Lucky 7 Kazino Drejtpërdrejt më e mirë në 2023

Krijimi i të ndryshme lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë vazhdojnë të intrigojnë entuziastët e lojërave të fatit. Megjithatë, kjo nuk i pengon ata të shijojnë lojërat që ekzistojnë prej vitesh. Këtu është një vështrim në lojën me letra Lucky 7.

Çfarë është Lucky 7?Si të luani Lucky 7Si të fitoni në Lucky 7
Çfarë është Lucky 7?

Çfarë është Lucky 7?

Lucky 7 është një lojë interesante konkurruese ku diamantët luhen duke përdorur slitë duke shfrytëzuar fatin për të grumbulluar pikë. Lucky 7 mund të luhet nga shumë njerëz dhe nuk ka kufizime moshe. Megjithatë, shtatë është numri magjik në këtë lojë ku konsiderohet si me fat, i përsosur dhe i mrekullueshëm.

Për të arritur një fitore, një lojtar duhet të parashikojë nëse letra në radhë do të jetë nën 7, mbi shtatë ose vetëm shtatë. Përveç kësaj, lojtarëve u jepen opsione të ndryshme fituese si hamendësimi nëse letrat e ardhshme do të jenë të kuqe (zemra, diamante) ose të zeza (lopata, shkopinj). Gjithashtu, lojtarët mund të parashikojnë nëse letrat do të shpërndahen do të jenë çift apo tek.

Çfarë është Lucky 7?
Si të luani Lucky 7

Si të luani Lucky 7

Lojrat e drejtpërdrejta dhe të drejtpërdrejta rregullojnë rreth kazino live lojërat e bëjnë lojën e Lucky 7 jashtëzakonisht të lehtë. Një lojtar duhet të ketë vetëm bastin kryesor ose disa baste anësore për të marrë pjesë në lojë. Tregtari është përgjegjës për shpërndarjen e letrave dhe lojtarët duhet të presin dhe të zbulojnë nëse e kanë shënuar numrin me fat. Megjithatë, i gjithë prodhimi rrotullohet rreth numrit 7.

Si të luani Lucky 7
Si të fitoni në Lucky 7

Si të fitoni në Lucky 7

Përpara se tregtari të fillojë të shpërndajë letrat, të gjithë lojtarët e interesuar duhet të vendosin bastet e tyre. Megjithatë, tregtarët shpërndajnë një kartë çdo raund. Si e dinë lojtarët se kanë fituar? Pasi të shfaqet rezultati, është momenti kur lojtarët mund të kuptojnë nëse e kanë humbur bastin apo kanë fituar.

Bastet e mundshme përfshijnë:
• 7 poshtë ku vlera e një karte është nën 7
• Karta është saktësisht 7 ose
• 7 lart, që tregon se karta në linjë do të jetë me një vlerë më të madhe se 7

Për më tepër, lojtarët mund të vënë një bast në baste anësore në lidhje me kartën e ardhshme. Basti anësor mund të vendoset në numra çift ose tek ose midis letrave kuqezi.

Shuma e fitimeve do të përcaktohet nga shuma e parave që një lojtar ka kryer përpara se të shpërndaheshin letrat. Megjithatë, kompanitë e basteve kanë një kufi minimal dhe maksimal për çdo raund.

7 rregullat e fatit

Loja ka disa rregulla që rrisin transparencën dhe sigurojnë që çdo lojtar të mos ndihet i mashtruar. Ato përfshijnë:

• Duhet të shpërndahen të gjitha letrat. Megjithatë, një individ duhet të zgjidhet për t'i shpërndarë letrat me fytyrë nga poshtë për të gjithë në një mënyrë në drejtim të akrepave të orës.
• Vetëm tre deri në tetë persona mund ta luajnë lojën në të njëjtën kohë.
• Kartat duhet të renditen sipas modelit dhe renditjes së tyre. Kjo rrit fokusin e tyre kur formulojnë letrat që u shpërndahen.

Edhe pse çdo lojë ka rregullat e veta, Lucky 7 ka rregulla të thjeshta që kryhen lehtësisht nga breza të ndryshëm pa komplekse.

Luck 7 Strategjitë

Edhe pse është një lojë e lehtë për t'u luajtur, lojtarët mund të humbasin bastin e tyre nëse nuk kanë plan të shëndoshë. Më poshtë janë strategjitë që mund të rrisin fitimet në një lojë Lucky 7;

Filloni pak: Përpara se të vini baste shuma të mëdha, është e domosdoshme të filloni me pak. Mos u mashtroni nga thjeshtësia e lojës, sepse çdo humbje përbën humbje të aseteve. Rritni bastet me kalimin e kohës dhe kur shtohen vijat fituese.

Keni besim në kazino: A është faqja e kazinosë e besueshme dhe e besueshme me paratë e lojtarit? Kontrolloni licencën e tyre dhe lejet e tjera të lëshuara nga Autoriteti i Lojërave për të qenë të sigurt.

Përdorni statistikat: secila u siguron lojtarëve 8 kuvertë me katër 7. Bëni llogaritë saktë përpara se të filloni lojën, ose besoni guximin tuaj për ta shijuar lojën.

Si të fitoni në Lucky 7

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Kur u shpik Lucky 7?

E formuar nga Martin H. Samuel dhe e publikuar më vonë në 2003, loja ka parë risi të ndryshme duke e bërë atë të aksesueshme për lojtarët brenda dhe jashtë kazinove. Megjithatë, lojtarët tani mund të shkarkojnë aplikacionin e lojës dhe të shijojnë një lojë live me letra kazino duke përdorur telefonat Android.

Si llogariten shanset e 7 me fat?

Kazinotë ofrojnë dyfish nëse keni zgjedhur ngjyrën e duhur ose paguani katër herë më shumë nëse zgjidhet kostumi i duhur.