Cyprus Gaming and Casino Supervision Authority

Komisioni i Lojërave të Qipros është autoriteti i mandatuar nga qeveria e vendit për të rregulluar të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit në këtë vend mesdhetar. Komisioni u krijua në vitin 2015 dhe ushtron ndikim në platformat e kazinove në tokë dhe në internet.

Cyprus Gaming and Casino Supervision Authority
Përgjegjësitë kryesoreKërkesat e Licencimit
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Përgjegjësitë kryesore

Përgjegjësitë kryesore

Përgjegjësia kryesore e Komisionit të Lojërave të Qipros është të rregullojë, licencojë dhe monitorojë të gjitha format e lojërave të fatit në vend. Kjo u mundëson qytetarëve të Qipros të shijojnë lojërat e fatit në një mjedis të mbrojtur mirë.

Përgjegjësitë kryesore
Kërkesat e Licencimit

Kërkesat e Licencimit

Ndërsa komisioni i lojërave në Qipro mund të mos jetë aq i rreptë sa të tjerët (Autoriteti i Lojërave të Maltës dhe Komisioni i lojërave të fatit në MB), Komisioni është më i miri në vetvete, për sa i përket funksioneve të tij. Çdo operator kazinoje që mendon se thjesht mund të aplikojë për një licencë të lojërave të fatit në Qipro dhe ta marrë atë pa iu nënshtruar verifikimit rigoroz, mashtron veten.

Përpara se Komisioni i Lojërave të Qipros të lëshojë një licencë, ai kryen një rishikim të detajuar të operatorit të lojërave të fatit për t'u siguruar që ata kanë protokolle drejtësie dhe sigurie, softuer të besueshëm dhe teknologji moderne të sigurisë. Kjo u jep lojtarëve mbrojtje 100%. Në rast të ndonjë mosmarrëveshjeje, Komisioni ruan të drejtën të tërheqë a liçensë nga çdo operator i lojërave të fatit që rezulton fajtor.

Kërkesat e Licencimit
About the author
Nathan Williams
Nathan Williams

Nathan "KiwiKing" Williams sjell një prekje të stilit të Kivit në arenën globale të kazinosë live. Duke përzier mendjen e tij analitike me një pasion infektiv për lojën, ai krijon përmbajtje që udhëzon, informon dhe argëton.

Send email
More posts by Nathan Williams