Deal or No Deal Live Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023

Loja e kazinosë Deal or No Deal bazohet në shfaqjen e njohur të realitetit të Endemol Shine. Lojtarëve nuk u kërkohet të shikojnë shfaqjen e Endemol për të shijuar këtë lojë. Për shkak të partneritetit të tyre me Endemol, Evolution Gaming tani është ofruesi më i mirë i kazinosë ose pa marrëveshje. Lidhja me shfaqjen e bën këtë një nga lojërat më të mira në kazinotë e tregtarëve të drejtpërdrejtë.

Gjithçka që një person i duhet për të marrë pjesë është një smartphone ose kompjuter desktop i lidhur me internetin. Disa zhvillues lojërash janë përpjekur, por nuk kanë arritur ta kopjojnë këtë version gjatë viteve. Në kontrast me këta ofrues kryesorë të lojërave të kazinosë, Evolution Gaming zhvilloi një variacion që është më i lartë se çdo tjetër. I gjithë ekrani i lojës Deal ose No Deal është krijuar që t'i ngjajë televizorit nga shfaqja.

Image

Informacione të përgjithshme

Lojë:Marrëveshje e drejtpërdrejtë ose pa marrëveshje
Ofruesi i softuerit:Evolucioni
Lloji i lojës:Shfaqjet e lojës
Transmetimi:Malta
RTP:95.42%
Të mirat dhe të këqijat e lojërave të drejtpërdrejta me marrëveshje ose pa marrëveshje
Image

Çfarë është Deal ose No Deal Live?

Deal or No Deal Live, siç u përmend më lart, është një prodhim lojërash Evolution në lidhje me Endemol Shrine. Gjatë viteve, disa zhvillues lojërash janë përpjekur të rikrijojnë këtë variant, por me pak sukses. Ndryshe nga këta zhvillues, Evolution Gaming ka krijuar një variant që nuk krahasohet me asnjë.

Për sa i përket estetikës, është shumë më i mirë se çdo variant që gjendet në internet. Kur bëhet fjalë për lojën, një host detyra e të cilit është të ndërveprojë me lojtarët dhe të hapë kutitë e drejton lojën në mënyrë të përsosur dhe profesionale.

Fluksi i lojës Deal or No Deal
Image

Si të luani marrëveshje ose pa marrëveshje drejtpërdrejt

Ashtu si me shfaqjen televizive, Deal ose No Deal live është e lehtë për t'u luajtur dhe rregullat janë të drejtpërdrejta. Raundi i parë, ose kualifikimi, përdor një gjenerues numrash të rastësishëm me lojtarët që rrotullojnë një kasafortë bankare me tre rrotulla. Të tre segmentet duhet të rreshtohen përpara se të lejoheni të vazhdoni.

Pas raundit të parë, lojtari përballet me 16 kuti me shuma të ndryshme parash. Pasi të hapni disa kuti, hosti ju jep një ofertë bazuar në zgjedhjet tuaja. Ju mund të zgjidhni të bëni një "marrëveshje" ose "pa marrëveshje" në varësi të perspektivave tuaja fituese.

Nëse vazhdoni, atëherë ju kërkohet një grup tjetër kutish, pas së cilës bankieri do të paraqesë ofertën e tij/saj të dytë në varësi të valixhes së hequr. Nëse vendosni të shkoni gjatë, ka një ofertë të tretë dhe një ofertë të katërt pasuese.

Nëse sërish nuk bie pas propozimit të bankierit, do të mbeteni me dy çantë dhe objektivi juaj do të jetë të qëndroni me kutinë me vlerën më të lartë.

Rregulla të drejtpërdrejta të marrëveshjes ose pa marrëveshje

Përveç popullaritetit të jashtëzakonshëm të kësaj loje në dekadën e fundit, shumica e lojtarëve nuk i kuptojnë plotësisht rregullat. Këtu është një përmbledhje e disa rregullave të përdorura në këtë lojë:

  • Të gjitha kutitë duhet të jenë identike
  • Tregtari ose pritësi nuk duhet ta dinë vlerën e kutive
  • Lojtarët duhet të zgjedhin disa përpara se të marrin një ofertë
  • Një "Marrëveshje" sinjalizon një pranim të ofertës, ndërsa "Pa Marrëveshje" nënkupton një rënie ose lojë.
Karakteristikat e lojës Deal ose No Deal Live
Image

Si funksionon Marrëveshja ose Pa marrëveshje Live?

Objektivi kryesor është të parashikohet se shuma e kutive të mbetura është më e lartë se oferta e bankierit. Në dritën e kësaj, lojtari përdor metodën e eliminimit, duke shpresuar të mbetet me kuti me vlerë të lartë. Nëse një lojtar heq me sukses të gjitha kutitë e vogla, atëherë ata janë të lirë të vazhdojnë. Nga ana tjetër, kur oferta e bankierëve është mjaft e madhe, gjithmonë mund të bëni thirrje për një "Marrëveshje"

Si të fitoni në marrëveshje ose pa marrëveshje drejtpërdrejt

Ndërsa fati luan një rol të madh në këtë lojë, çelësi për të fituar është të jesh strategjik. Një nga vendimet më të rëndësishme që duhet të merrni është të vendosni një shumë të mirë bast, e cila do të përcaktojë gjithashtu madhësinë e fitimeve tuaja. Siç qëndron, sa më i madh të jetë basti, aq më të larta janë shanset për të fituar.

Karakteristikat e lojës Deal ose No Deal Live
Image

Ofruesit e softuerit të kazinosë me marrëveshje të drejtpërdrejtë ose pa marrëveshje

Më së shumti Furnizuesi i njohur i drejtpërdrejtë është Evolution Gaming. Loja transmetohet drejtpërdrejt nga studioja e tyre e prodhimit të kazinove live me bazë në New Jersey. Ai është i ndarë në tre seksione. Së pari, lojtarët duhet të kualifikohen duke rrotulluar një kasafortë bankare me tre rrotulla. Raundi i ngritjes është seksioni i dytë. Këtu lojtarët ngrenë çmimin në para në çantat e zgjedhura të tyre. Më në fund, pjesa e tretë e lojës e organizuar drejtpërdrejt, shfaqja e lojës Deal ose No Deal.

Ofruesit kryesorë të lojërave të kazinosë kanë 16 çantë identike në sipërfaqe në shfaqjen kryesore Deal ose No Deal. Ato shpërndahen në mënyrë të rastësishme. Numrat në çantat zbulohen kur ato hapen. Këtu bankieri i ofron garuesit para në këmbim të sendeve në çantën e tyre. Është gjithashtu kur hosti i ofron lojtarit pyetjen e famshme Deal ose No Deal.

Slingo, NetEnt, Microgaming, Eyecon, Blueprint Gaming, Crazy Tooth Studio, Realistic Games, Playson dhe IGT janë ofrues të tjerë që kanë provuar një dorë në këtë lojë live. Një seancë live në studio i paraprin lojës. Më pas ndiqet nga dy segmente RNG. Kamerat e shumta dhe këndet e kamerës përdoren për të filmuar pjesën live të studios. Lojtarët shpesh ndihen sikur janë në studio për shkak të kësaj.

Image

Oferta më e mirë ose pa marrëveshje në kazino

Bonusi i mirëseardhjes

Kazino Deal ose No Deal bonus mirëseardhjeje vjen me një sërë përcaktimesh bonusesh që lojtarët duhet t'i vlerësojnë përpara se të zhyten. Si fillim, shumica e lojërave janë të disponueshme vetëm për shtatë ditë dhe fitimet kufizohen në 100 £ (101 USD). Çdo lojë falas vlen 1 £ dhe lojtarët duhet të luajnë kumar fitimet e tyre x60 përpara se të tërheqin fondet e tyre.

Bonusi i depozitës

Përdoruesve u kërkohet të depozitojnë një shumë minimale për të marrë një 100% bonus depozite. Bonusi i dhënë më tej i nënshtrohet kërkesave të bastit. Shumica e kazinove vendosin një kufi të lartë që e bën jashtëzakonisht të vështirë për lojtarët që të konvertojnë fitimet e bonusit në para. Ata gjithashtu vendosin shumën maksimale që mund të kërkohet. Pra, edhe nëse depozitojnë më shumë se kaq, lojtarët do të marrin vetëm bonusin maksimal të caktuar. Ekziston një kufizim në sasinë e parave që dikush mund të fitojë përmes bonusit të depozitës. Lojtarët duhet të jenë gjithmonë të prirur t'i kontrollojnë këto kushte.

Promovime të tjera

Promovimet në Kazino Deal ose No Deal priren të shterojnë pasi lojtarët pretenduan bonuset e tyre hyrëse. Megjithatë, shumica e sajteve zhvillojnë gara herë pas here në të cilat përdoruesit mund të fitojnë çmime në para duke vënë bast një shumë të caktuar në raundet kualifikuese.

Image

Marrëveshje e drejtpërdrejtë ose pa marrëveshje RTP

Loja Deal or No Deal është ideale RTP është 95.42 për qind. Raundi kualifikues i bazuar në RNG fillon me lojtarët që rrotullojnë një kasafortë bankare me tre rrotulla. Çdo rrotullim e shumëzon shumën në çantën e çmimit kryesor me 75x–500x. Pasi të gjithë të jenë kualifikuar, fillon raundi i rimbushjes së shpërblimeve. Çmimi më i mirë i parave në një ose më shumë nga 16 çantat rritet nga 5x në 50x rastësisht gjatë këtij raundi të lojës live.

Image

Marrëveshje e drejtpërdrejtë ose Strategji pa marrëveshje

Këshilla për fillestarët

Strategjia e kazinosë me marrëveshje ose pa marrëveshje është e thjeshtë dhe ndjek të njëjtat rregulla si emisioni televiziv. Rrotullimi i lojtarit përdor një gjenerues numrash të rastësishëm. Lojtarit i paraqiten 16 kuti me shuma të ndryshme parash pas raundit të parë. Pasi të kenë hapur disa kuti, hosti do të bëjë një ofertë bazuar në përzgjedhjet. Në varësi të mundësive për të fituar, dikush mund të bëjë një marrëveshje ose pa marrëveshje.

Nëse një individ vendos të vazhdojë, atij do t'i kërkohet të marrë një grup të ri kutish. Pas kësaj, bankieri do të bëjë një ofertë të dytë bazuar në valixhen e hequr. Ekziston një ofertë e tretë dhe më pas një e katërt nëse dikush zgjedh të shkojë gjatë. Nëse një lojtar refuzon të pranojë ofertën e bankierit, ata do të mbeten me dy çantë dhe qëllimi i tyre do të jetë të mbajnë kutinë me vlerën më të madhe.

Këshilla për lojtarët e avancuar

Pavarësisht nga popullariteti i jashtëzakonshëm i lojës së kazinosë me marrëveshje ose pa marrëveshje gjatë dekadës së mëparshme, shumica e lojtarëve nuk janë të njohur me rregullat. Me çdo ofrues kryesor të lojërave të kazinosë, çdo kuti duhet të jetë e njëjtë. Qëllimi themelor është të merret me mend se vlera e kutive të mbetura do të jetë më shumë se oferta e bankierit. Si rezultat, lojtari miraton qasjen e eliminimit me shpresën për të ruajtur kutitë me vlerë të lartë.

Nëse një lojtar është i suksesshëm në heqjen e të gjitha kutive të vogla, ata janë të lirë të vazhdojnë. Megjithatë, kur oferta e bankierëve është mjaft e madhe, mund ta quajmë gjithmonë një "marrëveshje". Ndërsa fati luan një rol të rëndësishëm në këtë lojë, të qenit strategjik është çelësi për të fituar. Një nga vendimet më kritike që duhet të marrin lojtarët është se sa të aksioneve, pasi kjo do të vendosë madhësinë e fitimeve të tyre. Sa më i madh të jetë basti, aq më e mirë është madhësia e fitimeve.

Këshilla strategjike për marrëveshje ose pa marrëveshje

Shfaq më shumë

Lojërat Deal ose No Deal kanë një rrjedhë magjepsëse që i mban lojtarët të angazhuar. Por nga çfarë konsiston saktësisht ky variant emocionues i tregtarit të drejtpërdrejtë? Në këtë artikull, ne do të diskutojmë të gjitha fazat e lojës Deal ose No Deal në mënyrë që ju të jeni të përgatitur mirë përpara se të filloni të luani.

Shfaq më shumë

Loja e drejtpërdrejtë e kazinosë Deal or No Deal sjell eksitimin dhe pezullimin e shfaqjes popullore televizive në botën e lojërave të fatit në internet. Kjo lojë ofron një përvojë gjithëpërfshirëse dhe ndërvepruese, me hostë të drejtpërdrejtë që drejtojnë lojën dhe ndërveprimin në kohë reale me lojtarët e tjerë. Me prezantim autentik dhe elementë të veçantë, lojtarët mahniten nga emocioni i lojës. Përfshirja e veçorive të jashtëzakonshme shton kënaqësinë e përgjithshme. Deal or No Deal Casino Live Games ofrojnë një eksperiencë unike dhe tërheqëse të kazinosë për adhuruesit e shfaqjes dhe entuziastët e lojërave të fatit.

Shfaq më shumë

Deal or No Deal Live Game ka fituar një pranim të jashtëzakonshëm në kazinotë live. Ajo ofron një përvojë emocionuese të lojrave. Në këtë artikull, ne do të eksplorojmë strategji dhe këshilla që mund t'ju ndihmojnë të rrisni shanset tuaja për të fituar këtë lojë.

Shfaq më shumë

Loja Deal or No Deal live është një lojë interaktive në internet ose celular, e bazuar në shfaqjen e njohur televizive, "Deal or No Deal". Kjo i lejon lojtarët të përjetojnë eksitimin e shfaqjes dhe të kenë një shans për të fituar çmime në para.

Shfaq më shumë

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Si mund të fitoj në marrëveshje ose pa marrëveshje?

E thjeshtë. Harrojeni lojën për argëtim dhe përqendrohuni gjithmonë në marrjen e një oferte më të lartë se shuma e bastit tuaj.

Ku duhet të luaj Deal ose No Deal?

Vendi më i mirë për të luajtur këtë lojë është një kazino që ka bashkëpunuar me Evolution Gaming. Nuk mund të gaboni kurrë me këtë zhvillues lojrash.

A mund të manipulohet loja?

Jo, por duke parë RTP-në e tij prej 95.42%, gjithmonë ka gjasa të humbni në afat të gjatë.