Licencat

DGOJ Spain

Kumari është një hobi popullor në Spanjë, por një lojtar duhet të jetë i vetëdijshëm se po përdor një faqe interneti që përputhet me rregullat dhe rregulloret lokale. Kjo siguron siguri për të gjithë të përfshirët dhe parandalon rrethanat e paparashikuara. Çdo kazino e besueshme live në Spanjë kërkon një licencë zyrtare nga DGOJ Spain (Drejtoria e Përgjithshme për Rregullimin e Lojërave të Fatit) për të operuar brenda vendit. DGOJ Spain është pjesë e Ministrisë së Çështjeve të Konsumatorit dhe ka për detyrë rregullimin, autorizimin, mbikëqyrjen dhe koordinimin e aktiviteteve të lojërave të fatit në nivel shtetëror. Ato shërbejnë si komisioni zyrtar i lojërave të fatit në vend.

Trego më shumë...
AAMS Italy

Qeveria italiane hapi hapësirën e saj të lojërave të fatit në internet kazinove online në 2006. Për të garantuar sigurinë e lojtarëve të saj në këto platforma lojrash, Italia ka të ashtuquajturin AAMS.

Trego më shumë...
Curacao

Me kumar live tregu duke u rritur në mënyrë eksponenciale, rregullimi i kazinosë për qëllime të sigurisë së lojtarëve është bërë një shqetësim global. Një organizatë që u ngrit për të rregulluar aktivitetet e kazinosë është Komisioni i Lojërave elektronike të Curacao. Ndërsa kjo organizatë nuk është në ligën e të ngjashmëve të Autoriteti i Lojërave të Maltës dhe Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar, ajo kryen një mbikëqyrje të kufizuar në platformat e lojërave të fatit që veprojnë brenda territorit të Curacao.

Trego më shumë...
Cagayan Economic Zone Authority

Autoriteti i Zonës Ekonomike Cagayan (CEZA) është organizata e ngarkuar me rregullimin dhe licencimin e operacioneve të lojërave të fatit në rajonin e Cagayan. Trupi synon kryesisht operatorët e lojërave të fatit në internet në Azi. Ai i ndalon filipinasit nga lojërat e fatit në faqet online të organizuara në nivel lokal në rajonin e Cagayan. Trupi e kryen punën e tij nëpërmjet asaj që njihet si First Cagayan, organizatë e kredituar me rritjen e peizazhit aziatik të lojërave në internet.

Trego më shumë...
Malta Gaming Authority

I referuar fillimisht si Autoriteti i Lotarive dhe Lojërave të Lojërave, Autoriteti i Lojërave të Maltës (MGA) është një organizatë e krijuar nga qeveria malteze në 2001 për të rregulluar hapësirën e lojërave të fatit në vendin e saj. Së bashku me Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar, kjo veshje është një nga më autoritaret për sa i përket organeve rregullatore të lojërave të fatit. Organi ka për detyrë të sigurojë që të gjitha kazinotë me licenca MGA të jenë në përputhje me rregulloret e lojërave të fatit të Malta. Ai gjithashtu lëshon licenca për kazinotë dhe zbaton ndëshkimin për ata që nuk respektojnë.

Trego më shumë...
UK Gambling Commission

Komisioni i Kumarit (GC) është ndoshta emri më i madh në botën e rregullimit të lojërave të fatit. Themeluar në vitin 2005, ky është një nga organet rregullatore me shërbimin më të gjatë, për sa i përket lojërave të kazinove në internet. Komisioni u krijua për të kontrolluar dhe rregulluar lojërat e fatit në të gjithë tregun në Britaninë e Madhe. Përveç rregullimit të lojërave të kazinove online, komisioni rregullon edhe lotaritë në rajon.

Trego më shumë...
Swedish Gambling Authority

Pelqej Autoriteti i Lojërave të Fatit të Maltës, Autoriteti Suedez i Kumarit (SGA) është një organizatë që rregullon aktivitetet për çështjet e lojërave të fatit. Organi u krijua nga autoritetet suedeze për të siguruar që tregu i lojërave të fatit në vend të jetë i besueshëm, i sigurt dhe i ligjshëm. Kjo do të thotë se SGA rregullon dhe licencon të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit në Suedi. Organizata operon nën kontrollin e ministrisë suedeze të financave.

Trego më shumë...
Belgian Gaming Commission

Komisioni belg i lojërave të fatit u krijua në vitin 2011, dy vjet pasi parlamenti miratoi Aktin e Lojërave të Fatit të vitit 1999 dhe themeloi komisionin. Funksioni kryesor i komisionit është të rregullojë industrinë e lojërave të fatit në Belgjikë, si lojërat e fatit në tokë ashtu edhe ato në internet. Këshillimi i parlamentit dhe qeverisë për çështjet e lojërave të fatit.

Trego më shumë...

Costa Rica Gambling License

Këshillat më të mira për fillestarët për të fituar në një kazino të drejtpërdrejtë
2023-01-29

Këshillat më të mira për fillestarët për të fituar në një kazino të drejtpërdrejtë

Popullariteti i kazinove të drejtpërdrejta po rritet çdo ditë. Kazinotë fizike kanë qenë në një mënyrë biznesi përpara atyre të drejtpërdrejta, por kazinotë e drejtpërdrejta madje po e tejkalojnë popullaritetin e kazinove fizike. Kjo është një arritje e jashtëzakonshme për t'u realizuar. Lojtarët që bastojnë në internet janë më shumë se ata që bastojnë personalisht me një diferencë të konsiderueshme. Për më tepër, kazinotë live janë të përshtatshme për përdoruesit.

Si të shmangni mashtrimet në një kazino të drejtpërdrejtë
2023-01-24

Si të shmangni mashtrimet në një kazino të drejtpërdrejtë

Për shkak të popullaritetit të tyre të madh, aktualisht ka më shumë kazino të drejtpërdrejta se kurrë më parë. Për shkak se ka kaq shumë kazino të drejtpërdrejta në dispozicion, zgjedhja e njërës mund të jetë konfuze për këdo. Në dritën e mundësisë që kazinotë live janë ato më të mirat në dispozicion, shqetësimet për mashtrimin padyshim do të rriten.

Cila është kazinoja më e mirë e ruletës së drejtpërdrejtë për ju
2023-01-10

Cila është kazinoja më e mirë e ruletës së drejtpërdrejtë për ju

Shumë njerëzve u pëlqen të luajnë në kazinotë e ruletit live, edhe nëse ka disa zhanre të tjera të lojërave në internet që kënaqen duke luajtur.

Si të gjeni kazinonë më të mirë të drejtpërdrejtë në internet?
2022-12-19

Si të gjeni kazinonë më të mirë të drejtpërdrejtë në internet?

Edhe pse ka disa zhanre të tjera të lojërave në internet që njerëzve u pëlqen të luajnë, shumë njerëz zgjedhin të luajnë në kazino të drejtpërdrejta. Duke pasur parasysh se aktualisht janë ndër burimet më të përdorura të argëtimit. Platforma po kalon me shpejtësi nga offline në kazinotë online për sa i përket popullaritetit. Në epokën moderne të kazinove të drejtpërdrejta, të cilat janë po aq të besueshme dhe të përshtatshme, ato nuk janë të gjitha, ndryshe nga kazinotë live, celulare dhe online.