Craps Live gjithnjë e më popullore

Craps

2020-11-17

Craps është një e pabesueshme lojë live në dispozicion në lojërat online, ku mund të shihni një tregtar të drejtpërdrejtë. Ishte padyshim i suksesshëm përkthyer presionin dhe gjithashtu adrenalinën në lidhje me kazinotë fizike kazinove të drejtpërdrejta. Kjo do të thotë që ju do të keni një përvojë autentike.

Craps Live gjithnjë e më popullore

Këto ditë, me pandeminë dhe shumë më tepër, numri i njerëzve që po i bashkohen kazinove në internet për të luajtur mut po rritet. Sidoqoftë, ekziston nevoja për të mësuar se si të luani lojëra të drejtpërdrejta në internet dhe gjithashtu llojet e basteve që ekzistojnë.

Rregullat themelore të craps live

Diçka që e dallon këtë lojë nga lojërat e tjera tavoline është fakti se ju do të jeni në të vërtetë ai që do të hapni raundin dhe jo në të vërtetë tregtari. Kur jeni duke luajtur lojën live, ka dy tregtarë, një që lëviz shkopin dhe një tjetër që hedh zarin në emër të lojtarit.

Raundi do të fillojë kur të gjithë lojtarët të kenë dorëzuar bastet e tyre dhe të pasohet nga rrotullimi i raundit të parë, i quajtur Come-Out Roll. Sa i përket versionit live, të gjithë kanë mjaft kohë për të vënë bastet e tyre, për t'i hequr ato apo edhe për të ndryshuar vlerën e tyre.

Nëse rrotullimi përfundon në 12, 11, 7, 3 ose 2, atëherë raundi do të përfundojë; sidoqoftë, nëse pika është hedhur në të vërtetë dhe totali është 9, 8, 6, 5 ose 4, atëherë zari do të hidhet edhe një herë derisa të dalë sërish një 7 ose numri i pikës.

Llojet e basteve në Craps

Ka shumë lloje bastesh në këtë lojë dhe ju duhet t'i dini nëse doni të dini se si të luani mut. Më të njohurat janë ato Don't Pass dhe Pass, dhe në varësi të kazinosë ato mund të jenë të detyrueshme. Ata duhet të vendosen më parë në hedhjen fillestare të zarit dhe ai që vë bast në Pass Line do të fitojë nëse rezultati i tyre është shtatë dhe do të humbasë nëse merr 12, 3 dhe 2. Çdo numër tjetër do të vendosë një pikë që hedhja e re është do të ndjekë.

Kur bëhet fjalë për një Mos Kaloni, atëherë lojtarët do të fitojnë në 3 dhe 2, por do të humbasin në 11 dhe 7. Gjithsej 12 do të rezultojë në një shtytje.

Bastet "Eja" dhe "Mos Hajde" janë shumë të ngjashme me ato të mëparshme, megjithatë ato vendosen vetëm pasi të vendoset pikë. Nëse vendosni bast në Come, basti fitohet në 11 dhe 7, por humbet në 12, 3 dhe 2. Me bastin Mos Haj, lojtarët do të fitojnë në 2 dhe 3 dhe do të humbasin 7 dhe 11.

Lloje të tjera bastesh

  • Bastet e koeficienteve mund të bëhen gjithashtu dhe këto ndahen në Koeficientët e Linjës së Kalimit. Ejani koeficientët, mos i kaloni shanset dhe mos ejani shanset. Kjo do të varet nga rrotullimi tjetër, një bast do të fitojë nëse pika specifike është hedhur në të vërtetë ose do të humbasë nëse shfaqet një 7.
  • Bastet Place Lose/Place Win mund të vendosen gjithashtu pas listës Come-Out. Ky bast mbulon numrat 9, 8, 6, 5, 4 dhe 10, ndërkohë që 7 u kushton lojtarëve bastin e tyre. Humbja e vendit është e kundërta dhe lojtari do të fitojë nëse shënohet 7.
  • Blej është në fakt një variacion i Place Win dhe ju jeni duke vënë bast që një numër specifik do të vendoset më parë rezultati i 7. Me Lay, koncepti është i kundërt.
  • Me Big 6/ Big 8 këto janë vetë-shpjeguese pasi lojtari do të fitojë nëse një 6 ose një 8 zbret përpara një 7.
  • Hardways janë numrat e dyfishtë të zareve që do të fitojnë nëse vijnë përpara një 7. Bastet në një bast 12, 11, 10, 9, 4, 3 ose 2 quhet bast në terren dhe mund t'ju japë ose një pagesë 1:1 për 11 , 10, 9, 4, 3 ose 2:1 për 2 dhe 12 rrotulla.

Të rejat e fundit

Pragmatike Play Delights Live Kazino Lojtarët me Snakes & Ladders Live
2023-05-25

Pragmatike Play Delights Live Kazino Lojtarët me Snakes & Ladders Live

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 €
Luaj tani
Betwinner
Betwinner:390 € Me kod bonus CASINORANK
22BET
22BET:Deri në 300 €