Curacao

Me kumar live tregu duke u rritur në mënyrë eksponenciale, rregullimi i kazinosë për qëllime të sigurisë së lojtarëve është bërë një shqetësim global. Një organizatë që u ngrit për të rregulluar aktivitetet e kazinosë është Komisioni i Lojërave elektronike të Curacao. Ndërsa kjo organizatë nuk është në ligën e të ngjashmëve të Autoriteti i Lojërave të Maltës dhe Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar, ajo kryen një mbikëqyrje të kufizuar në platformat e lojërave të fatit që veprojnë brenda territorit të Curacao.

Curacao
Pse u krijua Komisioni i Lojërave elektronike në Curacao?

Pse u krijua Komisioni i Lojërave elektronike në Curacao?

Krijimi i komisionit u informua nga dy arsye kryesore. Për një, komisioni dëshironte të përfitonte nga të ardhurat e kazinosë. Një arsye tjetër ishte zbutja e juridiksionit të Curacao nga lojërat e kazinove në internet (operatorët e kazinove mund të kryejnë aktivitetet e tyre në juridiksion pa synuar Curacao qytetarë).

Pse u krijua Komisioni i Lojërave elektronike në Curacao?
A është e sigurt të luash në kazinotë në internet të licencuara nga Komisioni i Lojërave elektronike të Curacao?

A është e sigurt të luash në kazinotë në internet të licencuara nga Komisioni i Lojërave elektronike të Curacao?

Po dhe jo. Kjo varet nga motivi i kazinosë që operon në rajonin e Curacao. Komisioni dihet se ka disa dobësi kur bëhet fjalë për mbrojtjen e lojtarëve. Për shembull, ajo ka rregulla të relaksuara të licencimit dhe është e butë për gjëra të tilla si bonuset e kazinove, duke i lejuar kazinove të përshkallëzojnë kërkesat e basteve sipas dëshirës. Si e tillë, gjetja e një kazinoje mashtruese që funksionon nën licencën e Curacao nuk është gjë e madhe.

A është e sigurt të luash në kazinotë në internet të licencuara nga Komisioni i Lojërave elektronike të Curacao?