Free Bet Blackjack Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023

Blackjack nuk është vetëm më i luajturi, por edhe një nga lojërat me letra më të gjata në dispozicion kazinove të drejtpërdrejta. Megjithatë, B missjack nuk qëndron për një lojë emocionuese, por mban disa lojëra nën ombrellën e saj. I zakonshëm blackjack lojërat përfshijnë; kuvertë e vetme, evropiane dhe bast pa pagesë blackjack. Në të gjitha këto lojëra, lojtarët fokusohen në arritjen e 21, megjithëse rregullat ndryshojnë në varësi të llojit të lojës. Kjo lojë u prezantua në mënyrë të famshme nga tregtari i njohur i kazinosë live, Lojëra evolucionare.

Çfarë është Blackjack i basteve falas?

Çfarë është Blackjack i basteve falas?

Loja është një variant blackjack i krijuar nga Geoff Hall, një shpikës i njohur i lojës. Një kthesë në lojë e bën atë më të luajtur pasi lojtarët nuk kanë nevojë të shqetësohen për rrezikimin e parave të tyre gjatë procesit të ndarjes ose dyfishimit. Shumica e njerëzve e përshkruajnë atë më shumë si lojë me një të dashur luksoz, i cili preferon të bëjë të gjitha bastet shtesë që një lojtar që të vazhdojë të fitojë. Strategjia e përdorur në këtë lojë është e drejtpërdrejtë dhe ofron disa ndarje dhe dyfishime sesa blackjack-u tradicional.

Çfarë është Blackjack i basteve falas?
Si të luani bast Blackjack falas

Si të luani bast Blackjack falas

Beis zakonisht luhet duke përdorur një kuvertë standarde letrash angleze. Megjithëse letrat e egra dhe shakatë nuk përdoren, rregullat e tyre standarde ende zbatohen. Prandaj, lojtarët duhet të bëjnë një bast tradicional blackjack kundër tregtarit përkatës. Në këtë lojë, lojtarët kanë një shans për të vënë një bast push 22. Gjithashtu, lojtarët mund të ndajnë balancën falas, përveç rastit kur përfshin 10 letra me vlerë, deri në tre herë për një total prej katër duarsh. Kur fiton ndarje falas, lojtarët marrin vetëm një kartë për çdo ACE.

Rregullat e lojës

Loja pa pagesë blackjack është e ngjashme me blackjack standard, megjithëse rregulli i saj ndryshon pak. Rregullat bazë përfshijnë; pa pagesë dyfishoni në çdo kohë në hard 9,10 ose 11 dhe ndarje shtesë falas për të gjitha çiftet, përveç atyre me 10 dhe 4. Lojtarëve u lejohen gjithashtu ri-ndarje falas deri në katër, duke përfshirë aset dhe dyfishin e lirë pas çdo ndarje falas. Dyfishat e rregullta mbeten të lejuara në të gjitha duart e tjera me dy letra.

Si të luani bast Blackjack falas
Si funksionon Blackjack i basteve falas?

Si funksionon Blackjack i basteve falas?

Lojtarët humbasin pagën e tyre origjinale vetëm kur tregtari fiton në fund të dorës. Supozoni se dora e tregtarit rezulton në një shtytje; lojtarët marrin përsëri bastin e tyre fillestar. Në rast se një lojtar fiton, basti i tij origjinal do të kthehet së bashku me fitimet që mund të jenë dyfishi i pagës aktuale. Megjithatë, nëse njëra dorë çon në humbje ose shtytje të një lojtari, tregtarët marrin përsëri një buton bast falas.

Si funksionon Blackjack i basteve falas?
Si të fitoni në Bet Falas Blackjack Online

Si të fitoni në Bet Falas Blackjack Online

Ngjashëm me blackjacks standarde, përqindjet dhe skajet përdoren gjithashtu në këtë lojë interesante të kazinosë. Për një seri të qëndrueshme fitoresh, lojtarët duhet të përdorin çdo mjet në dispozicion për të ulur avantazhin e shtëpisë. Ndërsa fitimi i madh është i mundur, është gjithashtu e mençur të dish kur të dorëzohesh dhe të pranosh humbjen. Fitorja është e mrekullueshme, por një lojtar nuk mund të fitojë gjatë gjithë kohës!

Strategjia e lojës

Ndërsa luani blackjack falas, dyfishimi falas në 9,10, 0r 11 kundër çdo karte me shitës lart është strategjia kryesore. Për më tepër, lojtarët do të duhet të kuptojnë se si bëhet ndarja falas në çdo çift, përveç 4, 5 dhe 10. Gjithashtu, një shtytje konsiderohet të jetë e gabuar ashtu si humbja gjatë luajtjes së lojës blackjack falas. Prandaj, lojtarët duhet të qëndrojnë të fokusuar për të frenuar shanset për të krijuar një avantazh shtëpie.

Për vite me radhë, kjo lojë blackjack ka ofruar argëtim dhe mbështetje financiare për shumë lojtarë. Loja është e disponueshme në kazino dhe mund të luhet përmes internetit. Me këshillat e mësipërme, fitimi është i thjeshtë.

Si të fitoni në Bet Falas Blackjack Online

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Kur u shpik Blackjack-i Free Bet?

Blackjack falas u hap për biznes më 20 qershor 2012, pas shpikjes së tij nga Geoff Hall.

A është loja më e mirë?

Po, është më mirë se shumica e lojërave blackjack pasi përdoren më shumë kuverta.