

Ky promovim mund të kërkohet një herë në javë dhe është i disponueshëm për të gjithë anëtarët në IVIP9 Casino. Lojtarët kanë 7 ditë për të përmbushur kërkesat e basteve, përndryshe rrezikojnë të humbasin fondet e bonusit dhe fitimet.

Referojuni familjes dhe miqve tuaj për të marrë 15.000 THB pa kufi dhe iPhone 13 – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët që janë anëtarë të IVIP9 Casino. Lojtarët duhet të identifikohen në llogarinë e tyre dhe të kërkojnë lidhjen dhe kodin e URL-së së referimit në profilin e tyre. Shuma minimale e miqve që lojtari duhet të ftojë është e kufizuar në 30. Shokët e tyre duhet të regjistrohen për një llogari duke përdorur lidhjen ose kodin e referimit dhe duhet të depozitojnë të paktën 5000 THB brenda një muaji. Lojtarët dhe miqtë e referuar do të marrin automatikisht 500 THB bonus falas. Pasi të 30 miqtë të arrijnë nivelin VIP, lojtari do të marrë iPhone 13 Falas. Ky promovim është i disponueshëm në të gjitha lojërat slot përveç 918Kiss dhe Mega888. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 3 herë dhe lojtarët kanë 7 ditë për t'i përmbushur ato.

Tabela e liderëve IVIP9 X Premier League 2021/22 – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e regjistruar dhe ata kanë të drejtë të marrin pjesë për sa kohë që vendosin baste në çdo ofrues sporti në Kazino IVIP9. 50 anëtarët më të mirë, të cilët kanë qarkullimin më të lartë do të kenë të drejtë të fitojnë çmimet e mëposhtme:

 • Çmimi i parë është 80.000 THB dhe një fanellë e Premier League.
 • Çmimi i dytë është 50.000 THB dhe një fanellë e Premier League.
 • Çmimi i tretë është 10.000 THB dhe një fanellë e Premier League.
 • Çmimi për pozitën nga 4 deri në 10 është 5.000 THB dhe një fanellë e Premier League.
 • Çmimi për pozitën e 11-të deri në të 20-ën është 3.000 THB dhe një fanellë e Premier League.
 • Çmimi për pozicionin e 21-të deri në të 30-tën është 10.000 THB.
 • Çmimi për pozicionin e 31-të deri në të 50-tën është 800 THB.

Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e IVIP9 Casino dhe fillon nga 1 shtatori 2021 deri më 22 maj 2022. Tre fituesit e parë do të mund të zgjedhin fanellën e preferuar të ekipit të ligës së parë. Të gjithë fituesit do të marrin një mesazh dhe ata më vonë mund të kërkojnë çmimet e tyre përmes Live Chat. Lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve brenda 7 ditëve dhe nëse dështojnë, do të humbasin fitimet dhe fondet e bonusit.

Premier League 2021/22 Shpërbleje kënaqësi të dyfishtë në fitore – Lojtarët që bastojnë dhe fitojnë në Premier League me një shumë minimale bast prej 2000 THB do të marrin 10% bonus deri në 1000 THB në Fitorin e Parë të anëtarit në çdo Ditë Ndeshjeje të Ligës Premier. Lojtarët duhet të dërgojnë një pamje të transaksionit të basteve të tyre nëpërmjet funksionit Live Chat brenda 24 orëve. Përpara se të mund të tërheqin fitimet e tyre, lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve prej 5 herë. Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e Kazinosë IVIP9 për bastet e vendosura në Premier League 2021/22. Ky promovim mund të pretendohet vetëm një herë dhe nuk mund të kombinohet me promovime të tjera. Lojtarët kanë 7 ditë për të përmbushur kërkesat e basteve, nëse nuk e bëjnë këtë, ata rrezikojnë t'u humbasin bonusin dhe fitimet.

Bonusi i rifreskimit javor i Slotit PG 150% - Ky promovim është i disponueshëm për lojtarët që bëjnë një transferim minimal prej 300 THB në PG Soft.

 • Lojtarët që bëjnë një transferim të hënën do të marrin një bonus 30% deri në 3.000 THB me 15x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një transferim të martën do të marrin një bonus 15% deri në 6.000 THB me 10x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një transferim të mërkurën do të marrin një bonus 15% deri në 6.000 THB me 10x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një transferim të enjten do të marrin një bonus 15% deri në 6.000 THB me 10x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një transferim të Premten do të marrin një bonus 30% deri në 3.000 THB me 15x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një transferim të shtunën do të marrin një bonus 15% deri në 6.000 THB me 10x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një transferim të dielën do të marrin një bonus 30% deri në 3000 THB me 15x kërkesa për bast.

Lojtarët kanë 30 ditë për të përmbushur kërkesat e basteve përndryshe ata rrezikojnë të humbasin fondet dhe fitimet e tyre të bonusit.

Bashkohuni me IVIP9 Win Prizes iPhone12 Pro Max, iPhone12, iPhoneSE & Electric Product dhe më shumëe – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët që bëjnë një depozitë të vlefshme gjatë periudhës së promovimit që fillon nga 1 janari 2021, ora 00:00:00 (GMT+8) – 31 dhjetor 2021, ora 23:59:59 (GMT+8) .

 • Lojtarët që bëjnë një depozitë të vlefshme prej 8.000.000 THB do të marrin Apple iPhone 12 Pro Max 256GB.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë të vlefshme prej 6.000.000 THB do të marrin Apple iPhone 12 256GB.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë të vlefshme prej 3.000.000 THB do të marrin Apple iPhone SE ose Apple Watch.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë të vlefshme prej 1.500.000 THB do të marrin një makinë larëse të produkteve elektrike, TV, frigorifer etj.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë të vlefshme prej 500.000 THB do të marrin Produkt Elektrik etj.

Bonusi i qarkullimit të lojërave të lojërave javore – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e regjistruar për sa kohë që ata arrijnë numrin e kërkuar të basteve. Promocioni është i disponueshëm çdo javë dhe lojtarët do të marrin bonusin e tyre në portofolin Pragmatic Play të hënën. Lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve 1 herë përpara se të mund të kërkojnë tërheqje. Promovimi është i disponueshëm në lojërat që vijnë nga ofruesit e mëposhtëm të softuerit, Spadegaming, TopTrendGaming, MicroGaming, Play'nGO, SA Gaming, Ultimate, Pragmatic dhe GGFishing.

 • Lojtarët që bëjnë një depozitë prej 200.000 THB e lart do të marrin një bonus prej 288 THB me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë prej 500.000 THB e lart do të marrin një bonus prej 688 THB me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë prej 1.000.000 THB e lart, do të marrin një bonus prej 1388 THB me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë prej 2.000.000 THB dhe më shumë do të marrin një bonus prej 2888 THB me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë prej 5.000.000 THB e lart do të marrin një bonus prej 5088 THB me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një depozitë prej 10.000.000 THB e lart do të marrin një bonus prej 8088 THB me kërkesa 1x për bast.

Bonusi është i vlefshëm për 7 ditë në lojërat e kazinosë live. Lojtarët që zgjedhin të luajnë lojëra kazino jo të drejtpërdrejta rrezikojnë të humbasin fondet e tyre të bonusit.

Bonusi javor i qarkullimit të kazinosë live – Ky promovim është i disponueshëm çdo javë në lojërat e kazinosë live. Të gjithë lojtarët kanë të drejtë të kërkojnë ofertën për aq kohë sa ata arrijnë numërimin e kërkuar të basteve. Bonusi i kreditohet portofolit Live Sexy Baccarat të hënën. Ky promovim është i disponueshëm në lojëra nga ofruesit e mëposhtëm të softuerit të kazinosë live Allbet, GamePlay, DreamGaming, GoldDeluxe, AsiaGaming, Playtech, Sexy Baccarat dhe eBET.

 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 500.000 THB e lart do të marrin 288 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 1.000.000 THB e lart do të marrin 688 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 2.000.000 THB dhe më shumë do të marrin 1.388 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 5.000.000 THB e lart do të marrin 2.888 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 8.000.000 THB e lart do të marrin 5.088 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 12.000.000 THB e lart do të marrin 8.088 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.

Bonusi është i vlefshëm për 7 ditë, dhe lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve gjatë kësaj periudhe kohore, përndryshe ata rrezikojnë të humbasin fitimet dhe fondet e bonusit.

Bonusi i qarkullimit të bonusit javor – Ky bonus është i disponueshëm për të gjithë lojtarët që arrijnë të arrijnë numrin e kërkuar të basteve. Bonusi kreditohet të hënën në orën 20:00 dhe lojtarëve u kërkohet të përmbushin një xhiro 1x të shumës.

 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 500.000 THB e lart do të marrin 288 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 1.000.000 THB e lart do të marrin 688 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 2.000.000 THB dhe më shumë do të marrin 1.388 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 5.000.000 THB e lart do të marrin 2.888 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 8.000.000 THB e lart do të marrin 5.088 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.
 • Lojtarët që bëjnë një bast të vlefshëm prej 12.000.000 THB e lart do të marrin 8.088 THB në fonde bonus me kërkesa 1x për bast.

Ky promovim nuk mund të kombinohet me promovime të tjera dhe lojtarët kanë 7 ditë për të përmbushur kërkesat e bastit. Nëse nuk arrijnë ta bëjnë këtë, ata rrezikojnë të humbasin fitimet dhe fondet e tyre të bonusit.

 • Monedha ari VIP – Ky promovim vlen për të gjitha produktet por vetëm për anëtarët VIP.
 • Anëtarët VIP Bronze do të marrin 5.000 THB në fonde bonus me kërkesa 8x të basteve.
 • Anëtarët VIP Silver do të marrin 7.000 THB në fonde bonus me 8x kërkesa për bast.
 • Anëtarët VIP Gold do të marrin 10.000 THB në fonde bonus me kërkesa 8x të basteve.
 • Anëtarët e VIP Platinum do të marrin 30.000 THB në fonde bonus me 8x kërkesa për bast.
 • Anëtarët VIP Diamond do të marrin 50.000 THB në fonde bonus me kërkesa 8x të basteve.

Ky promovim është i disponueshëm në të gjitha produktet, përveç lojërave që vijnë nga 918KISS, IDN Poker, Thai Lottery dhe QQKeno. Lojërat e Kazinosë Live nuk llogariten si qarkullim efektiv, kështu që lojtarët duhet t'i shmangin ato derisa të plotësojnë kërkesat e basteve.

Lojtarët kanë 30 ditë për të luajtur me fondet e bonusit dhe nëse nuk arrijnë ta bëjnë këtë, ata rrezikojnë të humbasin fondet e tyre të bonusit.

Bonus special i mirëseardhjes – Ky bonus është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e rinj që zgjedhin THB si monedhën e tyre. Lojtarët që regjistrohen për një llogari dhe bëjnë një depozitë prej 200 THB, 500 THB ose 1.000 THB kanë të drejtë të kërkojnë ofertën. Ky bonus është i disponueshëm në të gjitha produktet përveç 918KISS, MEGA888, IDN Poker, QQKeno dhe QQThai.

 • Lojtari që bën një depozitë prej 200 THB do të marrë 200 THB në fonde bonus. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 5x.
 • Lojtari që bën një depozitë prej 300 THB do të marrë 300 THB në fonde bonus. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 8x.
 • Lojtari që bën një depozitë prej 800 THB do të marrë 800 THB në fonde bonus. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 11x.

500 bonus falas 500 – Ky promovim është i disponueshëm për të gjithë lojtarët e rinj që krijojnë një llogari në kazino IVIP9 dhe bëjnë një depozitë duke përdorur monedhën THB. Lojtarët mund të përdorin bonusin duke luajtur lojëra që vijnë nga 918KISS dhe MEGA888 dhe ky bonus mund të kërkohet vetëm një herë. Lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë nuk do të kontribuojnë në pastrimin e bonusit, kështu që lojtarët duhet t'i shmangin ato derisa të paktën të mbarojnë bastimin e bonusit.

100% bonus mirëseardhjeje – Kjo ofertë është e disponueshme për monedhën THB dhe anëtarët e sapo regjistruar. Kjo është një ofertë e kufizuar kështu që lojtarët që arrijnë ta pretendojnë më shpejt do të jenë me fat.

Bonusi maksimal që mund të marrin lojtarët është 3.000 THB në C-Sport, Saba-Sport, S-Sport, UFA-Sport, BTI-Sport dhe M8-Sport. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 18x.

Bonusi maksimal që mund të marrin lojtarët është 2.000 THB në Allbet, DreamGaming, GoldDeluxe, AsiaGaming, Sexy Baccarat, SA lojëra, lojëra Evolution, Play Pragmatic, WM Casino, EBET, Gameplay, Game Deluxe. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 25x.

Bonusi maksimal që mund të marrin lojtarët është 3.000 THB në Spadegaming, TopTrend Gaming, Ultimate, Play&Go, GamePlay, Microgaming, Pragmatic Play, Next Spin, PG Soft, Playtech dhe Asia Gaming. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 15x.

Bonusi është i disponueshëm sapo lojtarët të bëjnë një transferim të suksesshëm. Lojtarët që nuk arrijnë të përmbushin kërkesat e basteve brenda 30 ditëve do të humbasin fitimet dhe fondet e bonusit.

20% Bonus ditor – Ky është një promovim i disponueshëm për të gjithë anëtarët në IVIP9 Casino që përdorin monedhën THB. Oferta mund të kërkohet një herë në ditë maksimumi 5 herë brenda një muaji.

Lojtarët mund të marrin një bonus maksimal prej 1000 THB në C-Sport, Saba-Sport, S-Sport, UFA-Sport, BTI-Sport dhe M8-Sport. Ky është një bonus depozite prej 20% me kërkesa për baste 12 herë.

Lojtarët mund të marrin një bonus maksimal prej 1.000 THB në Allbet, DreamGaming, GoldDeluxe, AsiaGaming, Sexy Baccarat, SA lojëra, lojëra Evolution, Play Pragmatic, WM Casino, EBET, Gameplay, Game Deluxe. Ky është një bonus depozite prej 20% me kërkesa për baste 15x.

Lojtarët mund të marrin një bonus maksimal prej 2.000 THB në Spadegaming, TopTrend Gaming, Ultimate, Play&Go, GamePlay, Microgaming, Pragmatic Play, Next Spin, PG Soft, Playtech dhe Asia Gaming. Ky është një bonus depozite prej 20% me kërkesa 8x të basteve.

Lojtarët mund të marrin një bonus maksimal prej 3.000 THB në Spadegaming, GG Fishing, SA Fishing dhe Playtech Fishing. Ky është një bonus depozite prej 30% me kërkesa për bast 15x.

Bonusi do të kreditohet pasi transferimi të jetë i suksesshëm, dhe nëse lojtari nuk arrin të përmbushë kërkesat e bastit brenda 30 ditëve, ai rrezikon të humbasë fitimet dhe fondet e bonusit.

1.1% zbritje javore – Lojtarët mund të marrin një zbritje në para prej 1,1% të pakufizuar për lojërat që luajnë më shumë gjatë periudhës së promovimit. Koha e fundit për zbritjen javore të parave të gatshme është nga e hëna (00:00:00 GMT + 7) deri të dielën (23:59:59 GMT + 7), dhe lojtarët duhet të kërkojnë ofertën të hënën. Për ta bërë këtë, ata duhet të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit nëpërmjet funksionit Live Chat dhe një agjent i klientit do t'i ndihmojë ata të aplikojnë për paketën.

 • Lojtarët që janë anëtarë të nivelit VIP Diamond do të marrin 1,10% në zbritjen e lojës Slot, 0,80% në zbritjen e sportit, 0,80% në zbritjen e kazinosë live, 0,60% në zbritjen e peshkimit dhe 1,00% në zbritjen e Betradar.
 • Lojtarët që janë anëtarë të nivelit VIP Platinum do të marrin 0,90% zbritje për lojëra elektronike, 0,80% zbritje sportive, 0,70% zbritje të kazinosë live, 0,60% zbritje të peshkimit dhe 0,90% zbritje Betradar.
 • Lojtarët që janë anëtarë të nivelit VIP Gold do të marrin 0,80% zbritje për lojëra elektronike, 0,80% zbritje sportive, 0,60% zbritje në kazino live, 0,60% zbritje për peshkim dhe 0,90% zbritje Betradar.
 • Lojtarët që janë anëtarë të nivelit VIP Silver do të marrin 0,70% në zbritjen e lojërave slot, 0,40% në zbritjen e sportit, 0,30% në zbritjen e kazinosë live, 0,60% në zbritjen e peshkimit dhe 0,60% në zbritjen e Betradar.
 • Lojtarët që janë anëtarë të nivelit VIP Bronze do të marrin 0,70% zbritje për lojëra elektronike, 0,40% zbritje sportive, 0,30% zbritje në kazino live, 0,60% zbritje për peshkim dhe 0,60% zbritje Betradar.
 • Lojtarët e rregullt do të marrin 0,70% për zbritjen e lojës Slot, 0,40% për zbritjen e sportit, 0,30% për zbritjen e kazinosë live, 0,60% për zbritjen e peshkimit dhe 0,60% për zbritjen e Betradar.

Lojtarët mund të bastojnë fondet e tyre të bonusit në lojërat me slot video nga ofruesit e mëposhtëm: Spadegaming, TopTrend Gaming, Ultimate, Play&Go, GamePlay, Microgaming, Pragmatic Play, Next Spin, PG Soft, Playtech dhe Asia Gaming

Lojtarët mund të bastojnë bonusin e tyre në sportet e mëposhtme: C-Sport, Saba-Sport, S-Sport, UFA-Sport, BTI-Sport dhe M8-Sport.

Lojtarët mund të bastojnë bonusin e tyre në lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë nga ofruesit e mëposhtëm të programeve kompjuterike: Allbet, DreamGaming, GoldDeluxe, AsiaGaming, Sexy Baccarat, SA lojëra, lojëra Evolution, Pragmatic Play, WM Casino, EBET, Gameplay dhe Game Deluxe.

Lojtarët mund të vënë bast bonusin e tyre në lojërat e mëposhtme të peshkimit: Fishing Gold, GG Fishing, SA Fishing, PT Fishing.

Lojtarët mund të vënë bast bonusin e tyre duke ndjekur Virtual Sports, Betradar dhe I-sport.

Pagesa minimale nga ky bonus është 1 THB dhe lojtarët mund t'i tërheqin fitimet menjëherë.

Bonusi i ditëlindjes – Ky promovim është gjithashtu i disponueshëm për të gjithë lojtarët në IVIP9 Casino. E vetmja gjë që duhet të bëjë një lojtar është të bëjë 5, 10 ose 15 depozita brenda 3 muajve përpara datës së ditëlindjes. Lojtarët që bëjnë 5 depozita do të marrin 39 MYR, lojtarët që bëjnë 10 depozita do të marrin 69 MYR dhe lojtarët që bëjnë 15 depozita do të marrin 99 MYR. Për të marrë Bonusin e Ditëlindjes, lojtarët duhet të verifikojnë kartat e tyre të identifikimit dhe mund të marrin bonusin 3 ditë para ose 3 ditë pas ditëlindjes. Përpara se të bëhet një tërheqje, bonusi duhet të vihet vetëm 1 herë. Ky promovim nuk është i disponueshëm vetëm për lojërat nga Evolution Gaming, i cili është një nga ofruesit më të mirë të softuerit për lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë, 918Kiss dhe Mega888. Lojtarëve që vendosin të bastojnë në lojëra nga një prej këtyre tre ofruesve të softuerit do t'u hiqet bonusi.

Total score7.5
Përfitimet

Fakte të shpejta të kazinosë

Year foundedYear founded: 2018
BonusetBonuset (4)
Bonus të mirëpriturBonusi i ditëlindjes
Bonusi me depozitë
Kodet e bonusit
GjuhëtGjuhët (4)
Angleze
Indoneziane
Kineze
Tajlandeze
LicencatLicencat (2)
Curacao
PAGCOR
Llojet e mbështetjesLlojet e mbështetjes (3)
Bisedë live
Email mbështetës
Mbështetje WeChat
LojëraLojëra (30)
Baccarat
Basketboll
Bast në Futboll
Bejsbolli
Blackjack
Boks
CrapsDragon TigerDream Catcher
Futboll
Futboll Amerikan
Golf
Hendboll
Hokej mbi akull
Kriketi
Lotaria
Motorsport
PokerPoker me tre letra
Regbi
Ruletë
Shigjetat
Slotat
Snooker
Tenis tavoline
Tenisi
Vaterpolo
Video Poker
Volejbolli
Çiklizëm
Metodat e depozitimitMetodat e depozitimit (9)
ATM
Bank transferCredit CardsDebit Card
Eezie Pay
MasterCard
Online Bank Transfer
PayTrust88
Visa
MonedhatMonedhat (2)
Bahti Tailandez
Dollari i Singaporit
ShtetetShtetet (4)
Indonezia
Kamboxhia
Singapor
Tajlandë
SoftwareSoftware (10)