Booongo bashkëpunon me TopTrend

Lajme

2020-12-08

Booongo, një zhvillues global i lojërave elektronike në internet, ka bashkëpunuar me TopTrend Gaming në një marrëveshje që do të shohë përmbajtjen e saj të disponueshme nëpërmjet platformës së grumbullimit të ofruesit.

Booongo bashkëpunon me TopTrend

Lojtarët nga TopTrend Gaming mund të hyjë në portofolin me performancë të lartë të Booongo, si lojërat më të mira si Dragon Pearls dhe Aztec Sun, dhe versionin e tyre të fundit Thunder of Olympus. Duke i bërë ata kontribues të mëdhenj në kazinotë online.

Pse ky partneritet mund të zgjerojë horizontet

Anëtarësimi në rrjetin e marrëveshjeve të lojërave në Top Trend me përmbajtje të palëve të treta do të zgjerojë ndjeshëm shtrirjen e ofertës së sloteve të Booongo në të gjithë globin, veçanërisht në Azi, ku ky ofrues i platformës mban një pozicion të fortë në treg.

Ky partneritet i ri shënon zgjerimin e fundit komercial nga Booongo në muajt e fundit, me këtë kompani që po përjeton një rritje të jashtëzakonshme në të gjithë botën. Në Amerikën Latine, zhvilluesi ka bërë disa marrëveshje me Zamba, Caliente dhe The Ear Platform për të ofruar ofertën e saj të sloteve me rritje të shpejtë.

Opinioni i Sebastian Damian

Drejtori komercial në Booongo tha se ata janë të kënaqur që i shohin ato lojëra në platformën e grumbullimit të Top Trend Gaming, pasi ajo ka një prani shumë të fortë në një sërë fushash në mbarë botën. Marrja e ofertës së produkteve të tyre për lojtarët në të gjithë botën është padyshim një ambicie e rëndësishme për këtë markë dhe ky partneritet i ka lejuar ata të arrijnë më shumë rajone, duke rritur edhe më shumë popullaritetin e tyre të lojërave elektronike.

Opinioni i Top Trend

Oferta e sloteve të Booongo vazhdon të ecë në lartësi të reja dhe emocionuese dhe ata janë shumë të lumtur t'i shtojnë ato në platformën e tyre të grumbullimit. Shfaqja e vazhdueshme e përmbajtjeve të reja të freskëta dhe inovative është padyshim jetike për rritjen e platformës së tyre dhe ata mezi presin të shohin se si është pranuar përmes rrjetit të tyre.

Pse është kaq i rëndësishëm ky partneritet

Këto dy marka janë shumë të njohura, por me këtë marrëveshje ekziston mundësia për t'u njohur më gjerë, që është edhe më mirë. Ata janë tepër të rëndësishëm dhe mund të jenë një nga liderët kryesorë kur bëhet fjalë për llojin e tyre të markës në këtë industri. Sigurisht, e gjithë kjo do të thotë se ata do të vazhdojnë të rriten.

Me këtë rritje, kush e di se ku do të çojnë këto dy marka. Shpresojmë për një vend më të mirë. Ata kanë një cilësi të shkëlqyer, që është diçka shumë e rëndësishme në ditët e sotme dhe çfarë kërkojnë dhe presin lojtarët. Pra, nëse jeni duke kërkuar për lojëra elektronike, atëherë gjithmonë mund të luani ato Booongo. Do të jeni shumë të lumtur t'i provoni këto të reja. Dhe me siguri do të shihni cilësinë në këto.

Një partneritet cilësor

Nëse nuk e dini cilat janë këto dy marka, atëherë do t'i njihni shumë shpejt pasi ato po rriten shumë shpejt në mbarë botën. Lojërat e Booongo po përhapen jashtëzakonisht shpejt, gjë që është padyshim një avantazh i madh sepse kjo do të thotë që lojtarët do të jenë në gjendje të luajnë lojërat e kësaj marke sa herë të duan.

Ka shumë marka të lojërave të fatit në mbarë botën që po bëjnë të njëjtën gjë si Booongo dhe gjithashtu si Top Trend. Por asnjë nuk krahasohet me këto, të cilat padyshim që po bëjnë çmos për të vazhduar dhe po e bëjnë. Për fat të mirë, ata kanë gjithçka që u nevojitet për të vazhduar rritjen dhe nga ky partneritet do të përfitojnë të dyja këto marka.

Lajmi i fundit

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?
2023-02-07

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?

Lajme