Swedish Gambling Authority

Pelqej Autoriteti i Lojërave të Fatit të Maltës, Autoriteti Suedez i Kumarit (SGA) është një organizatë që rregullon aktivitetet për çështjet e lojërave të fatit. Organi u krijua nga autoritetet suedeze për të siguruar që tregu i lojërave të fatit në vend të jetë i besueshëm, i sigurt dhe i ligjshëm. Kjo do të thotë se SGA rregullon dhe licencon të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit në Suedi. Organizata operon nën kontrollin e ministrisë suedeze të financave.

Swedish Gambling Authority
Fusha e LicencimitSë fundi
Fusha e Licencimit

Fusha e Licencimit

SGA rregullon dhe ofron licenca në disa platforma të lojërave të fatit, duke përfshirë faqet e drejtpërdrejta të kazinosë, dhoma pokeri, salla bingo, libra sportive dhe faqe llotarie, ndër të tjera. Organi kryen kontrolle të rregullta në të gjitha platformat e lojërave të fatit, duke përfshirë kazinotë online që operojnë në Suedi, për t'u siguruar që ato janë në përputhje me ligjet dhe politikat e vendit të lojërave të fatit.

Të dish nëse një kazino në internet është e verifikuar nga SGA

Një gjë për të ardhur keq në lidhje me SGA është se ajo ende nuk ka miratuar verifikimin automatik. Pra, kjo i lë lojtarët suedezë me një opsion; duke përcaktuar markën nën të cilën operon një kazino në internet.

Fusha e Licencimit
Së fundi

Së fundi

Komisioni Suedez i Lojërave të Fatit është një autoritet licencues i kazinosë me një rap të fortë. Megjithatë, fakti që autoriteti kryesisht fokusohet në mbrojtjen e lojtarëve suedezë më shumë se lojtarëve ndërkombëtarë mund të jetë pak shqetësues. Pra, lojtarët që luajnë nga jashtë mund të kenë rezerva për këtë trup.

Së fundi