Czech Republic Gaming Board

Seksioni i Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe Politikave Financiare i Ministrit të Financave rregullon veprimtarinë e lojërave të fatit në Republikën Çeke. Bordi i Lojërave të Republikës Çeke është organizata e ngarkuar me rregullimin e kazinove në internet. Ofruesit e kazinove në internet duhet të kenë një licencë bazë për secilën kategori të lojërave të fatit. Bordi lëshon licencat bazë që janë të vlefshme në të gjithë zonën e Republikës Çeke. Nuk ka kufizime në numrin e licencave që mund të merren. Një licencë mund të merret nga çdo aplikant që plotëson kushtet e Aktit të Lojërave të Fatit. Vetëm ngjarjet në shkallë të vogël përjashtohen nga marrja e kësaj licence.

Czech Republic Gaming Board
Flag

No matches found, please try:

al Country FlagCheckmark

1xBet

al Country FlagCheckmark
BonusDeri në 1500 €
Shfaq më pakShfaq më shumë
Merr bonusin
 • Kazino me rul të lartë
 • Luajtur në shumë vende
 • Zgjedhja më e mirë e basteve
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
 • Kazino me rul të lartë
 • Luajtur në shumë vende
 • Zgjedhja më e mirë e basteve

Në pronësi të Techin Fusion Limited, 1XBet është një kazino live online që filloi në vitin 2007, si një bastevënës rruge në Rusi. Sot, është ndër emrat më të mëdhenj në industrinë e lojërave të fatit në internet. Kompania ofron:

Bonus390 € Me kod bonus CASINORANK
Shfaq më pakShfaq më shumë
 • Shumëllojshmëri e madhe lojërash
 • Shpërblime bujare
 • Mbështetje e mirë e klientit
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
 • Shumëllojshmëri e madhe lojërash
 • Shpërblime bujare
 • Mbështetje e mirë e klientit

Në pronësi dhe operim nga Prevailer BV, Betwinner është një platformë moderne dhe tërheqëse e lojërave të fatit e krijuar në vitin 2018. Shtëpia e basteve vjen me një sfond të Evropës Lindore dhe operon me një licencë Curacao. Kazino ofron tregje bastesh sportive, lojëra kazino, e-sport, kazino live, financa, forex, lojëra, llotari dhe sporte virtuale.

BonusDeri në 300 €
Shfaq më pakShfaq më shumë
 • Gama e gjerë e pagesave
 • 12000+ lojëra elektronike
 • Në dispozicion bastet sportive
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
 • Gama e gjerë e pagesave
 • 12000+ lojëra elektronike
 • Në dispozicion bastet sportive

22Bet Casino filloi funksionimin e saj në vitin 2018. Është një kazino relativisht e re live online, por ata kanë bërë hapa të mëdhenj drejt majës së industrisë së kazinosë live. Në këtë rishikim të kazinosë 22bet Kjo pjesërisht i detyrohet faktit se 22Bet Casino është pjesë e markës së mirënjohur 22Bet, e cila është e famshme për shanset e saj të basteve sportive. Statistikat tregojnë se marka sportive ishte shumë e suksesshme, ndaj u siguruan të zgjeronin biznesin e tyre.

Kazino të drejtpërdrejta të licencuara nga Bordi i Lojërave të Republikës Çeke

Kazino të drejtpërdrejta të licencuara nga Bordi i Lojërave të Republikës Çeke

Licenca bazë është mjaft e popullarizuar në vend. Leja bazë nuk mund t'i delegohet vetëm një pale të tretë. Në rastet kur një licencë e tillë është prishur si rezultat i ndryshimit të të licencuarve, Ministria duhet së pari të autorizojë aplikantin e ri. Operatorët duhet të depozitojnë formularët e taksave të lojërave të fatit dhe të paguajnë të njëjtën taksë çdo tremujor, jo më vonë se 25 ditë pas përfundimit të tremujorit kalendarik.

Lojtarët duhet gjithashtu të lejohen të vendosin masat e tyre të vetëkufizimit. Këto duhet të përdoren nga operatori. Platformave u kërkohet të lehtësojnë masat e vetëkontrollit të lojtarit jo më shpejt se një javë pasi ata vendosin ta bëjnë këtë. Në mënyrë të ngjashme, nëse të njëjtët individë shtrëngojnë kontrollet, operatorët duhet t'i vënë ato në fuqi menjëherë ose brenda 24 orëve.

Më të njohurit kazinove të drejtpërdrejta me këtë licencë që operojnë në vend janë Fortuna Casino dhe SYNOTIP Casino. Kazinotë online të drejtpërdrejta që dëshirojnë të punojnë në Republikën Çeke duhet të tregojnë prova të operacioneve etike të biznesit sipas rregullores së re. Ata gjithashtu duhet të demonstrojnë stabilitet financiar duke depozituar ndërmjet €185,000 dhe €1,850,000. Shuma e depozitës përcaktohet nga lloji i lojës që ofrohet. Vetëm kazinotë e drejtpërdrejta nga Bashkimi Evropian dhe Zona Ekonomike Evropiane mund të marrin licencën. Të gjitha licencat janë të vlefshme për një periudhë jo më të gjatë se gjashtë vjet.

Kazino të drejtpërdrejta të licencuara nga Bordi i Lojërave të Republikës Çeke
Rreth Licencës së Bordit të Lojërave të Republikës Çeke

Rreth Licencës së Bordit të Lojërave të Republikës Çeke

Pothuajse të gjitha llojet e lojërave të fatit të drejtpërdrejtë janë lejuar në Republikën Çeke prej vitesh. Rregulloret që rregullojnë lojërat e fatit në internet nuk përfshijnë plotësisht kazinotë live. Në vend të kësaj, ato i nënshtroheshin Ligjit të Lotarisë të vitit 2012. Statuti ishte një version i rinovuar i Ligjit të vitit 1990 për Lotaritë. Ky akt pati të njëjtin ndikim në lojërat e drejtpërdrejta të kazinove si në llotaritë dhe llojet e tjera të lojërave të fatit.

Si rezultat, si ndërmarrjet e licencuara ashtu edhe ato të paautorizuara u detyruan të konkurrojnë sipas të njëjtave ligje të vjetruara. Një ligj krejtësisht i ri hyri në fuqi në fillim të vitit 2017. Falë licencave të reja, lojtarët nga Republika Çeke garantohen të luajnë në një mjedis të sigurt. Ofruesit janë shumë të rregulluar dhe kanë leje lokale për të operuar kazinotë në internet.

Me hyrjen në fuqi të ligjit, shumë kazino të drejtpërdrejta vendosën të zhvendosen jashtë Republikës Çeke ndërkohë që prisnin miratimin e tyre liçensë aplikacion. Që atëherë, disa kazinove të drejtpërdrejta u janë dhënë leje nga Bordi i Lojërave të Republikës Çeke. Megjithatë, ka ende disa kazino të parregulluara në internet që lejojnë lojtarët çekë. Numri i opsioneve është zvogëluar shumë, por lojtarët duhet të përpiqen t'i shmangin ato sa më shumë që të jetë e mundur.

Përndryshe, lojtarët mund të luajnë në një kazino jashtë shtetit që pranon ende lojtarë të Republikës Çeke. Por ata duhet të kërkojnë ato që rregullohen nga organe të njohura evropiane ose globale. Shumica e tyre i kanë lojërat e tyre të inspektohen rregullisht nga palë të treta të pavarura si eCogra.

Rreth Licencës së Bordit të Lojërave të Republikës Çeke