Si të luani Blackjack live në kazinotë live, udhëzues i plotë për fillestarët

Blackjack

2023-01-03

Ethan Tremblay

Një nga lojërat më të njohura dhe tradicionale në historinë e lojrave është blackjack. Kjo lojë fillimisht është luajtur në një kazino fizike. Megjithatë, njerëzit tani mund të hyjnë në këtë lojë klasike kurdo që dëshirojnë dhe ta luajnë atë nga komoditeti i shtëpive të tyre. Çdo dashnor i lojërave të kazinosë duhet ta provojë atë në një moment, sepse është një nga ato lojëra. Megjithatë, për shkak të kompleksitetit të mirësjelljes, rregullave dhe variacioneve të tij, disa fillestarë mund ta shohin atë të frikshme.

Si të luani Blackjack live në kazinotë live, udhëzues i plotë për fillestarët

Fillestarët duhet të fillojnë me blackjack kur hyjnë në botën e lojërave të fatit në internet. Loja nuk është e vështirë, por nëse doni të përmirësoheni në të, do t'ju duhet të mësoni artin e lojës.

Ju keni ardhur në vendin e duhur nëse jeni i ri në blackjack dhe dëshironi të mësoni se si të luani. Ne do të shpjegojmë se si të përmirësoheni dhe të filloni të fitoni në blackjack në këtë udhëzues. Pra, lexoni deri në fund nëse doni të përmirësoheni.

Bazat vijnë së pari

Mësoni bazat e blackjack-ut së pari. Për t'i kuptuar ato, duhet të jeni të vetëdijshëm se tregtari është personi që kontrollon të gjithë shpërndarjen e letrave dhe aktivitetin në tryezën e blackjack-ut. Ai e fillon lojën pasi pjesëmarrësit në tavolinë të kenë vënë bastet e tyre.

Patate të skuqura përdoren në vend të parave në lojërat blackjack. Ju do të paguani tregtarin për çipat tuaja. Ju gjithmonë i vendosni paratë tuaja në tavolinë në vend që t'ia dorëzoni shitësit. Ai do t'ju japë patate të skuqura në këmbim. Në vend që të përpiqeni të merrni patate të skuqura ndërsa një dorë tashmë po luhet, blini çipat tuaja midis duarve.

Për të vënë një bast, vendosni patate të skuqura në vendin e specifikuar përpara sediljes tuaj. Një rreth është vizatuar në tryezë. Pasi secili lojtar vendos bastin e tij, tregtari fillon lojën. Loja fillon pasi secilit lojtar i shpërndahen dy letra.

tregtari i shpërndan vetes një palë letra, por ai i shpërndan vetes një letër me fytyrë lart dhe tjetrën me fytyrë poshtë. Kjo është e rëndësishme sepse lojtari mund të përdorë informacionin e pasur të kartës përballë për të vendosur se si duhet të luajë dorën e saj.

Duke pasur parasysh se keni filluar me një dorë me dy letra, totali më i madh që mund të keni është 21, i cili përbëhet nga një as që llogaritet si 11 dhe një dhjetë. Blackjack është ajo që është, dhe shpesh paguan 3 me 2.

Nëse karta e drejtuar nga tregtari është një ACE, ju keni mundësinë të blini sigurim. Mos merrni asnjë sigurim. Thjesht thuaj jo çdo herë dhe do të jesh mirë. Pasi të jetë shpërndarë çdo kartë, tregtari shikon nëse ka një blackjack. Nëse nuk e bën, lojtarët mund të vendosin se si të luajnë me duart e tyre. Ju keni disa opsione, duke përfshirë goditjen, qëndrimin në këmbë, ndarjen, dyfishimin dhe lëshimin. Përdorni ndonjë në varësi të rrethanave.

Praktikoni sa më shumë që të jetë e mundur

Pas një edukimi bazë, duhet të praktikoni sa më shumë që të mundeni. Mund të jetë sfiduese në fillim nëse jeni krejtësisht fillestar, por me praktikë, do të kuptoni se sa e thjeshtë është. Mbani vëmendjen tuaj dhe vazhdoni të praktikoni vazhdimisht. Si praktikisht në çdo kazino të drejtpërdrejtë, nuk do t'ju duhet të shqetësoheni për fryrjen e buxhetit tuaj të praktikës. Për aq kohë sa të doni, mund të praktikoni pa pagesë. Prandaj, praktikoni rregullisht derisa të përmirësoheni dhe filloni me ca para. Mund të mësoheni shpejt me ndjenjën nëse mund ta kuptoni konceptin e të luajturit ndërsa shpenzoni para.

Numri i kuvertave të kartave që përdor Kazinoja Live

Kuvertat e kartave që përdoren ndryshojnë përgjatë kazinove të drejtpërdrejta. Mënyra më e mirë e veprimit është të mësoni se cilat kuvertë kartash përdor kazinoja live, sepse disa mund të përdorin një tjetër. Ju mund të monitoroni pothuajse gjithçka në këtë mënyrë.

Kazino live me reputacion përdorni një gjenerues të numrave të rastësishëm për të përzier letrat pas çdo dore. Kjo e bën të pamundur ndjekjen e letrave që shpërndahen. Për më tepër, edhe pse është e pamundur të numërosh kartat në internet, mbajtja e shënimeve të kartave që tashmë janë përdorur do t'ju ndihmojë të rrisni shanset tuaja.

Këshillë: Asnjëherë mos i ndani dhjetëra

Në blackjack, ndarja në dhjetëra mund të jetë loja më e keqe. Për ta parandaluar këtë me çdo kusht, do të ishte ideale. Me një shans 92% për të humbur, probabiliteti është i lartë. Në blackjack, një nga duart më të kërkuara është 10. Pasi ta keni bërë këtë, duhet të praktikoni çdo skenar, duke përfshirë ato që përfshijnë letrat, kuvertën, e kështu me radhë, si dhe fazën e tregtarit të lojës. Gjithmonë vendosni më shumë para në tavolinë kur tregtari është më i rrezikuari dhe ju keni mundësinë ta bëni këtë. Kjo mund të bëhet duke ndarë një çift.

Vendosni nëse do të godisni apo të qëndroni në këmbë

Për të arritur sa më afër 21 pa falimentuar, llogarisni vlerën e dorës tuaj dhe të duarve të tregtarëve. Ju mund t'i besoni instinkteve tuaja ose të konsultoni fletët e mashtrimit që janë të thjeshta për t'u gjetur në internet.

Goditi

Kërkoni nga tregtari një kartë tjetër. Bëni këtë vetëm nëse jeni të sigurt se karta tjetër nuk do t'ju lërë jashtë biznesit ose nëse jeni të gatshëm të shfrytëzoni mundësinë që tregtari të ketë një dorë më të mirë bazuar në vlerën aktuale të kartave tuaja.

Qëndroni

Kërkoni që tregtari të ndalojë së shpërndari letra me ju dhe të kalojë te lojtari tjetër. Nëse vlera e dorës suaj tashmë është mjaft e lartë (mbi 17, për shembull) dhe nuk jeni të sigurt nëse dora e tregtarit do të fitojë, ndoshta do ta bëni këtë.

Si të shënoni në Blackjack

Kostumet llogariten vetëm në disa variacione të zgjedhura të pazakontë të blackjack-ut. Pothuajse gjithmonë, ju mund të injoroni kostumet e kartave. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani në mend se ka vetëm katër kostume dhe katër letra në çdo rang në kuvertë.

Kartat e fytyrës vlejnë 10 pikë, Ace vlen 1 ose 11 dhe letrat e mbetura vlerësohen sipas numrave të tyre. Në të njëjtën mënyrë, dy vlen dy pikë dhe pesë vlen pesë.

Për të llogaritur rezultatin për një dorë të blackjack, thjesht shtoni pikët për secilën kartë të mbajtur në dorë. Dora me totalin më të lartë është ajo që fiton. Dora e lojtarit dhe dora e tregtarit janë të vetmet dy duar që mund të krahasohen ndonjëherë në një lojë blackjack. Duart e tjera mund të jenë në lojë, por vetëm dy duar janë të nevojshme për të përcaktuar një fitues.

Çështja ekziston ende. Çdo dorë me një total prej 22 ose më lart është një bust, ndonjëherë i referuar si një dorë e vdekur dhe një humbje e menjëhershme. Zbuloni se kush është më afër 21-shit. Ju mund ta goditni tregtarin dhe ta fitoni lojën nëse dora juaj është më afër 21 sesa ajo e tregtarit. Tregtari do t'ju japë fitimet tuaja nëse fitoni. Shpërblimi juaj ndryshon në varësi të llojit të bastit që keni bërë.

konkluzioni

Një nga lojërat më të vjetra dhe më të veçanta në historinë e lojrave është blackjack. Lojtarët e të gjitha niveleve të aftësive mund të shijojnë këtë lojë. Sidoqoftë, do t'ju duhet të praktikoni më shumë dhe të mbani mend bazat sa herë që luani. Nuk është veçanërisht e vështirë. Në fillim, mund të duket pak e ndërlikuar, por sapo të filloni, do të kuptoni se sa kënaqësi është të luash këtë lojë të njohur.

Loja më e mirë e basteve në një kazino live është ndoshta blackjack. Kështu do t'ju duhet të shpenzoni kohën dhe përpjekjet e nevojshme për t'u përmirësuar. Pa bërë përpjekjet e nevojshme, asgjë nuk është e mundur. Faktori më i rëndësishëm është konsistenca. Jini të qëndrueshëm dhe respektoni udhëzimet. Ju mund të luani blackjack në një kazino live dhe të fitoni në këtë mënyrë.

Udhëzuesi përfundon këtu. Shpresojmë se keni zbuluar zgjidhjet për pyetjet që keni pasur. Për t'u përmirësuar në blackjack, referojuni këtij udhëzuesi fillestar. Nëse mundeni, praktikoni strategjitë tuaja sa më shumë që të mundeni. Ndërsa fitoni, kaloni kohën më të mirë të mundshme duke luajtur.

Të rejat e fundit

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET
2023-09-18

REEVO vazhdon Run mbresëlënëse 2023 pas nënshkrimit të marrëveshjes me TVBET

Lajme