Ministry of Interior of the State of Schleswig-Holstein

Për vite me radhë, autoritetet gjermane janë përpjekur të nxjerrin legjislacion të pranueshëm për rregullimin dhe kontrollin e lojërave të fatit në internet. Gjykata Evropiane e Drejtësisë, e mbështetur nga Shoqata Evropiane e Lojërave dhe Basteve, i bëri presion Gjermanisë që të pranojë dhe të ndjekë legjislacionin evropian të lëvizjes së shërbimeve të konkurrencës së ndershme në 2012.

Vendi u detyrua përfundimisht të lehtësonte kufizimet e rrepta të lojërave të fatit dhe të hapte operacionet e tij të lojërave të fatit. Më vonë, në të njëjtin vit, Shteti i Schleswig-Holstein miratoi një Akt të Lojërave që është ende në fuqi. Shteti ishte i pari që u dha licenca faqeve të lojërave të fatit në internet. Disa licenca janë lëshuar për një afat 6-vjeçar dhe janë ende aktive.

Ministry of Interior of the State of Schleswig-Holstein
Licencat e Kazinosë Online të Shtetit të Schleswig-HolsteinLicencat e lëshuara nga Shteti i Schleswig-Holstein
al Country FlagCheckmark

Drück Glück

al Country FlagCheckmark
BonusDeri në 100 dollarë
Shfaq më pakShfaq më shumë
Merr bonusin
 • Pranon PayPal
 • Xhekpote për orë
 • Aplikacioni i disponueshëm
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
 • Pranon PayPal
 • Xhekpote për orë
 • Aplikacioni i disponueshëm

Drueck Glueck është një kazino me emrin gjerman, ku emri përkthehet në "Provo fatin tënd". Tema dhe logoja e tyre kryesore është ajo e një automati me krahët e ngritur në ajër. Ato janë një nga kazinotë më të reja në treg që janë krijuar në treg në vitin 2015.

BonusDeri në 200 €
Shfaq më pakShfaq më shumë
 • Bisedë drejtpërdrejt 24/7
 • Panairi i provuar nga iTech Labs
 • Vip Lounge në dispozicion
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
 • Bisedë drejtpërdrejt 24/7
 • Panairi i provuar nga iTech Labs
 • Vip Lounge në dispozicion

PlayMillion.com është një uebsajt kryesor i kazinove në internet që u shërben lojtarëve anembanë globit në një shumëllojshmëri të gjerë opsionesh lojrash. Kjo kompani është themeluar në vitin 2011, është në pronësi të kazinove Skill On Net Ltd. dhe është e licencuar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës për të sjellë shërbime të besueshme dhe cilësore të lojërave të fatit për të gjithë klientët.

Licencat e Kazinosë Online të Shtetit të Schleswig-Holstein

Licencat e Kazinosë Online të Shtetit të Schleswig-Holstein

Si lojtarët ashtu edhe operatorët e kazinosë favorizojnë licencën e kazinosë në Shtetin e Schleswig-Holstein. Disa vende evropiane kanë zbatuar ligje të ndryshme për lojërat e fatit në internet gjatë dekadës së fundit. Shumica e legjislacionit ka pasur për qëllim rregullimin e kazinove qoftë në nivel federal apo shtetëror. Struktura dominuese e sektorit të llotarisë shtetërore të Gjermanisë u ruajt sipas modelit të ri Schleswig-Holstein. Megjithatë, ai hoqi ndalimin e kazinove në internet.

Kontrollo lojërat e fatit të pasigurta dhe mashtruese-

Sipas Schleswig-Holstein, vendi tashmë kishte një industri të lulëzuar kazinoje. Shumë lojtarë po përdornin mjete të paligjshme për të hyrë në kazinotë e autorizuara. Prandaj, tregu ishte i prekshëm ndaj abuzimit dhe sjelljes mashtruese, sepse qeverisej nga legjislacioni i rreptë federal. Shteti synoi ta qetësonte këtë duke pasur ofrues të autorizuar në dispozicion të lojtarëve.

Ofruesit lokalë dhe evropianë mund të aplikojnë për licencë. Ndërsa ky autoritet rregullator do të japë licenca kombëtare, Schleswig-Holstein ka deklaruar se shtetet do të jenë në gjendje të hartojnë rregulloret e tyre të kazinosë në internet. Nëse miratohet, operatorët nuk do të jenë në gjendje të ofrojnë si lojëra të fatit kazino ashtu edhe sporte brenda të njëjtit domen, përveç nëse kanë seksionin e tyre të veçantë dhe shitja e kryqëzuar do të ishte e ndaluar. Operatorët e huaj kishin nevojë për një zyrë, seli apo ambiente biznesi në Bashkimin Evropian ose Zonën Ekonomike Evropiane për të marrë një leje.

Licencat e Kazinosë Online të Shtetit të Schleswig-Holstein
Licencat e lëshuara nga Shteti i Schleswig-Holstein

Licencat e lëshuara nga Shteti i Schleswig-Holstein

Megjithëse leja nuk është specifike për vendin, ajo kryesisht përfiton operatorët evropianë të kazinove. Një nga karakteristikat më thelbësore që rrjedh natyrshëm nga një objektiv i tillë është mbrojtja e lojtarëve dhe drejtimi i lojtarëve në një treg të rregulluar ligjërisht. Kjo është krijuar për të mbrojtur interesat e tyre dhe gjithashtu autenticitetin e lojërave të kazinosë, për të luftuar varësinë dhe për të mbrojtur të rinjtë nga shfrytëzimi.

Shumë nga më të mëdhenjtë në botë kazinove të drejtpërdrejta paraqiti për licencë kur Shteti i Schleswig-Holstein filloi procesin e tij të aplikimit. Si rezultat, shumica e sajteve që përdorin këtë licencë janë shumë të sigurta dhe të mirëadministruara. Ata gjithashtu përdorin licencat nga vende të tjera, si ato nga Malta dhe Gjibraltari.

Ligji i ri përfshin disa dispozita për mbrojtjen e lojtarëve që synojnë mbrojtjen e lojtarëve vulnerabël, parandalimin e lojërave të të miturve dhe luftimin e kumarit kompulsiv. Kur lojtarët regjistrohen për herë të parë në një faqe interneti, ata do të detyrohen të vendosin një kufi mujor të depozitave prej jo më shumë se 1000 dollarë. Nëse një lojtar kërkon një rregullim të kufirit të vetë-imponuar, ai hyn në fuqi shtatë ditë pasi të jetë bërë kërkesa. Kërkesa për të ulur kufizimin pranohet menjëherë. Ekzistojnë procedura të vërtetimit të lojtarëve për të siguruar që lojtarët të përmbushin rregulloret për mbrojtjen e të rinjve. Duhet të ekzistojë gjithashtu një mekanizëm për të identifikuar dhe mbajtur jashtë të miturit.

Licencat e lëshuara nga Shteti i Schleswig-Holstein
NiveliCasinoBonusRating
1Drück GlückDeri në 100 dollarë8
2Play MillionDeri në 200 €8