Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë Jackpot City - Withdrawals

Jackpot CityResponsible Gambling
CASINORANK
6/10
BonusBonus 1600 dollarë
Shumë monedhë
Miratuar nga eCogra
Të gjitha pajisjet mund të luhen
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Shumë monedhë
Miratuar nga eCogra
Të gjitha pajisjet mund të luhen
Jackpot City is not available in your country. Please try:
Withdrawals

Withdrawals

Të luash për para të vërteta në një kazino në internet është një nga pikat kryesore. Dhe kjo i lejon lojtarët të fitojnë para të vërteta që mund t'i tërheqin. Kjo është një nga ndjenjat më të mëdha kur luani pasi fitimet shihen si një lloj shpërblimi. Tërheqja është një proces kaq i thjeshtë në Jackpot City Casino. Gjithçka që lojtarët duhet të bëjnë është të drejtohen te arkëtari dhe të zgjedhin seksionin Tërheqje. Zgjidhni mënyrën e pagesës që duan të përdorin dhe vendosni shumën që dëshirojnë të tërheqin.

Lojtarët duhet të sigurohen që të zgjedhin një kazino të cilës mund t'i besojnë përpara se të vendosin të luajnë për para të vërteta. askush nuk dëshiron të fitojë para dhe të zbulojë se është e pamundur të bëjë një tërheqje sepse ata kanë luajtur në një kazino që nuk është e regjistruar. Jackpot City Casino është një kazino e licencuar që ofron pagesa të sigurta dhe të sigurta.

Si të depozitoni fonde në një llogari

Çdo kazino në internet ka rregulla paksa të ndryshme kur bëhet fjalë për të bërë një tërheqje. Gjithsesi, procesi bazë mbetet i njëjtë dhe duhet të pranojmë se ata e kanë thjeshtuar procesin në mënyrë që lojtarët të mos ndihen të frustruar në asnjë moment.

Lojtari duhet së pari të hyjë në llogarinë e tij dhe të shkojë te Arkëtari. Ata duhet të zgjedhin seksionin Tërheqje dhe do të shohin të gjitha mënyrat e pagesës të listuara këtu. Është shumë e rëndësishme të përdorni të njëjtën mënyrë pagese për tërheqje si ajo e përdorur për depozitimin në radhë të parë. Pasi të zgjedhin mënyrën e pagesës që duan të përdorin, lojtarët duhet të fusin shumën që dëshirojnë të tërheqin. Ata do të duhet të fusin disa informacione dhe të konfirmojnë tërheqjen.

Pasi kazinoja të marrë kërkesën për tërheqje, ajo do të përpiqet të bëjë gjithçka në fuqinë e saj për të përpunuar tërheqjen sa më shpejt të jetë e mundur.

Metodat e Tërheqjes

Lojtarët mund të zgjedhin një nga mënyrat e ndryshme të pagesës që Jackpot City Casino ka për të ofruar për të tërhequr fitimet e tyre. Çdo mënyrë pagese vjen me përfitimet e veta dhe ne do të shqyrtojmë më të zakonshmet, kështu që lojtarët do ta kenë të lehtë të vendosin se cilën të përdorin.

Transfertat bankare zgjasin më shumë kur bëhet fjalë për përpunimin e tërheqjeve. Ndonjëherë lojtarët do të duhet të presin midis 5 dhe 8 ditë pune sepse ka shumë kontrolle të ndryshme të detyrueshme verifikimi.

Kartat e debitit dhe të kreditit, nga ana tjetër, ofrojnë tërheqje më të shpejta, të cilat zakonisht zgjasin nga 3 deri në 5 ditë pune.

Mënyra më e shpejtë e tërheqjes është e-Wallet, e cila në disa raste ofron tërheqje të menjëhershme.

Kërkesat për tërheqje

Lojtarët lejohen të kërkojnë tërheqje në çdo moment që dëshirojnë. Gjithsesi, ka disa kërkesa që ata duhet të ndjekin për të pasur një tërheqje të suksesshme të fondeve.

Kërkesat e basteve – kur një lojtar përdor një bonus kazino, ai zakonisht vjen me kërkesat e basteve. Lojtarët duhet të plotësojnë disa kërkesa bastesh përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje.

Kufiri i shumës – zakonisht kazinotë kufizojnë shumën që lojtarët mund të tërheqin brenda një dite, një jave dhe një muaji. Përjashtimet e vetme janë jackpot-et progresive që paguhen menjëherë. Kjo është bërë për të siguruar një sasi të qëndrueshme tërheqjesh për të gjithë lojtarët e kazinosë.

Kufiri kohor – lojtarët zakonisht lejohen të tërhiqen një numër të paracaktuar herë.

Kontrollet e sigurisë – çdo lojtar në një kazino do të duhet të kalojë një procedurë të gjerë verifikimi përpara se të jetë në gjendje të bëjë një tërheqje të fitimeve të tij. Kjo do të ndihmojë kazinonë të përcaktojë nëse lojtarët e tyre janë të moshës madhore për të luajtur kumar dhe se ata nuk janë pjesë e një skeme pastrimi parash.

Verifikimi i llogarisë në kazinotë në internet

Verifikimi i llogarisë është një kërkesë ligjore në çdo kazino të licencuar në internet. Lojtarët duhet të kalojnë këtë proces kur regjistrohen për një llogari. Ata do të duhet të ndajnë disa detaje personale në momentin që regjistrohen për një llogari si emri, adresa dhe vendi i banimit, për të përmendur disa. Është shumë e rëndësishme të siguroheni që ata të fusin të dhënat e sakta pas regjistrimit, sepse do të duhet të dërgojnë dokumente ligjore më vonë, për të vërtetuar se janë ata që thonë se janë. Dërgimi i dokumenteve ligjore kërkohet vetëm përpara se të bëni një tërheqje. Lojtarët mund të eksplorojnë kazinonë për një kohë dhe të shohin nëse është një kostum i mirë për ta apo jo. Por në momentin që ata vendosin të bëjnë një tërheqje të fitimeve të tyre do të duhet të kalojnë procedurën e verifikimit të llogarisë.

Verifikimi i llogarisë është thjesht një mënyrë që kazinoja të dijë se cilët janë lojtarët e tyre dhe ata nuk po përpiqen të imitojnë dikë tjetër. Kazinoja do të përdorë kontrolle të ndryshme të automatizuara të bazës së të dhënave dhe do të kërkojë gjithashtu dokumente shtesë për të përfunduar procesin.

Ekzistojnë dy arsye kryesore, ndër të tjera, pse kazinotë në internet kërkojnë që lojtarët të verifikojnë identitetin e tyre. Së pari ata duan të mbrojnë të miturit nga lojërat e fatit dhe së dyti, ata duan të parandalojnë kriminelët që të përdorin kazinonë për aktivitete mashtruese ose të pastrimit të parave.

Verifikimi i moshës

Është e paligjshme për personat nën 18 vjeç të luajnë bixhoz, kështu që për këtë arsye, kazinoja ka 72 orë për të konfirmuar moshën e secilit lojtar. Nëse ata dështojnë ta bëjnë këtë, atëherë ata do të mbyllin llogarinë dhe lojtari nuk do të jetë në gjendje të depozitojë, luajë ose tërheqë fonde.

Parandalimi i mashtrimit dhe pastrimit të parave

Fatkeqësisht, kazinotë ofrojnë një mundësi të shkëlqyeshme për kriminelët që të pastrojnë para ku avantazhi i shtëpisë është vetëm disa përqind, gjë që duket një çmim i vogël për t'i kthyer paratë e pista në para të pastra.

Rreziku që një i varur nga kumari të vjedhë ose të kryejë mashtrim për të financuar një llogari është gjithashtu i lartë. Për këtë arsye, kazinotë përdorin kontrolle identiteti për t'u siguruar që vendi i tyre të mos përdoret për veprimtari kriminale. Ata gjithashtu rezervojnë të drejtën të pyesin klientët e tyre për burimin e të ardhurave të tyre në rast se vërejnë se depozitat e mëdha po bëhen brenda një periudhe të shkurtër.

Verifikimi i plotë i ID-së

Pasi lojtarët të vendosin se duan të bëhen të rregullt në një kazino, ata do të duhet të sigurojnë verifikimin e plotë të identifikimit që do të përfshijë kopje të dokumenteve ligjore si pasaporta, ID kombëtare, faturat e shërbimeve dhe një kopje të kartës së tyre të kreditit.

Këto janë vetëm disa nga skenarët në të cilët një lojtari do t'i kërkohet të kalojë një procedurë verifikimi:

  • Kur ata kërkojnë një tërheqje që është më e lartë se 2,000 dollarë.
  • Kur adresa e depozitës së tyre të parë nuk përputhet me adresën që ata përdorën për t'u regjistruar për një llogari.
  • Kur ka një ndryshim në modelin e depozitave ose tërheqjeve të tyre.
  • Kur emri i tyre përputhet, ose është i ngjashëm me atë të dikujt me histori të veprimtarisë kriminale.

Dokumentet për verifikim

Kur përpiqen të verifikojnë një llogari, lojtarët do të duhet të dërgojnë dokumente që vërtetojnë emrin, moshën, adresën dhe pronësinë e mënyrës së pagesës të përdorur për të financuar llogarinë e tyre. Këto janë format më të përdorura të dokumenteve:

Dëshmia e moshës – për të vërtetuar moshën e dikujt, lojtarët do të duhet të dërgojnë një kopje të pasaportës, patentës së shoferit ose ID kombëtare.

Dëshmia e adresës – për të dërguar vërtetimin e adresës së tyre, lojtarët duhet të dërgojnë një kopje të faturës së tyre të shërbimeve, faturës së telefonit ose deklaratës bankare.

Dëshmia e pronësisë së metodës së pagesës – për të vërtetuar se ata zotërojnë fondet që përdorin për lojërat e fatit, lojtarët mund të dërgojnë një kopje të pjesës së përparme dhe të pasme të kartës së përdorur për financimin e llogarisë së tyre ose një kopje të pasqyrës së tyre bankare.

Të gjitha dokumentet mund të dërgohen me email ose përmes faqes së llogarisë. Koha e verifikimit të llogarisë mund të ndryshojë, por zakonisht nuk do të zgjasë më shumë se 48 orë. Ne i këshillojmë lojtarët që të verifikojnë llogarinë e tyre sapo ta krijojnë atë, sepse në këtë mënyrë ata do të shmangin çdo vonesë kur bëhet fjalë për të bërë tërheqjen e tyre të parë.

Çfarë është KYC?

Akronimi KYC qëndron për Njih klientin tënd dhe i referohet procesit fillestar të verifikimit të përdorur për të kontrolluar emrin, moshën dhe adresën e një lojtari. Për arsye sigurie, kazinoja do të kërkojë konfirmimin e identitetit nga një dokument zyrtar që përfshin datën e lindjes, për të verifikuar moshën e lojtarit.

Lojtarët gjithashtu duhet të konfirmojnë adresën e tyre të banimit për të treguar se ata banojnë brenda një vendi ligjor ku kumari lejohet. Kjo konfirmohet duke dërguar faturat e shërbimeve ose dokumente qeveritare të dërguara në adresat e banimit të ofruara të lojtarit.