Teknologjia pas kazinove live

Lajme

2021-01-23

Të thuash që kazino live online ka qenë e suksesshme në dekadat e fundit është një nënvlerësim. Kjo është një industri e madhe me të ardhura vjetore që vlejnë miliarda. Kumari në internet po nxit vazhdimisht rritjen e tij për shkak të futjes së teknologjive të reja. Për shembull, për shkak të lojërave celulare, kjo industri ka një të ardhur të parashikuar prej 59 miliardë dollarë deri në vitin 2023 dhe ndoshta nuk do të ndalet me kaq. Kazinotë e drejtpërdrejta janë gjithashtu thelbësore kur bëhet fjalë për suksesin e kësaj industrie.

Teknologjia pas kazinove live

Ato tregtohen si përparimi më i mirë teknologjik në industri pasi kazinoja live shërben si një urë për një hendek kur bëhet fjalë për kazinotë fizike ndaj online. Ato ju japin atmosferën e kazinove fizike ndërkohë që kanë të gjitha avantazhet e një kazinoje online, që do të thotë se nuk keni nevojë të dilni nga shtëpia juaj për të luajtur. Këto janë të disponueshme në çdo pajisje.

Ata përdorin një kombinim të teknologjive të avancuara. Këto kazinove të drejtpërdrejta mbështetuni në disa komponentë për t'u dhënë lojtarëve një përvojë po aq identike sa të luani në Vegas.

GCU (njësia e kontrollit të lojës)

Ky komponent është një pjesë integrale e çdo lojë kazino live. Është i fshehur brenda çdo tavoline dhe është një pajisje shumë e vogël. Ai do të dekodojë transmetimin e videos dhe do ta konvertojë furnizimin në datën në mënyrë që të mund ta shihni në cilësi HD. Pa të, kazinotë e drejtpërdrejta nuk do të ekzistonin fjalë për fjalë.

OCR (Njohja optike e kamerës)

Softueri optik i njohjes së kamerës regjistron gjithçka që ndodh në studio dhe jua transmeton përsëri. Ai kap të gjithë veprimin nga përzierja dhe shpërndarja e kartave deri te veprimi i tregtarit të drejtpërdrejtë, është padyshim një komponent kryesor në rrotën e kazinosë live. Falë OCR, ju jeni në gjendje të komunikoni me tregtarin drejtpërdrejt duke e bërë përvojën edhe më të mirë. Është thjesht X-factor që i bën kazinotë live kaq të ngjashme me kazinotë fizike.

Kamerat në internet

Ashtu si GCU, kamerat janë thelbësore kur bëhet fjalë për një kazino live. Transmetimi i drejtpërdrejtë është jetik në çdo kazino të drejtpërdrejtë pasi transmeton burimin e videos nga studio në pajisjen që po përdorni. Pa kamera, kjo nuk do të ishte e mundur.

Megjithatë, këto nuk janë kamera të zakonshme që shihni ose përdorni çdo ditë. Kazinotë drejtpërdrejt përdorin kamera speciale HD apo edhe 4K me shpejtësi të lartë të kuadrove që lejojnë veprimin më të mirë në lëvizje të ngadaltë.

Për shkak të këtyre kamerave, është e mundur të shikosh veprimin në një rrotë ruletë të drejtpërdrejtë ose një blackjack me tregtar të drejtpërdrejtë nga disa këndvështrime, gjë që është e pamundur të shihet kur je në një kazino fizike.

Kazinotë e drejtpërdrejta kanë shumë përparësi ndaj kazinove fizike. Ata kanë shumë komoditet dhe diçka që mund të gjeni edhe në këto kazino është ndërveprimi social me tregtarët. Një tjetër gjë që është e mrekullueshme është përputhshmëria me celularin dhe që e bën gjithçka edhe më të mirë, veçanërisht për ata që duan të luajnë përmes një smartphone ose tableti. Me rritjen e teknologjive të reja si VR, pritet që kazinotë live të evoluojnë shumë më tepër në të ardhmen. Për momentin, kazinotë e drejtpërdrejta janë një mundësi e shkëlqyer për të luajtur disa lojëra dhe për t'u argëtuar.

Lajmi i fundit

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?
2023-02-06

A ndihmon gjurmimi i rezultateve të lojërave të kazinosë live?

Lajme