Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë Jackpot City - Responsible Gaming

Jackpot CityResponsible Gambling
CASINORANK
6/10
BonusBonus 1600 dollarë
Shumë monedhë
Miratuar nga eCogra
Të gjitha pajisjet mund të luhen
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Shumë monedhë
Miratuar nga eCogra
Të gjitha pajisjet mund të luhen
Jackpot City is not available in your country. Please try:
Responsible Gaming

Responsible Gaming

Është shumë e rëndësishme t'i qaseni kumarit si një aktivitet argëtues dhe jo si një mjet për të fituar të ardhura. Në këtë mënyrë, lojtarët do të kenë më shumë kontroll mbi lojërat e tyre të fatit dhe nuk do të shpenzojnë më shumë sesa kishin menduar fillimisht. Jackpot City Casino përpiqet të sigurohet që çdo lojtar të luajë i sigurt dhe me përgjegjësi.

Jackpot City Casino u ofron lojtarëve të saj mjete për të vendosur buxhete, kufij dhe periudha qetësimi. Për më tepër, lojtarët gjithmonë mund të vetëpërjashtohen nga llogaria e tyre nëse varësia e tyre nga kumari ndërhyn në aspekte të tjera të jetës së tyre.

Kumari është më argëtues kur lojtarët luajnë për argëtim. Për këtë arsye ata duhet të ndjekin disa rregulla të thjeshta:

  • Vendosni një buxhet realist në mënyrë që ata të mund të përballojnë të luajnë kumar dhe të mos luajnë kurrë përtej mundësive të tyre.
  • Vendosni një kufi dhe qëndroni në të.
  • Mos vendosni baste të mëdha.
  • Mos ndiqni humbjet.
  • Bixhozi duhet parë si një mënyrë argëtimi dhe jo një mënyrë për të fituar jetesën.
  • Lojtarët që janë në shërim nga çdo varësi duhet të shmangin kumarin.

Kazinoja Jackpot City do të vërë në dispozicion informacionin për promovimin e lojërave të përgjegjshme dhe do të ofrojë ndihmë dhe burime në çdo kohë. I gjithë ky informacion do të jetë i dukshëm në faqen e tyre të internetit dhe ata do të monitorojnë vazhdimisht faqet e tyre për aktivitetin dhe përditësimin me informacione të reja.

Kazinoja do të marrë të gjitha masat e nevojshme për të parandaluar lojërat e fatit të mitur.

Kazinoja nuk do të bëjë pretendime të padrejta ose mashtruese ose deklarata mashtruese në lidhje me gjasat e fitimeve ose humbjes.

Kazinoja do të sigurojë të gjitha mjetet e nevojshme për të luajtur kumar dhe për të luajtur me përgjegjësi.

Të gjithë punëdhënësit në Jackpot City Casino u kërkohet të marrin trajnime për lojëra të përgjegjshme.

Mjete të Përgjegjshme të Lojërave

Bixhozi është kaq argëtues, kështu që është e lehtë të përfshihesh në aksion dhe të humbasësh kohën dhe paratë e shpenzuara në kumar në internet. Për këtë arsye, çdo kazino është e detyruar të ofrojë mjete që do t'i ndihmojnë lojtarët të qëndrojnë në kontroll gjatë lojës.

Këto mjete të përgjegjshme të lojërave ofrojnë disa nga mënyrat më efektive për lojtarët për të kufizuar sasinë e kohës dhe parave që shpenzojnë kur luajnë lojëra në internet.

Lojtarët mund t'i qasen këtyre mjeteve gjatë regjistrimit ose në çdo kohë pasi të hyjnë në llogarinë e tyre. Disa nga më të njohurat përfshijnë sa vijon:

Kufiri i depozitave – ky mjet i ndihmon lojtarët të kufizojnë sasinë e parave që depozitojnë në një faqe në baza ditore, javore ose mujore. Pasi një lojtar të arrijë shumën maksimale, ai nuk do të jetë në gjendje të depozitojë më para.

Kufijtë kohorë – ky mjet i ndihmon lojtarët të kufizojnë kohën që kalojnë në një faqe kumari në internet. Pasi lojtari të ketë shpenzuar kohën e tij, ata do të detyrohen të bëjnë një pushim.

Kufiri i humbjes – ky mjet i ndihmon lojtarët të vendosin një kufi humbjeje. Pasi të humbasin një shumë të caktuar parash, ata nuk do të jenë në gjendje të bëjnë baste me para të vërteta.

Time Outs – lojtarët mund të vendosin një kohë të paracaktuar larg tavolinës pasi të jetë përmbushur një prag i caktuar, për shembull, nëse ata kanë humbur një dorë ose një tenxhere të madhe. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për t'u larguar nga loja për të pastruar kokën, veçanërisht nëse lojtarët fillojnë të ndjekin humbjet.

Vetë-përjashtimi – ky është një mjet që i ndihmon lojtarët të ndalojnë veten nga hyrja në llogarinë e tyre për një periudhë më të gjatë. Gjatë periudhës së vetëpërjashtimit, lojtarët nuk do të jenë në gjendje të hyjnë në llogaritë e tyre dhe të bëjnë baste me para të vërteta.

Lojtarët mund t'i përziejnë dhe përputhen me këto mjete dhe të gjejnë kombinimin e përsosur për to.