Çfarë bën një shef i kazinosë?

Lajme

2020-11-11

Në thelb, një bos grope është menaxheri i lojërave. Ai ose ajo do të kalojë shumicën e kohës së tyre në kazino live duke u siguruar që të gjitha lojërat të luhen sipas rregullave. Por kjo nuk është e gjitha. Ata gjithashtu duhet të sigurojnë që të gjithë tregtarët po e paraqesin lojën si duhet.

Çfarë bën një shef i kazinosë?

Si një shef grope, ata duhet të mbikëqyrin të gjithë tregtarët, arkëtarët, serverët dhe çdo punëdhënës tjetër që punojnë në dysheme. Një shef grope ka gjithashtu përgjegjësinë për të trajnuar njerëz të rinj që punësohen dhe monitorojnë performancën e punonjësve aktualë.

Çfarë i duhet një personi për të qenë një bos gropë?

Nuk ka arsim të mëparshëm për të arritur në këtë pozicion. Megjithatë, ka disa parakushte që shumë kazino i duan për ata që duan të jenë një shef grope. Përvoja e mëparshme në dyshemenë e një kazinoje preferohet patjetër dhe gjithashtu nëse ai ose ajo ka qenë një tregtar është diçka e mirë. Është shumë e rëndësishme që shefi i pit të jetë i njohur me rregullat dhe lojën e lojërave pasi ata fjalë për fjalë do të mbikëqyrin lojëra të shumta gjatë ndërrimit të tyre.

Një shef grope duhet të tregojë aftësi menaxheriale dhe të ketë një njohuri të gjerë për lojërat e kazinosë, përveçse t'i kushtojë vëmendje drejtësisë dhe detajeve. Ata gjithashtu duhet të kenë aftësinë për të zgjidhur çdo mosmarrëveshje dhe për të monitoruar më shumë se një situatë në dysheme. Shefat e gropave duhet të kenë një diplomë të shkollës së mesme ose një GED dhe ka mundësi që kazinoja të dërgojë aplikantë për trajnime të mëtejshme.

Personaliteti më i mirë

Asnjë person nuk do të jetë një shef i suksesshëm grope dhe padyshim që ka një personalitet që kazinotë kërkojnë. Ata duhet të jenë të pashëm dhe t'i bëjnë lojtarët të ndihen të mirëpritur dhe rehat. Megjithatë, ata duhet të kenë aftësinë për të pasur dorën e sipërme nëse ka një mosmarrëveshje. Është e mundshme që një shef grope ka të ngjarë të mbikëqyrë një koleg dhe për këtë arsye, ata do të duhet të jenë të drejtë dhe t'i trajtojnë të gjithë punonjësit me drejtësi dhe respekt.

Një shef i madh grope duhet të gjejë ekuilibrin e duhur midis të qenit miqësor, por edhe autoritar. Bërja e njerëzve të ndihen si në shtëpi mund të rezultojë ndonjëherë në mungesë të iniciativës. Gjë që nuk do të ndodhë kurrë me një shef grope të aftë. Menaxherët e gropave duhet të jenë rigoroz dhe të paanshëm kur vendosin. Arritja e këtij ekuilibri midis të qenit miqësor dhe të vendosur është ajo që e bën një shef unik grope.

Të jesh përgjegjës për paratë

Një nga gjërat kryesore që duhet të bëjë një shef grope është të mbikëqyrë paratë dhe gjithashtu transaksionet që ndodhin në tavolina të ndryshme në kazino. Këta punonjës do të përbëjnë një shumë të madhe parash dhe duhet të keni një sy në të gjitha bastet që vendosen, çipat e dhëna nga tregtarët dhe lëvizjen e parave në tavolina. Një shef grope duhet të autorizojë faturat, paratë e gatshme dhe gjithashtu fletë krediti.

Në thelb, përgjegjësia është natyra e dytë për të gjithë bosët e gropave, qoftë në një kazino fizike apo në internet. Pra, vizitoni një kazino pit boss dhe do të jeni më se të lumtur të luani në një. Sigurisht që ka drejtësi. Një shef gropë duhet të jetë i drejtë dhe i vëmendshëm. Ata nuk mund të përballojnë një sekondë shpërqendrimi, që mund të nënkuptojë diçka shumë të keqe për kazinonë. Kjo është ajo që bëjnë bosët e gropave. Është shumë elementare.

Të rejat e fundit

Kërkoni një bonus të rimbushjes së kazinosë deri në 200 € në 24Slots
2023-05-30

Kërkoni një bonus të rimbushjes së kazinosë deri në 200 € në 24Slots

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 €
Luaj tani
Betwinner
Betwinner:390 € Me kod bonus CASINORANK
22BET
22BET:Deri në 300 €