Lightning Dice Live Casino më e mirë në 2022/2023

Lojëra evolucionare është një drejtues kazino live ofruesi i lojërave, duke prezantuar rregullisht disa nga lojërat më inovative për t'u luajtur nëpërmjet transmetimit të drejtpërdrejtë, desktopit dhe pajisjeve celulare. një risi e tillë nga Lojëra evolucionare është Live Lightning Dice.

Lighting Dice ka një mekanik unik të hedhjes së zarit me bonuse të shtuara shumëfishuese në çdo hedhje që mund të rezultojë në një pagesë deri në 1000x të bastit. Loja është vendosur në një studio të ndërtuar ad hoc. Kazinoja është e errët, ngjyrat kryesore janë e verdha dhe e zeza. Pritësi është i zgjuar, qesharak dhe inteligjent me një mision për t'u ofruar lojtarëve përvojën më të mirë të lojërave të drejtpërdrejta.

Si të luani Lighting Dice: RregullatSi funksionon zari i rrufesë?Si të fitoni në Lightning Dice:
Si të luani Lighting Dice: Rregullat

Si të luani Lighting Dice: Rregullat

Të luash Lightning Dice është mjaft e thjeshtë. Loja ndjek të njëjtat rregulla si ato të lojërave klasike të basteve me zare me një kthesë të shtuar: fuqinë dhe fuqinë e ndriçimit. Në këtë lojë, lojtarët vënë bast në rezultatin e një hedhjeje me tre zare.

Rregullat e Rrufesë Dice

Kjo do të thotë se ata vënë bast nëse rezultati do të jetë nga 3 deri në 18. Çdo rezultat ka një shumëzues dhe kjo është shuma që fitoni nëse vini bast saktë. Shumëzuesit variojnë nga x5 në x150 dhe përcaktohen nga shanset që rezultati të ndodhë.

Si të luani Lighting Dice: Rregullat
Si funksionon zari i rrufesë?

Si funksionon zari i rrufesë?

Në lojën Lighting Dice, kamera lëviz aty ku nevojitet fokusi. Shumicën e kohës, lojtarët do të kenë një pamje të plotë të strukturës si labirint, hostit dhe levës.

Për të filluar të luajnë, lojtarëve u kërkohet të vënë bast në një numër; të gjitha bastet mund të vendosen në numrat në fund të ekranit. Pritësi më pas do të lëvizë tre zare në krye të labirintit dhe do të tërheqë levën. Zari lëviz nëpër frëngji dhe zbulon numrat fitues.

Lojtarët mund të vendosin baste deri në 0,20 dollarë dhe të shkojnë deri në 2,000 dollarë. Lighting Dice është një lojë e thjeshtë dhe me ritme të shpejta që i sjell lojtarët në prag me çdo raund të lojës.

Si funksionon zari i rrufesë?
Si të fitoni në Lightning Dice:

Si të fitoni në Lightning Dice:

Në zare rrufe të drejtpërdrejta, lojtarët mund të bastojnë në tre zare gjithsej 3 deri në 18. Pagesat që do të merren shfaqen në rrjetin e basteve. Lojtarët mund të bastojnë në aq shuma që duan. Ekziston edhe një buton "Best All" për t'i bërë gjërat më të lehta.

Strategjia e zarave të rrufesë

Bastet e vlerës janë për numrat 8 deri në 13. Të gjithë këta numra mund t'i nënshtrohen një shumëzuesi deri në x50. Pagesa e tyre bazë varion nga 5x në 7x që do të thotë se lojtarët mund të marrin ende një pagesë të mirë nëse arrihen këto totale.

Këto vlera janë ato që shfaqen shpesh. Në teori, një lojtar duhet të vë bast saktë një nga numrat çdo 7 raunde të lojës për të thyer çiftin - duke supozuar se ata janë duke vënë bast në një numër të vetëm. Megjithatë, pagesa do të jetë shumë e vogël - dikush luan bankrollin e tij disa herë, duke dhënë një seancë më të gjatë luajtjeje.

Një lojtar që është pas fitoreve më të mëdha mund të vendosë baste të vogla shtesë në numrat 3 ose 18, pasi këta mund të kenë një shumëzues prej 1000x.

Si të fitoni në Lightning Dice:

FAQ

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Kur u shpik zari rrufe?

Live Lighting Dice është një titull i Evolution Gaming i lëshuar më 13 qershor 2019. Loja u lëshua disa javë pas lojës me zare Super Sic BO duke ndihmuar në rritjen e popullaritetit të lojërave klasike me zare.

Cilat janë shanset e zareve të ndriçimit?

Shanset e Lighting Dice janë si më poshtë:
Shuma e 3= 0,5%, Shuma e 4= 1,4%, Shuma e 5= 2,8%, Shuma e 6= 4,6%, Shuma e 7= 7,0%, Shuma e 8= 9,7%, Shuma e 9= 11,6%, Shuma prej 10 = 12,5%, Shuma e 11=12,5%, Shuma e 12= 11,6%, Shuma e 13= 9,7%, Shuma e 14= 7,0%, Shuma e 15= 4,6%, Shuma e 16= 2,8%, Shuma e 17= 1,4%, Shuma e 18= 0,5%.
Nga këto të dhëna, është e qartë se 3 dhe 18 kanë shanset më të ulëta me vetëm 0.5%, pra arsyeja e pagesës së lartë prej x150. Për të mos harruar Rrufenë për goditjet 1000x në 3 ose 18.