Përdorimi i një kalkulatori rulete për të rritur numrin e fitoreve

Lajme

2019-11-07

Ekziston një teknologji e disponueshme për lojtarët e ruletit për t'ju ndihmuar të rrisin shanset e tyre për një fitore si llogaritësit e ruletit, por a ia vlen?

Përdorimi i një kalkulatori rulete për të rritur numrin e fitoreve

Parashikimet e Kalkulatorit të Ruletës

Teknologjia është e disponueshme pothuajse në çdo lloj industrie dhe kazinoja e lojërave të fatit nuk e anulon këtë. Është teknologjia që e ka bërë industrinë e kazinove online kaq të suksesshme. Megjithatë, nuk janë vetëm ofruesit e kazinove ata që mund të përfitojnë nga kjo, por ka teknologji për lojtarët e fatit si llogaritësit e ruletit.

Këta nganjëherë quhen kompjuterë ruletë dhe kanë aftësinë të parashikojnë numra fitues që është ajo që nevojitet për të larguar një fitues në lojën e ruletës. Ka pasur disa raporte për disa fitues shumë fitimprurës të ruletit që kanë arritur suksesin e tyre me këto kalkulatorë të fshehur.

Bazat

Koncepti prapa kalkulatorëve të ruletit është se ato janë pajisje elektronike. Ata kanë teknologjinë e integruar për të deshifruar shpejt variablat që vijnë me lojën e ruletit. Disa nuk janë të vetëdijshëm për variablat si shpejtësia e topit ose shpejtësia e rrotullimit si dhe normat e ngadalësimit.

Përdoruesi i kalkulatorëve të ruletës duhet të klikojë në një buton të fshehur që më pas do të analizojë shpejtësinë e topit ose rrotullimit. Butoni vendoset brenda këpucës së lojtarit pikërisht nën gishtin e tij. Nuk është i pagabueshëm dhe saktësia do të varet nga koha.

Llojet e gabimeve

Edhe pse është e zakonshme që gabimet të ndodhin me përdorimin e kalkulatorit të ruletit, këto janë duke u kapërcyer. Për të ndihmuar në reduktimin e gabimeve të kohës, përdoruesi duhet të marrë kohë të shumta të revolucionit. Një mënyrë tjetër për të rritur saktësinë është që disa përdorues të ndryshëm të gjurmojnë kohën në të njëjtat intervale.

Ekzistojnë versione të ndryshme të këtyre lloj kalkulatorësh. Shkalla e gabimit të tyre është mjaft e lartë. Një lloj defekti janë ato që gjurmojnë numrat që përsëriten. Shpesh mendohet se disa numra bëhen të nxehtë dhe ato do të përsëriten. Këto shifra janë vetëm ato që janë shfaqur më shpesh.

Sa të sakta mund të jenë

Për ata që do të provojnë dhe përdorin këto kalkulatorë ruletë, ata janë në provë dhe gabime. Ato mund të jenë shumë komplekse dhe duhet të testohen së pari. Kjo do të kërkojë disa njohuri statistikore që mund të përdoren për qëllime krahasimi.

Njohja e numrit të rasteve që goditet një numër nuk mjafton për të vërtetuar saktësinë e makinës llogaritëse. Duhet të rritet një shkallë ku duhet të përcaktohen llogaritjet se sa afër i afrohet topi një numri të caktuar dhe sa herë e bën këtë.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme