Bast në Futboll Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023

Bastet e futbollit janë një formë e basteve sportive që ekziston për një kohë të gjatë pasi futbolli është një nga sportet më të njohura në mbarë botën. Kjo e bën atë një sport tërheqës bastesh si për lojtarët e rastësishëm ashtu edhe për ata profesionistë. Kryesisht përfshin vënien e basteve për rezultatin e një ndeshjeje. Si dhe çdo parashikim të lidhur brenda ndeshjes si numri i golave të shënuar, numri i këndeve, golashënuesit, etj.

Çdo lojtar i ri i basteve që sapo ka filluar me bastet e drejtpërdrejta të futbollit në një kazino ose faqe bastesh, do të prezantohet me tonelata të zhargonit të basteve të futbollit. Prandaj ka një kurbë të lehtë të të mësuarit gjatë basteve në futboll. Lojtari gjithashtu duhet të ketë të paktën njohuri të moderuara për futbollin për ta bërë atë një përvojë të këndshme.

Bast në Futboll Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023
Si të luani baste live në futboll

Si të luani baste live në futboll

Bastet e futbollit janë një formë e basteve sportive që ekziston për një kohë të gjatë pasi futbolli është një nga sportet më të njohura në mbarë botën. Kjo e bën atë një sport tërheqës bastesh si për lojtarët e rastësishëm ashtu edhe për ata profesionistë. Kryesisht përfshin vënien e basteve për rezultatin e një ndeshjeje. Si dhe çdo parashikim të lidhur brenda ndeshjes si numri i golave të shënuar, numri i këndeve, golashënuesit, etj.

Çdo bastues i ri që sapo ka filluar me bastet e futbollit live në a kazino live ose faqja e basteshkruesve do të prezantohet me tonelata të zhargonit të basteve të futbollit. Prandaj ka një kurbë të lehtë të të mësuarit gjatë basteve në futboll. Lojtari gjithashtu duhet të ketë të paktën njohuri të moderuara për futbollin për ta bërë atë një përvojë të këndshme.

Futbolli është një sport fizik që luhet në një fushë drejtkëndore ku objektivi kryesor i një ekipi është të shënojë gola në rrjetën e kundërshtarit. Një ekip komprometon 11 lojtarë, me më shumë lojtarë në pankinë që zëvendësohen në intervale të rregullta. Një ekip tenton të shënojë gola nëpërmjet punës në grup dhe aftësive të lojtarëve. Këto aftësi përfshijnë gjëra të tilla si pasimet në kohë, lëvizjet e sakta të këmbëve dhe driblimi i aftë. Çdo ekip lejohet të ketë një portier para rrjetës së tij për t'u mbrojtur nga golat. Kohëzgjatja e ndeshjes është 90 minuta, me pushim pas 45 minutash. Koha shtesë e ndalimit mund të sigurohet sipas gjykimit të gjyqtarit.

Rregullat e basteve të futbollit live

Në baste, çdo ekipi ose rezultati i caktohet një koeficient. Këto shanse pasqyrojnë shumën e kthimit që do të ofrojë një bast i caktuar, si dhe probabilitetin për të fituar bastin. Një vig (marzhi i fitimit të libralidhësve) në përgjithësi është i pjekur në shanse. Këto shanse mund të tregohen në numra dhjetorë (2.0), thyesa (2/1) ose shanse amerikane (+100). Çdo ngjarje që ka një shans më të rrallë për të ndodhur ka tendencë të sjellë një fitim më të lartë, dhe anasjelltas është gjithashtu e vërtetë. Ngjarjet e zakonshme sjellin më pak fitim, por në përgjithësi janë më të sigurta. Është vendimi i lojtarit për të bërë baste të informuara që do të çojnë në një përvojë të plotë kumar.

Bastet e futbollit funksionojnë duke vendosur një bast në faqen e internetit të një libri sportiv ose kazinoje. Basti përfshin informacione të caktuara për llojin e bastit. Ai përfshin aksionin: është shuma e parave të bastit, lloji i bastit: kjo përfshin parashikimin që supozohet të realizohet si fituesi i një ndeshjeje dhe shanset: kjo tregon shumën e fitimit që do t'i kthehet bastuesi pas një fitoreje.

Një bast futbolli mund të vendoset drejtpërdrejt në kazinotë fizike me një libër sportiv, si dhe në internet. Ky bast mund të vendoset përpara fillimit të një ndeshjeje ose live gjatë ndeshjes pasi koeficientet përditësohen vazhdimisht në varësi të rrethanave të ndeshjes. Ndryshe nga të tjerat lojëra të drejtpërdrejta si blackjack apo poker, nuk ka asnjë tregtar të drejtpërdrejtë që pranon para të vërteta, por në vend të kësaj, bastet merren dhe vlerësohen duke përdorur programin e automatizuar të faqes në internet.

Si të luani baste live në futboll
Strategjia e basteve live në futboll

Strategjia e basteve live në futboll

Shumica e librave sportiv dhe kazinove online ofrojnë shumë tregje bastesh që një lojtar mund të përdorë për të fituar të mëdha në bastet e futbollit. Kjo përfshin tregje të tilla si mbi/nën 2.5 gola, tregjet fituese, golashënuesi, numri i këndeve, bastet me handikap, e kështu me radhë. Përqendrimi në një treg specifik ngushton kërkimin që duhet të bëjë një lojtar para se të vendosë një bast në treg. Kjo është një nga strategjitë më të zakonshme të miratuara nga lojtarët.

Tregu më i thjeshtë është tregu fitues i cili thjesht përfshin parashikimin e fituesit të ndeshjes ose nëse do të përfundojë me barazim. Ofrohen opsione shtesë bastesh si bastet me handikap. Bastet me handikap mund të shtojnë më shumë strategji në përzierje dhe kështu kërkojnë më shumë njohuri paraprake përpara basteve. Parashikimi i lojtarit të duhur për të shënuar golin në një ndeshje mund të ofrojë kthime të rëndësishme dhe është një tjetër sipërmarrje e njohur për lojtarët.

Së fundmi, mund të vihet bast edhe nëse numri i golave në një ndeshje do të jetë mbi 2.5 apo nën të. Ky bast nuk ka të bëjë me fituesin e një ndeshjeje, por vetëm me numrin e golave të shënuar. Një analizë e plotë e modelit sulmues dhe mbrojtës të ndeshjes paraprakisht mund të sigurojë një pasqyrë të mirë të bastit që duhet të bëjë një lojtar.

Strategjia e basteve live në futboll
Luajtja e basteve live të futbollit me para të vërteta

Luajtja e basteve live të futbollit me para të vërteta

Shumica e basteve tipike sportive në një kazino të drejtpërdrejtë ose një libër sportiv përdorin para të vërteta për të vënë bast. Disa kazino ofrojnë gjithashtu baste të simuluara me para të rreme, të cilat mund të ofrojnë një përvojë të ngjashme si bastet, por pa fitimin dhe humbjet tradicionale. Dallimi i vetëm midis faqeve të parave reale dhe atyre të rreme është se nuk ka nevojë të depozitoni asgjë në një faqe me para të rreme. Përpara se të zgjidhni një platformë për të vënë bast, duhet të siguroheni që platforma ka një histori të vërtetë dhe është e besueshme për të parandaluar një përvojë të pakëndshme.

Në çdo platformë të librave sportiv, shumica e bastorëve priren të jenë bastesh të rastësishëm që zakonisht bastojnë thjesht për aspektin argëtues të tij. Ndërsa disa të tjerë mund të vënë bast si një mënyrë për të theksuar përvojën e shikimit të një loje sportive. Këta bastesh të rastësishëm zakonisht nuk bëjnë shumë kërkime mbi probabilitetet e rezultateve ose bëjnë domosdoshmërisht baste të informuara. Ata zakonisht vendosin baste për skuadrat ndaj të cilave janë tashmë të njëanshme.

Jashtë flluskës së bastorëve të rastësishëm, ekziston një grup i vogël bastuesish profesionistë në çdo faqe që bëjnë vetëm baste me vlerë të lartë që ofrojnë një fitim të mirë dhe priren të demonstrojnë përfitim afatgjatë. Sportsbooks janë vigjilentë ndaj këtyre bastorëve dhe veprimi i tyre në çdo treg mund të çojë në ndryshim në shanset e një ekipi.

Luajtja e basteve live të futbollit me para të vërteta
Aksionet e parave të vërteta

Aksionet e parave të vërteta

'Aksioni' thjesht i referohet shumës së parave të bastit në një bast. Një aksion mund të jetë diku aq i ulët sa disa dollarë ose aq i lartë sa mijëra. Disa libra sportive priren të kenë një kufi minimal ose maksimal në varësi të likuiditetit të tregut. Shuma e aksioneve varet gjithmonë nga lojtari i bastit dhe nga toleranca e tyre ndaj rrezikut. Ky bast mund të vendoset në çdo treg në formën e basteve të vetme. Ose ato mund të vendosen në një paralay ose një bast shumëfish.

Një bast i shumëfishtë thjesht i referohet shumë përzgjedhjeve të basteve të kombinuara në një bast të vetëm. Çdo përzgjedhje në një bast të shumëfishtë duhet të fitojë në mënyrë që të ofrojë një kthim. Si rezultat, këto shumë baste ofrojnë kthime shumë të larta me një rrezik dukshëm më të lartë. Kjo ndonjëherë mund të jetë një tjetër opsion tërheqës për lojën e rastësishme.

Aksionet e parave të vërteta

Të rejat e fundit

Zgjedhja e lojës më të mirë të kazinosë në internet për ju
2021-03-09

Zgjedhja e lojës më të mirë të kazinosë në internet për ju

Duke vendosur se cila është kazino më e mirë në internet Loja varet shumë nga lojtari individual dhe ajo që është e rëndësishme për ta.

NetEnt shton një prekje futbolli në lojërat e tyre
2019-08-15

NetEnt shton një prekje futbolli në lojërat e tyre

NetEnt ka shtuar një prekje futbolli në lojërat e tyre me tregtarë të drejtpërdrejtë në lidhje me Kupën e Botës. Kompania ka prodhuar diçka që i ngjan tabelave nga transmetimi i ndeshjeve të mëdha dhe e ka nxjerrë në të njëjtën kohë me Kupën e Botës. Hidhini një sy se si duken lojërat e reja të tregtarëve të drejtpërdrejtë në secilën prej faqeve të tyre.

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është bastet live në futboll?

Bastet e drejtpërdrejta të futbollit përfshijnë vendosjen e basteve në ndeshjet e drejtpërdrejta të futbollit duke synuar të bëjnë parashikimet më të sakta të mundshme. Është një aktivitet argëtues që mund të bëhet në internet nëpërmjet një faqe interneti sportive ose personalisht në një kazino live. Objektivi i basteve të drejtpërdrejta të futbollit është të vendosë baste fituese të cilat mund ta shpërblejnë lojtarin me njëfarë fitimi.

A është bast futbolli një lojë e fatit?

Bastet e futbollit janë një kombinim i fatit dhe aftësisë. Ndërsa rezultati i ndeshjes në fund vendoset nga fati, edhe aftësia luan një rol në të. Shkathtësia në bastet e futbollit i referohet analizës dhe kërkimit që bën një bast në lidhje me skuadrat, formën e ekipit, lojtarët, listën e lëndimeve, lajmet sportive, etj, të cilat mund të ofrojnë një pasqyrë të rëndësishme në ndeshjen përpara fillimit. Kjo e ndihmon bastuesin të marrë një vendim të informuar se çfarë dhe si të vë bast.

Ku janë bastet e futbollit më të njohura?

Bastet e futbollit janë më të popullarizuara në Evropë, e ndjekur nga SHBA dhe pjesë të tjera të botës. Disa nga ligat më të mira të futbollit janë të bazuara në Evropë si Premier League angleze, Itali Serie A dhe Bundesliga e Gjermanisë.

A janë të manipuluara bastet e futbollit në internet?

Bastet e futbollit nuk janë të manipuluara pasi kazinoja live e cila vepron si ndërmjetës për bastet nuk ka asnjë lidhje me ekipet dhe ligat sportive aktuale në mbarë botën. Ato thjesht lehtësojnë vendosjen dhe klasifikimin e basteve dhe nuk kontrollojnë në asnjë mënyrë lojërat aktuale që luhen.

Cili është bastet më të njohura të futbollit në internet?

Lloji më i popullarizuar i basteve të futbollit në internet përfshin vendosjen e basteve për fituesin e ndeshjeve midis ekipeve në disa nga ligat më të mira të botës. Të tilla si MLS (SHBA), EPL (MB), Seria A (Itali), Bundesliga (Gjermani), etj.

A është e ligjshme të bastet në futboll në internet?

Ligjshmëria e basteve të futbollit është e ndryshme për çdo vend dhe ligjet e tyre përkatëse. Prandaj varet nga vendndodhja fizike e bastuesit. Shumë vende si Britania e Madhe, Kanadaja, Holanda, disa shtete të SHBA, etj lejojnë bastet e futbollit online.

Cila është mënyra më e mirë për të vënë bast në futboll?

Kjo varet shumë nga lojtari. Pasi disa bastorë preferojnë bastet në internet ndërsa të tjerë preferojnë ta bëjnë atë fizikisht në një kazino. Llojet e basteve dhe shuma e basteve lihen gjithashtu në diskrecionin e bastit.

Çfarë është një bast me para në futboll?

Një bast parash në futboll thjesht i referohet një basti të drejtpërdrejtë në një ndeshje futbolli që përcakton fituesin përfundimtar të ndeshjes.