Playtech Live Casino zgjerohet në Rumani

Lajme

2020-10-13

Playtech është zhvendosur në Rumani me qëllim që të zgjerojë operacionet e saj të kazinosë live pasi ekziston nevoja për të ndihmuar kërkesën që po rritet në treg, e cila është padyshim diçka e mrekullueshme për vendin. Që nga viti 2017, grupi i teknologjisë FTSE250 ka drejtuar studion e tij me bazë në Bukuresht, që kur u lançua për të përmbushur kërkesën në rritje për kazino live në këtë rajon të Evropës. Ka shumë live ruletë, blackjack dhe baccarat tavolina që priten nga tregtarë vendas rumunë, spanjollë, anglezë dhe italianë, të cilët aktualisht ndodhen në dhomën e studios së Playtech.

Playtech Live Casino zgjerohet në Rumani

Përparësitë e të pasurit Playtech në Rumani

Kjo markë do të presë dyfishin e numrit të tavolinave të disponueshme në mënyrë që të jetë e mundur të përmirësohet aftësia e saj në studio në Bukuresht, dhe gjithashtu do të shtojë tregtarë që flasin greqisht në mënyrë që njerëzit nga Greqia të mund të luajnë në këtë kazino të drejtpërdrejtë. Tregu kolumbian është ai pas kësaj, që është një avantazh i madh pasi ka shumë të etur për të luajtur në një kazino të mrekullueshme live.

Playtech do të mbajë shërbime të drejtpërdrejta të kazinosë nga 5 vendndodhje pas përditësimit që ishte planifikuar, të mbështetur nga tregtarë që flasin gjuhën amtare që vepronin në 9 gjuhë të ndryshme. Edhe pse kjo duket si një ditë normale për Playtech, nuk është kështu. Është e rëndësishme që njerëzit të dinë se ka shumë në rrezik.

Marka definitivisht e di se çfarë bën dhe e pranon se nuk është e lehtë, por për shkak të suksesit të saj që tashmë ka, është e mundur të bësh gjithçka. E gjithë kjo do të thotë se lojtarët rumunë do të kenë një shërbim më të mirë të kazinosë live dhe, natyrisht, ka padyshim një avantazh të madh për të gjithë.

Playtech duke zgjeruar kazinonë live në Rumani do të thotë që ky vend po bast në këtë mënyrë loje dhe qytetarët mund të argëtohen duke luajtur në këtë lloj kazinoje. Është e mrekullueshme që Rumania po zgjeron operacionet e saj të kazinove të drejtpërdrejta, por e gjithë kjo rrjedh nga një rritje e kërkesës nga qytetarët që duan të luajnë.

Mendimi i njerëzve të markave

Menaxheri i drejtpërdrejtë i vendit nga Rumania për Playtech, Artyom Moskvin, deklaroi se ky është një zgjerim i paprecedentë i objektit tonë të kazinosë live në Rumani, që pasqyron si rritjen e tregut vendas, ashtu edhe zgjerimin e madh të biznesit të kazinosë live të Playtech në mbarë botën.

Duke investuar në progresin e ndërtesave tani, është e mundur të mbështetet kërkesa ekzistuese për shërbime si dhe planifikimi për rritjen e ardhshme. Diçka që është strategjia afatgjatë e Playtech është zgjerimi në tregjet e reja rregulluese. Duke ofruar kapacitet shtesë dhe tregtarë që flasin gjuhën amtare për një numër të gjerë gjuhësh, Playtech është në gjendje të përgatisë biznesin e tyre dhe partnerët e tyre për një fazë tjetër të mahnitshme në shërbimet e kazinosë live.

Playtech do të ndryshojë mënyrën se si rumunët luajnë në një kazino të drejtpërdrejtë

Playtech është një markë e madhe e njohur për të cilën mund të njihni tashmë dhe që ekziston për një kohë të gjatë. Tani rumunët mund të përfitojnë nga kazinoja e tyre live lojëra , e cila është padyshim shumë e dobishme. Është e lehtë për të hyrë në kazinonë e tyre të drejtpërdrejtë dhe për të luajtur lojërat e disponueshme. Kjo markë ka shumë cilësi dhe nëse jeni nga Rumania, atëherë mund të prisni më të mirën edhe nga kazinoja e saj live, gjë që është krejtësisht normale. Për shkak se ata po zgjerojnë shërbimet e tyre, kjo do të thotë që ju do të mund të keni më shumë lojëra në dispozicion për të luajtur.

Lajmi i fundit

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?
2023-02-06

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?

Lajme