Si të luani Craps Live dhe të Fitoni

Craps

2022-06-06

Eddy Cheung

Craps është me të vërtetë një nga lojërat më emocionuese dhe dinamike të kazinosë live për të luajtur në kazinotë më të mira live. Përveç blackjack-ut dhe ndoshta pokerit, craps mburren me një nga avantazhet më të ulëta të shtëpisë. Për më tepër, është relativisht e lehtë për t'u luajtur, që do të thotë se craps do t'ju shpërblejnë më shpesh se shumica e lojërave live.

Si të luani Craps Live dhe të Fitoni

Por, pavarësisht të gjitha garancive, disa lojtarë ende e shohin lojën e craps si sfiduese të dhimbshme për ta zotëruar dhe fituar. Pra, ky udhëzues fillestar kërkon t'ju tregojë se si të luani dhe të fitoni lehtësisht lojërat e drejtpërdrejta në internet. 

Si të luani craps live

Para se të thellohemi në craps live online strategjive, është jetike për të mësuar rregullat e craps dhe se si loja paguan jashtë. Së pari, craps luhet me disa lojtarë, me një lojtar që merr rolin e një "qitës". Ky është personi që hedh dy zaret me gjashtë anë, me hedhjen e parë që quhet hedhja e daljes. Qitësi mund të fitojë ose të humbasë, me lojtarët e tjerë që parashikojnë gjithashtu rezultatin. 

Në kazinotë e drejtpërdrejta në internet, gjuajtësi është zakonisht tregtari. Ata hedhin zaret dhe shpallin totalin. Totali shfaqet në ekranin e kompjuterit ose celularit në disa lojëra. Nëse totali është 12, 3 ose 2, raundi përfundon dhe lojtarët humbasin bastet e tyre Pass Line. Nga ana tjetër, Pass Line fiton nëse rrotullimi i daljes është 11 ose 7. Në atë rast, gjuajtësi vazhdon të rrotullohet derisa të shfaqet një 10, 9, 8, 6, 5 ose 4. Ky numër bëhet pika. 

Shanset craps dhe bastet

A e dini pse lojtarët fillestarë kanë frikë të luajnë mut? Numri dërrmues i basteve. Megjithatë, këto baste janë relativisht të lehta për t'u kuptuar, siç do ta shihni.

Bast i kalimit të linjës

Ky është basti më miqësor për mut, i cili në thelb parashikon që gjuajtësi fiton numrin e pikëve të tij. Me fjalë të tjera, lojtari fiton nëse rrotullimi i daljes është 11 ose 7 (neutral) dhe humbet nëse është 12, 3 ose 2. Basti ka një pagesë prej 1:1, që do të thotë se ju merrni një dollar për çdo bast në dollarë .

Mos e kaloni bastin e linjës

Është e kundërta e bastit të linjës së kalimit. Ju humbni nëse rrotullimi i daljes është i natyrshëm dhe fitoni nëse është 3 ose 2. Megjithatë, nëse është 12, bëhet një shtytje ose barazim me kazinonë. Ashtu si basti i linjës së kalimit, ky bast ka një raport pagese 1:1 nëse gjuajtësi hedh 3 ose 2. Ka një pagesë të ngjashme nëse vendoset një "pikë". 

Eja bast

Ky bast funksionon njësoj si basti i kalimit, megjithëse vendoset pas vendosjes së një pike. Me fjalë të tjera, bastet fitohen në 7 dhe 11 dhe humbasin në 12, 3 dhe 2. Vlerat e tjera krijojnë një pikë me një listë të re pasuese. 

Mos vini bast

Ky është versioni i kundërt i bastit "Come". Pas vendosjes së një pike, lojtarët fitojnë nëse është 3 ose 2 dhe humbasin nëse është 11 ose 7. 12 rezulton në një barazim, me numrat e tjerë që rezultojnë në një fitore nëse numri i pikës është 7. 

Cila strategji craps funksionon më mirë?

Sinqerisht, asnjë strategji craps nuk garanton një fitore kundër shtëpisë. Kjo sepse craps jetojnë është një lojë e bazuar në fat. Por e gjithë shpresa nuk është e humbur sepse ka disa këshilla fituese që mund t'i zbatoni.

Bëni ato baste të linjës

Nëse jeni ende i ri në craps live online, kurseni veten duke u fokusuar në bastet e linjës. Në vijën e pasimit, ky bast i drejtpërdrejtë parashikon që gjuajtësi fiton listën e tij të daljes, ndërsa linja e moskalimit parashikon që ata të dështojnë. E thënë thjesht, shmangni ato baste të zbukuruara derisa të bëheni një profesionist i mut. Sidoqoftë, raporti i pagesës së këtyre basteve të mut mund të jetë i ulët në krahasim me të tjerët.

Mësoni skajin e shtëpisë

Si të tjerat lojëra të drejtpërdrejtakazinotë më të mira live, craps ka një skaj të shtëpisë, megjithëse të ulët. Dhe siç mund ta dini tashmë, sa më i ulët të jetë avantazhi matematikor, aq më të mira janë shanset tuaja për të fituar bastin. Bastet mos eja dhe mos kalo kanë avantazhin më të ulët të shtëpisë me 1.36%. Bastet e kalimit dhe të ardhjes nuk shkojnë keq as me 1.41%. Kështu që gjithmonë zgjidhni këto baste kur luani lojëra të drejtpërdrejta në internet.

Mos përdorni një sistem bastesh

Sistemet e basteve si sistemet Paroli dhe Martingale janë shumë efektive edhe për bastet me para si bastet kalim dhe të ardhur. Por realisht, ato nuk e ndryshojnë fatin tuaj. Për shembull, sistemi Martingale këshillon lojtarët të dyfishojnë bastet e tyre pas një humbjeje. Por ajo që ata nuk u thonë lojtarëve është se ata kanë nevojë për një bankroll të konsiderueshëm për të pasur sukses. Edhe më keq, kazinoja live tashmë ka një avantazh matematikor, edhe nëse është 0.5%.

konkluzioni

A jeni vendosur më në fund të luani lojën frikësuese të craps live në internet? Shpresoj keshtu! Kjo lojë tavoline është një nga lojërat më të lehta për t'u luajtur me një avantazh të ulët të shtëpisë. Por gjithmonë mbani mend se shumica e sistemeve të basteve nuk funksionojnë në lojëra të bazuara në fat, si p.sh. Megjithatë, përmbajuni basteve me avantazh të ulët shtëpie.

Lajmi i fundit

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar
2022-09-05

Ezugi merr licencën e lakmuar të Kazinosë Live në Mbretërinë e Bashkuar

Lajme