LeoVegas Live VIP Blackjack Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023

Live VIP Blackjack LeoVegas transmetohet në teknologjinë HD për t'u dhënë shpenzuesve të mëdhenj një ndërfaqe të shkëlqyer lojrash. Kushdo që dëshiron të përfitojë sa më shumë nga një bankroll i madh duhet të provojë këtë version blackjack. Pjesëmarrësit do të gjejnë të gjitha tiparet e një kazinoje online me tregtar të drejtpërdrejtë nga shitësit profesional, elementë modernë të studios dhe pamje të shkëlqyera.

LeoVegas Blackjack shpesh gjendet në kazinotë më të mira live me ndërfaqe të drejtpërdrejta të përdoruesit. Një sajt i organizuar mjeshtërisht do të thotë që lojtarët e kanë të lehtë të përpunojnë pagesat e tyre dhe të lundrojnë në tabelat e tregtarëve të drejtpërdrejtë. Megjithëse këto veçori mund të duken të parëndësishme, ato janë ato që e veçojnë një tregtar të drejtpërdrejtë të kazinosë.

Çfarë është Live LeoVegas Blackjack?Si të luani Live Blackjack LeoVegasPagesat e LeoVegas Live VIP Blackjack
Çfarë është Live LeoVegas Blackjack?

Çfarë është Live LeoVegas Blackjack?

Leo është një fjalë latine që do të thotë luan. Pra, blackjack LeoVegas mund të krahasohet me mbretin e lojërave të fatit live në të njëjtën mënyrë që një luan sundon xhunglën. Siç sugjeron emri, klientët trajtohen si mbretër. LeoVegas VIP Blackjack është një nga kazinotë më të përkushtuara lojëra tavoline live nga Evolution Gaming. Tavolinat e saj të markës karakterizohen nga rregulla të arsyeshme për vizatimin e kartave, tregtarë mikpritës dhe cilësi të mrekullueshme të transmetimit të drejtpërdrejtë. LeoVegas Live Blackjack është Lojtarët VIP dhe rrotulla të lartë të cilët nuk e kanë problem të vendosin kufij më të lartë për trajtim ekskluziv. Është ndër lojërat më të njohura të kazinosë live. Disa nga pikat kryesore të kësaj loje blackjack të orientuar nga VIP përfshijnë:

 • Lojë me shumë tavolina

 • Opsioni Bet Behind me lojtarë të pakufizuar

 • Bisedë e drejtpërdrejtë për biseda të rastësishme dhe për të bërë pyetje

 • Skeda e historisë së llogarisë për regjistrimin e basteve, fitimeve dhe humbjeve

  Një tjetër arsye pse lojtarët zgjedhin LeoVegas Blackjack është se i lejon ata të luajnë në çdo pajisje celulare dhe të marrin një bonus regjistrimi. Cilësia e transmetimit mund të varet nga lidhja e luajtësit në internet në momentin e hyrjes në të kazinove të drejtpërdrejta. Cilësia e pajisjes do të ndikojë gjithashtu në atë që luajtësi shikon në ekranin e tij.

Çfarë është Live LeoVegas Blackjack?
Si të luani Live Blackjack LeoVegas

Si të luani Live Blackjack LeoVegas

Lojtarët do të fillojnë të vendosin çipa kur në ekran të shfaqet shenja "Vendosni bastet tuaja". Pas basteve, bastet mund të ndryshohen duke përdorur komandën Double e cila ngre automatikisht shumën. Lojtari mund të përdorë butonin Zhbërje për të hequr çipin. Është mirë të kontrolloni semaforët për të parë se sa kohë është në dispozicion për bast. E gjelbra tregon fillimin e një raundi bastesh ndërsa e kuqja tregon fundin. E verdha do të thotë se koha pothuajse ka mbaruar. Kontrollet e tjera janë të vendosura në këndin e sipërm të djathtë. Ato janë rruga e shkurtër për të rregulluar cilësinë e tingullit dhe videos, kontrollimin e rregullave të lojës dhe bastet pas.

Numri maksimal i lojtarëve që mund të ulen në një tavolinë LeoVegas Blackjack është 7. Të tjerëve u lejohet të vënë baste pas lojtarëve që kanë rrëmbyer tashmë vendet e tyre. Tregtari i drejtpërdrejtë qëndron në një 17 të butë ose të fortë, në varësi të llojit të lojës. Ai do të ndajë palën e parë të letrave të lojtarit. Përveç opsioneve standarde Hit/Stand, lojtarët mund të ndajnë ose dyfishojnë duart e tyre.

Rregullat e Blackjack Live LeoVegas

Nëse një lojtar dëshiron të zgjedhë paraprakisht një opsion Hit, Stand, Double-Down ose Split, ai mund ta bëjë këtë përpara se të fillojë një sesion bast. Kjo mundësohet nga veçoria Para-Vendosje e cila shton disa dinamika në një lojë VIP Blackjack. Ai gjithashtu shpjegon pse Live LeoVegas Blackjack është një nga më të shpejtët lojëra tavoline live nga ofruesit kryesorë të softuerit të kazinosë live.

Në një seancë ekspozimi të dyfishtë, dy letrat fillestare ekspozohen dhe loja fillon sapo tregtari merr dy përballje në marrëveshjen fillestare. Lojtari duhet të jetë i interesuar për atë që tregtari ka në duart e tij.

Rregullat e mëposhtme zbatohen kur luani Blackjack Live LeoVegas me strategji ekspozimi të dyfishtë.

 • Do të ketë 6 kuverta letrash
 • Tregtari do të qëndrojë në një 17 të butë
 • Dyfishim në 9-11
 • Rindarjet nuk lejohen
 • Nëse edhe tregtari edhe lojtari kanë një vlerë të njëjtë të dorës, kjo do të rezultojë në një shtytje
 • Një lojtar mund të dyfishojë bastin pasi të ndajë dorën e tyre
Si të luani Live Blackjack LeoVegas
Pagesat e LeoVegas Live VIP Blackjack

Pagesat e LeoVegas Live VIP Blackjack

Detajet mbi kombinimet e sakta të kartave dhe pagesat e tyre përkatëse paraqiten në një tabelë të vendosur në këndin e sipërm majtas. Informacioni mund të ngjitet në ekran ose të minimizohet.

Ka dy baste opsionale - 21+3 dhe Çifte perfekte - që zakonisht paguajnë më mirë se bastet e zakonshme. Një bast 21+3 me tre letra të ngjashme paguan 100:1 ose 96,3% RTP ndërsa Çiftet Perfect kanë një raport pagese 25:1 ose 95,9% RTP. Shanset sigurisht që mund të përmirësohen duke përdorur strategji të mirë.

Është e njohur që një kazino live kërkon të mbajë një avantazh të shtëpisë. Çdo pagesë që i ofrohet një lojtari blackjack reduktohet në para madje dhe jo në standardin 3 me 2. Në blackjack standard, kur tregtari kthen një Ace, shumica e lojtarëve zgjedhin të blejnë Sigurimin dhe të gëzojnë një pagesë 2:1 në rast të një blackjack. Por në LeoVegas VIP Blackjack, lojtarët humbasin bastet kur barazohen me krupierin. Një pikë tjetër e rëndësishme është se kartat e tregtarit janë të dukshme vetëm që në fillim. Si i tillë, lojtarët nuk mund të dorëzojnë duart ose të blejnë sigurime.

Pagesat e LeoVegas Live VIP Blackjack