Optimizoni jetëgjatësinë e baterisë së telefonit inteligjent për lojëra

Lajme

2020-12-22

Nuk është e lehtë të kuptosh se si mund të rrisësh jetëgjatësinë e baterisë së smartfonit për lojëra. Ka shumë cilësime që mund t'i çaktivizoni - apo edhe t'i aktivizoni - në mënyrë që të siguroheni që të përfitoni sa më shumë nga çdo përqindje e smartfonit tonë. Sepse, në fund të fundit, a nuk do të sakrifikonit disa nga veçoritë e bukura të telefonit tuaj që nuk i përdorni shpesh nëse kjo do të thoshte se bateria e telefonit tuaj do të zgjaste dy herë më shumë? Mund të luani edhe në një jetojnë kazino dhe ekziston mundësia që bateria juaj të zgjasë shumë më tepër me këto këshilla. Pra, vazhdoni të lexoni.

Optimizoni jetëgjatësinë e baterisë së telefonit inteligjent për lojëra

Ne kemi disa këshilla të shkëlqyera se si mund të përmirësoni jetëgjatësinë e baterisë së telefonit tuaj në mënyrë që lojërat në celular të jenë të mundshme, vetëm për t'u siguruar që të merrni pak më shumë kohë nga çdo karikim. Këtu janë këto këshilla.

Zvogëlo kohën e ekranit

Diçka shumë e rëndësishme që shumë njerëz duket se nuk e vënë re kur bëhet fjalë për pajisjet e tyre është koha e ndërprerjes. Kjo përcakton se sa kohë ekrani i telefonit do të qëndrojë "zgjuar" pasi të ndaloni së përdoruri telefonin. Si standard, duhet të jetë vetëm 30 sekonda. Kushtojini vëmendje kësaj dhe sigurohuni që nuk e keni rritur atë në më shumë.

Ekziston edhe mundësia për ta ulur atë. Megjithatë, më pak se 15 sekonda është thjesht shumë. 30 sekonda është perfekt. Gjeni kontrollin e skadimit në pjesën e Ekranit të Cilësimeve dhe zgjidhni sa dëshironi të jetë.

Vendosni ndriçimin automatik ose zbehni ekranin

Duhet të jeni të sigurt që telefoni juaj nuk është vendosur në një ndriçim shumë të lartë pasi kjo mund të jetë e dëmshme për baterinë e jetës. Ndonjëherë është më mirë të ndizni ndriçimin automatik, veçanërisht nëse jeni në shtëpi. Kjo përdor një sensor të dritës së ambientit dhe gjykon se sa i ndritshëm duhet të jetë ekrani.

Përdorni modalitetin e aeroplanit ose modalitetin pa të dhëna

Ndoshta mënyra më efektive për të mbajtur jetëgjatësinë e baterisë tuaj të shëndetshme dhe në një normë normale është aktivizimi i modalitetit të aeroplanit. Sigurisht që nuk është një ide e keqe nëse doni të luani offline lojëra nga koha ne kohe. Kalimi nëpër zona të ndryshme është një mënyrë për të shkarkuar baterinë e telefonit tuaj pasi ai do të kërkojë akses në rrjet nga antena të ndryshme. Fikja e të dhënave celulare është gjithashtu diçka shumë e mirë për të bërë. Njerëzit ende mund t'ju kontaktojnë, por nuk do të humbisni shumë bateri të qëndrueshme siç ndodh. Kjo sigurisht që do të bëjë një bateri më të mirë për lojërat celulare, prandaj sigurohuni që të përdorni modalitetin e aeroplanit.

Çaktivizo vibrimin

Diçka shumë e thjeshtë për të bërë është thjesht të çaktivizoni funksionin e vibrimit të telefonit inteligjent. Kjo në thelb përdor një motor të vogël brenda telefonit. Është shumë i dobishëm kur je në një takim, por harxhon shumë bateri. Plus, disa njerëz preferojnë të mos e dëgjojnë atë. Dhe, gjithashtu, nëse telefoni është në një tavolinë ose tavolinë, do të bëjë shumë zhurmë që nuk është aspak e këndshme.

Fshirja e aplikacioneve që nuk i përdorni

Mbyllja e aplikacioneve në ekranin me shumë detyra të iPhone ose Android nuk është njësoj sikur të ishe duke përdorur kompjuterin dhe definitivisht nuk përmirëson jetëgjatësinë e baterisë së telefonit, për fat të keq. Diçka që duhet të bëni nëse dëshironi që bateria juaj të zgjasë më shumë është të fshini aplikacionet që nuk i përdorni më, kjo sigurisht që do të funksionojë.

Mbajtja e një baterie të jashtme

Ndonjëherë zgjidhja nuk është brenda telefonit tuaj, por jashtë. Pra, blerja e një baterie të jashtme është më e mira që mund të bëni. Mund ta mbani ekranin tuaj aq të ndritshëm sa të doni, gjithçka të ndezur. Shikoni edhe disa video në Youtube, kush e di. Rekomandohet të blini një nga këto pasi padyshim që mund të përmirësojë jetëgjatësinë e baterisë së smartphone. Vetëm zgjidhni një nga më të mirat dhe do të jeni të qetë.

Lajmi i fundit

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?
2023-02-07

A duhet që lojtarët e kazinosë t'i japin këshilla shitësit të drejtpërdrejtë?

Lajme