AAMS Italy

Qeveria italiane hapi hapësirën e saj të lojërave të fatit në internet kazinove online në 2006. Për të garantuar sigurinë e lojtarëve të saj në këto platforma lojrash, Italia ka të ashtuquajturin AAMS.

AAMS Italy
AAMS shpjegohet
AAMS shpjegohet

AAMS shpjegohet

Administrata Autonome e Monopoleve Shtetërore. Kjo është ajo që do të thotë AAMS. Kjo është organizata që licencon të gjitha kazinotë që operojnë në shtetin e Italisë, qofshin ato online ose offline. Duke vepruar kështu, AAMS siguron që të gjitha kazinotë që operojnë në vend të luajnë sipas rregullave dhe rregulloreve strikte të saj.

Përgjegjësia kryesore e AAMS

Përgjegjësia kryesore e AAMS është të sigurojë që të gjithë lojtarët e kazinosë italiane të jenë në duart e sigurta të operatorëve të ndershëm dhe të besueshëm të kazinosë dhe se nuk ka vend për mashtrim.

Trupi kontrollon të gjitha kazinotë për të siguruar që ato ofrojnë lojëra të ndershme. Ai gjithashtu kontrollon politikën e të dhënave të kazinove për të siguruar që të kujdeset për privatësinë e lojtarëve. Çdo kazino që nuk plotëson kërkesat e AAMS nuk lejohet të operojë në vend.

Si të tregoni nëse një kazino në internet është e licencuar nga AAMS

Të thuash nëse një kazino në internet është e licencuar nga AAMS nuk është detyrë komplekse. A ka kazino një logo AAMS në fund të faqes së saj kryesore? A e ridrejton lojtarin klikimi në logo në faqen zyrtare të organit licencues? Nëse është kështu, kazinoja lejohet ligjërisht të operojë në Itali, pikë!

AAMS shpjegohet