Skena kroate e lojërave të fatit të drejtpërdrejtë

Lajme

2020-10-18

Kroacia është padyshim një vend që dëshironi të vizitoni nëse dëshironi të luani në një kazino fizike, për shkak të rregulloreve të saj, të cilat janë shumë të hapura, veçanërisht kur krahasohen me vendet e tjera evropiane. Për shumë njerëz, kryesisht turistë, bixhozi është një nga aktivitetet më të njohura ndonjëherë. Është e lejuar në Kroaci, prandaj shumë njerëz e vizitojnë këtë vend.

Skena kroate e lojërave të fatit të drejtpërdrejtë

Kazinotë fizike janë ende shumë të njohura

Kur bëhet fjalë për rregulloret e kazinove fizike në Kroaci, këto janë shumë të relaksuara. Kjo do të thotë se lojërat që mund të luani në këtë lloj kazinove të drejtpërdrejta si tavolina ga mes ose poker Texas hold'em janë të disponueshme në shumë qytete kroate. Ekziston edhe një llotari, e cila menaxhohet nga Hrvatska Lutrija, si dhe shumë lojëra fati si baste sportive, bingo dhe gjithashtu keno. Për shkak të këtyre rregulloreve të jashtëzakonshme, ka shumë kazino fizike në Kroaci dhe një nga më të mëdhatë ekziston në Plovanija, e quajtur Casino Minerva. Kazinotë janë gjithashtu një faktor turistik, pasi shumë prej tyre kanë hotele. Ky është me të vërtetë një avantazh.

Kazinotë online janë ende duke u zhvilluar në Kroaci

Që nga viti 2010, kazinotë online lejohen në Kroaci. Kjo për shkak se atëherë kishte një akt të ri të lojërave të fatit. Ky akt në thelb përcakton gjëra të tilla si kërkesat e licencimit, regjimin e taksave për kompanitë e lojërave të fatit dhe gjithashtu për lojtarët, dhe përshkruan rolin e organit mbikëqyrës të lojërave të fatit. Në vitin 2014 janë bërë ndryshime të tjera në këtë ligj, të cilat kanë rezultuar në kërkesa më të rrepta për licencim. Markat në ditët e sotme do të duhet të ofrojnë prova të përputhshmërisë dhe gjithashtu të jenë të gatshme të inspektohen dhe auditohen nga autoritetet, gjë që është shumë e rëndësishme. Përveç gjithë kësaj, ata gjithashtu duhet të plotësojnë disa specifika teknike.

Në këto kazino është e mundur të luash poker live Texas Hold'em,blackjack live, ruletë livee dhe të tjera lojëra të drejtpërdrejta . Këto, natyrisht, përveç atyre që janë lojërat e zakonshme në dispozicion. Ju mund të luani çdo lojë që dëshironi, kështu që nuk ka asgjë për t'u shqetësuar. Thjesht zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë.

Në pjesën tjetër të Evropës

Ka vende të tjera evropiane që kanë një pjesë më të madhe të tregut në lidhje me lojërat e fatit në internet sesa Kroacia, veçanërisht Mbretëria e Bashkuar. Kjo është kryesisht për shkak se Kroacia është ende duke krijuar infrastrukturën e saj të internetit, ndërsa në Mbretërinë e Bashkuar dhe në të gjithë Evropën kjo është diçka që tashmë është bërë prej disa kohësh. Jo vetëm se ka disa kazino të disponueshme për lojtarët në MB. Këto kazino variojnë nga faqet gjenerike ku është e mundur të aksesoni lojëra të tilla si blackjack dhe poker live Texas hold'em deri në sajte më specifike si faqet e pokerit ku ofruesit specializohen vetëm në lojërat e pokerit. Këto faqe specifike të veçanta ofrojnë shumë versione të lojërave duke përfshirë një gamë të gjerë tavolinash, bonusesh dhe pagesash, e cila është e përkryer për ata që e duan pokerin. Madje është e mundur të luash live Texas hold'em dhe variante të tjera live, kështu që është një avantazh për lojtarët.

Nuk është vetëm numri i ofruesve që ka bërë të mundur këtë sukses në MB krahasuar me Kroacinë, por lidhet edhe me rregulloret e vendit. Kroacia filloi të rregullojë lojërat e fatit në internet vetëm në vitin 2014, ndërsa shumë vende filluan më herët. Plus, kroatët kanë një mosbesim në sigurinë e internetit dhe ka shumë njerëz që nuk dinë të sillen me një kompjuter. Kjo, padyshim, i bën ata të hezitojnë të përdorin çdo mënyrë pagese në internet. Për më tepër, ka shumë përpunues pagesash që ende po krijohen në këtë vend. Për më tepër, lojtarët mund të tatohen deri në 30% mbi atë që fitojnë në një kazino live.

Lajmi i fundit

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?
2023-02-06

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?

Lajme