me88 Kazino Drejtpërdrejt Rishikoni - Promotions & Offers

me88Responsible Gambling
CASINORANK
7/10
Bonus
Platforma më e sigurt për t'u tërhequr dhe arritur VIP
Sponsor krenar i dy videove muzikore të Namewee
Karakteristikë e thjeshtë e marrjes së parave
Merr bonusin
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Platforma më e sigurt për t'u tërhequr dhe arritur VIP
Sponsor krenar i dy videove muzikore të Namewee
Karakteristikë e thjeshtë e marrjes së parave
me88
Merr bonusin
Promotions & Offers

Promotions & Offers

Shumë promovime dhe oferta të ndryshme janë në dispozicion në me88 Casino. Lojtarët që regjistrohen për një llogari të re kanë të drejtë për një bonus mirëseardhjeje shumë bujare që do të rrisë balancën e tyre dhe do t'i lejojë ata të zgjasin lojën e tyre. Më vonë, si lojtarë të rregullt, lojtarët mund të kërkojnë shumë bonuse të ndryshme që janë gjithmonë të disponueshme në kazino.

Conor McGregor 200% bonus mirëseardhjeje

Lojtarët, të cilët regjistrohen për një llogari të re dhe bëjnë depozitën e tyre të parë, kanë të drejtën e një bonusi bujar mirëseardhjeje në kazino me88. Për t'i bërë gjërat edhe më interesante për lojtarët, bonusi i mirëseardhjes bartet në tre depozitat e para që një lojtar bën në mënyrën e mëposhtme:

 • Herën e parë që një lojtar bën një depozitë, ai do të marrë një bonus depozite prej 30% deri në 200 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 16 herë.
 • Herën e dytë që një lojtar bën një depozitë, ai do të marrë një bonus depozite prej 70% deri në 300 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 20x.
 • Herën e tretë që një lojtar bën një depozitë, ai do të marrë një bonus depozite prej 100% deri në 500 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 22 herë.

Bonusi mund të vihet në të gjitha lojërat, përveç lojërave që vijnë nga ofruesit e softuerit AllBet, 918KISS dhe MEGA888.

Për t'u kualifikuar për këtë ofertë, lojtarët duhet të depozitojnë të paktën 50 MYR. Vetëm pasi të plotësohet depozita e parë, lojtarët mund të kërkojnë bonuset e depozitës së dytë dhe të tretë.

Lojtarët kanë 30 ditë për të përmbushur kërkesat e basteve dhe kushdo që nuk arrin të pastrojë bonusin gjatë kësaj kohe rrezikon t'i anulohen fondet e bonusit dhe fitimet.

me88 Programi i Migrimit të Markës VIP

Programi i Migrimit të Markës VIP me88 është i vlefshëm për lojtarët që nuk kanë kërkuar bonusin e mirëseardhjes në kazino. Për t'u kualifikuar për këtë ofertë, lojtarët duhet të depozitojnë të paktën 1000 MYR dhe duhet të jenë anëtarë VIP në platforma të tjera. Ata do të marrin një bonus prej 388 MYR me 5x kërkesa për bast. Pjesëmarrësit e Programeve të Referimit VIP mund të rrisin normën e tyre të fitimit deri në 10,888 MYR.

Për të aplikuar për këtë bonus, lojtarët duhet të klikojnë në 'Apliko tani' në faqen e promovimit dhe të plotësojnë emrin, numrin e telefonit dhe ofruesin e preferuar. Më pas, lojtarët duhet të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit dhe të japin një pamje të emrit të përdoruesit dhe statusit VIP të një marke tjetër.

Promo për Migrimin e Markës

Promoja e Migrimit të markës është e disponueshme për lojtarët e rinj që aktualisht luajnë në marka të tjera dhe që nuk kanë kërkuar depozitën e mirëseardhjes në kazino me88.

Minimumi i depozitave që duhet të bëjnë lojtarët për t'u kualifikuar për këtë ofertë është 100 MYR. Lojtarët do të marrin 68 MYR me 5 herë më shumë se kërkesat për bast. Bonusi mund të vihet në të gjitha lojërat, përveç lojërave që vijnë nga AllBets, 918Kiss dhe Mega888.

Lojtarët duhet të klikojnë në 'Aplikoni Tani' në faqen e promovimit pasi të kenë bërë një depozitë. Lojtarët duhet të plotësojnë emrin, numrin e telefonit dhe ofruesin e preferuar dhe të kontaktojnë me mbështetjen e klientit me88 dhe të japin pamjen e ekranit me emrin e përdoruesit dhe historinë e basteve të një marke tjetër.

me88 Programi i referimit

Programi i Referimit me88 është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e regjistruar. Për t'u kualifikuar, gjyqtarëve u kërkohet të arrijnë shumën e depozitës së akumuluar brenda 30 ditëve. Anëtarët ekzistues mund të referojnë më shumë lojtarë për të marrë një bonus referimi.

Pasi shuma e depozitës së akumuluar të jetë 500 MYR, gjyqtari do të marrë një bonus prej 58 MYR dhe referuesi do të marrë një bonus prej 58 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 8x.

Pasi shuma e depozitës së akumuluar të jetë 1000 MYR, gjyqtari do të marrë një bonus prej 108 MYR dhe referuesi do të marrë një bonus prej 108 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 8x.

Pasi shuma e depozitës së akumuluar të jetë 8,000 MYR, gjyqtari do të marrë një bonus prej 588 MYR dhe referuesi do të marrë një bonus prej 588 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 8x.

Pasi shuma e depozitës së akumuluar të jetë 16.000 MYR, gjyqtari do të marrë një bonus prej 888 MYR dhe referuesi do të marrë një bonus prej 888 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 8x.

Pasi shuma e depozitës së akumuluar të jetë 28,000 MYR, gjyqtari do të marrë një bonus prej 1,388 MYR dhe referuesi do të marrë një bonus prej 1,388 MYR. Kërkesat e bastit për këtë ofertë janë 8x.

Për të aplikuar për këtë ofertë, lojtarët duhet të ftojnë miqtë e tyre duke përdorur një lidhje referimi dhe të klikojnë "Aplikoni Tani" në faqen e promovimit pasi gjyqtari të plotësojë kërkesën e depozitës.

Arbitri duhet të bëhet VIP brenda 30 ditëve për t'u kualifikuar, dhe ata duhet të regjistrohen përmes lidhjes referuese të referuesit.

 • Pasi arbitri të arrijë nivelin VIP të Rose Gold, gjyqtari do të marrë bonus 1,888 MYR dhe referuesi do të marrë 1,888 MYR bonus. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 8x.
 • Pasi arbitri të arrijë nivelin VIP të Artë, gjyqtari do të marrë bonus 3,888 MYR dhe referuesi do të marrë 3,888 MYR bonus. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 8x.
 • Sapo gjyqtari të arrijë nivelin VIP Platinum, gjyqtari do të marrë bonus 5,888 MYR dhe referuesi do të marrë 5,888 MYR bonus. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 8x.
 • Pasi arbitri të arrijë nivelin VIP të Diamantit, gjyqtari do të marrë bonus 8,888 MYR dhe referuesi do të marrë 8,888 MYR bonus. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 8x.
 • Sapo gjyqtari të arrijë nivelin e VIP-it mbretëror, gjyqtari do të marrë 10,888 MYR bonus dhe referuesi do të marrë 10,888 MYR bonus. Kërkesat e basteve për këtë bonus janë 8x.

Anëtarët duhet të referojnë të paktën 10 miq brenda 30 ditëve për t'u kualifikuar për këtë ofertë.

Bonusi javor i shpëtimit

Bonusi i shpëtimit javor është i disponueshëm për të gjithë anëtarët e regjistruar në kazino dhe atyre u kërkohet të aplikojnë për këtë promovim për t'u kualifikuar për një shpërblim.

 • Lojtarët e të gjitha niveleve që kanë një humbje javore midis 5.000 MYR dhe 7.499 MYR do të marrin një bonus rikuperimi prej 188 MYR me kërkesat e bastit x10.
 • Lojtarët e të gjitha niveleve që kanë një humbje javore midis 7,500 MYR dhe 9,999 MYR do të marrin një bonus rikuperimi prej 238 MYR me kërkesat e bastit x10.
 • Lojtarët e Nivelit VIP të Silver që kanë një humbje javore prej 10.000 MYR do të marrin një bonus rikuperimi deri në 588 MYR me 10x kërkesa për bast.
 • Lojtarët e Nivelit VIP të Rose Gold që kanë një humbje javore prej 10.000 MYR do të marrin një bonus rikuperimi deri në 688 MYR me 10 herë kërkesa për bast.
 • Lojtarët e Nivelit VIP të artë që kanë një humbje javore prej 10.000 MYR do të marrin një bonus rikuperimi deri në 888 MYR me kërkesa 10x për bast.
 • Lojtarët e Nivelit VIP Platinum që kanë një humbje javore prej 10.000 MYR do të marrin një bonus rikuperimi deri në 1.288 MYR me 10x kërkesa për bast.
 • Lojtarët e Nivelit VIP Diamond që kanë një humbje javore prej 10.000 MYR do të marrin një bonus rikuperimi deri në 2.288 MYR me 10x kërkesa për bast.
 • Lojtarët e Nivelit VIP Mbretëror që kanë një humbje javore prej 10.000 MYR do të marrin një bonus rikuperimi deri në 3.888 MYR me 10x kërkesa për bast.

Bonusi i marrë nga ky promovim është i vlefshëm për 7 ditë dhe nëse lojtarët nuk përmbushin kërkesat e basteve, ata rrezikojnë të humbasin fondet e bonusit dhe fitimet.

FIFA World Cup 5 Prova Falas Për Ne

Provat Falas të FIFA World Cup 5 On Us është një promovim që ofrohet për anëtarët që nuk kanë asnjë bast paraprak për ndonjë lojë sportive. Për të marrë pjesë, lojtarët duhet të vendosin një shumë minimale bast prej 300 MYR në 5 bastet e tyre të para në çdo ngjarje sportive live.

Bonusi është i vlefshëm për 7 ditë dhe lojtarët që nuk përmbushin kërkesat e tij, do të humbasin fondet e bonusit dhe fitimet.

Rripat me fat në Premier League angleze

Premier League angleze Lucky Streaks është një promovim që është i disponueshëm për të gjithë lojtarët në kazino me88.

 • Lojtarët që vendosin bast 1000 MYR në një minimum prej 8 ndeshjesh do të marrin një bonus prej 188 MYR me 8x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që vënë bast 5.000 MYR në një minimum prej 8 ndeshjesh do të marrin një bonus prej 388 MYR me 8x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që vënë bast 20.000 MYR në një minimum prej 8 ndeshjesh do të marrin një bonus prej 888 MYR me 8x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që vënë bast 50.000 MYR në një minimum prej 8 ndeshjesh do të marrin një bonus prej 1.288 MYR me 8x kërkesa për bast.
 • Lojtarët që vendosin bast 88,888 MYR në një minimum prej 8 ndeshjesh, do të marrin një bonus prej 1,888 MYR me 8x kërkesa për bast.

Shpërblimet e besnikërisë me88 APP

Për t'u kualifikuar për shpërblimet e besnikërisë me me88 APP, lojtarëve u kërkohet të shkarkojnë aplikacionin celular në pajisjen e tyre iOS ose Android. Lojtarët duhet të kenë një depozitë minimale prej 100 MYR për t'u kualifikuar për shpërblimin.

Lojtarët që bëjnë depozitën e tyre të radhës duke përdorur aplikacionin kanë të drejtë për më shumë shpërblime.

 • Anëtarët e Nivelit VIP të Silver, të cilët bëjnë një depozitë minimale prej 1000 MYR duke përdorur aplikacionin, do të marrin fonde bonus prej 8 MYR, me 5x kërkesa për bast.
 • Anëtarët e Nivelit VIP të Rose Gold, të cilët bëjnë një depozitë minimale prej 1000 MYR duke përdorur aplikacionin, do të marrin fonde bonus prej 18 MYR, me 5x kërkesa për bast.
 • Anëtarët e Nivelit VIP të artë, të cilët bëjnë një depozitë minimale prej 1000 MYR duke përdorur aplikacionin, do të marrin fonde bonus prej 28 MYR, me kërkesa 5x për bast.
 • Anëtarët e Nivelit VIP Platinum, të cilët bëjnë një depozitë minimale prej 1000 MYR duke përdorur aplikacionin, do të marrin fonde bonus prej 38 MYR, me kërkesa 5x të basteve.
 • Anëtarët e Nivelit VIP Diamond, të cilët bëjnë një depozitë minimale prej 1000 MYR duke përdorur aplikacionin, do të marrin fonde bonus prej 48 MYR, me kërkesa 5x të basteve.
 • Anëtarët e Nivelit VIP Mbretëror, të cilët bëjnë një depozitë minimale prej 1000 MYR duke përdorur aplikacionin, do të marrin fonde bonus prej 58 MYR, me kërkesa 5x për bast.

Lojtarët mund të aplikojnë për këtë bonus vetëm një herë, dhe ata mund të luajnë lojëra nga të gjithë ofruesit përveç Allbet, 918Kiss, Mega888 dhe QQ Keno.

Bonusi është i vlefshëm për 7 ditë dhe nëse lojtarët nuk përmbushin kërkesat e basteve brenda kësaj kohe ata do të humbasin bonusin dhe fitimet e tyre.

Pragmatike lojëra elektronike Slots Drops Ditore Cash & Turne javore

Ky promovim është i disponueshëm vetëm për anëtarët që arrijnë 2000 gradat më të mira në shumën më të lartë të fitimit të rrotullimit të vetëm çdo javë. Të gjitha lojërat nga Pragmatic Play janë të pranueshme për këtë ofertë, përveç lojërave të mëposhtme Money Roll, Irish Charms, 888 Gold, Diamonds are Forever 3 lines, Lojëra tavoline, Video Poker, Scratch cards, Great Reef, Busy Bee, Dwarven Gold dhe Devil's 13.

Ky promovim është i disponueshëm vetëm për lojtarët që bëjnë një depozitë duke përdorur MYR si monedhë. Basti minimal për t'u kualifikuar për këtë ofertë është 2 MYR në lojërat e përzgjedhura slot Pragmatic Play. Lojtarët, të cilët do të arrijnë në 2000 renditjet më të mira në rrotullimin më të lartë të vetëm, do të fitojnë pikë dhe çdo javë ata kanë të drejtë të fitojnë grupin e çmimeve javore të turneut.

Turneu javor i PP Live Casino

Turneu javor i PP Live Casino është i disponueshëm për të gjithë anëtarët aktivë në kazino me88 që përdorin MYR si monedhën e tyre. Renditja e anëtarëve në tabelën e drejtuesve përcaktohet nga shuma e tyre totale javore e bastit.

Nuk kërkohet asnjë bast minimal për këtë turne dhe lajmi i mirë është se të gjitha lojërat e Kazinosë Live janë të pranueshme për këtë ofertë.

Rrotullimi pragmatik i luajtjes dhe ulja e rezultatit në para

Të gjithë lojtarët që vendosin një bast minimal prej 2 MYR në lojëra elektronike të kualifikuara për "Pragmatic Play" kanë të drejtë për këtë promovim. Dhe, lojtarët që arrijnë në 2000 gradat më të larta në shumën më të lartë të fitores së një rrotullimi çdo javë kanë të drejtë të fitojnë çmimin javor të turneut.

Lojtarët kanë mundësinë të fitojnë deri në 1000 herë shumën e bastit nga kjo ngjarje.

Këto janë të gjitha lojërat e pranueshme: Gates of Olympus, The Dog House Megaways, Pyramid Bonanza, Sweet Bonanza, Starlight Princess, Aztec Gems, 5 Lions Megaways, Power of Thor Megaways, Wild West Gold, Sweet Bonanza Xmas, Bonanza Gold, Panda's Fortune , Great Rhino Megaways, Sugar Rush dhe Spin & Score Megaways.

Bonusi i rifreskimit të sporteve ditor i FIFA MYR300

Bonusi i rifreskimit të sporteve ditor FIFA MYR300 është i disponueshëm për të gjithë lojtarët e regjistruar në kazino me88. Gjithçka që duhet të bëjnë për t'u kualifikuar për ofertën është të depozitojnë 50 MYR në portofolin e tyre të preferuar të ofruesit të sporteve.

Për të tërhequr fitimet, lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve të cilat janë vetëm 8 herë.

Bonusi i depozitës javore Crypto

Bonusi i depozitës javore Crypto është i disponueshëm për lojtarët që depozitojnë duke përdorur kriptomonedhë. Për t'u kualifikuar për këtë promovim, lojtarët duhet të bëjnë një depozitë minimale dhe bonusi mund të kërkohet vetëm një herë në javë.

Lojtarët duhet të klikojnë në 'Aplikoni Tani' në faqen e promovimit dhe të plotësojnë emrin, numrin e telefonit dhe ofruesin e preferuar. Bonusi do të lëshohet javën e ardhshme të hënën.

Bonusi i rifreskimit të kazinosë live ditor 150 MYR

Lojtarët mund të kërkojnë MYR 150 Bonus Ditore të Rifreskimit të Kazinosë Live çdo ditë. Kërkesat e basteve për këtë ofertë janë 12 herë dhe lojtarët mund të luajnë lojëra nga të gjithë ofruesit e kazinove të drejtpërdrejta, përveç lojërave që vijnë nga Allbet.

Bonusi do të kreditohet në portofolin e përzgjedhur të ofruesit sapo një lojtar të bëjë një transferim të suksesshëm dhe bonusi nga ky promovim është i disponueshëm vetëm për 30 ditë. Lojtarët që nuk arrijnë të përmbushin kërkesat e basteve brenda kësaj periudhe, do të humbasin fitimet dhe fondet e tyre të bonusit.

Bonusi i rifreskimit të lojërave elektronike ditore 300 MYR

Kazino me88 ofron bonuse ditore të ringarkimit të lojërave elektronike për të gjithë lojtarët e tyre. Bonusi mund të vihet në lojëra që vijnë nga

 • Spadegaming
 • TopTrend Gaming
 • Play'n Go
 • Pragmatike
 • Rrotullimi tjetër

Ky është një bonus depozite prej 20% deri në 300 MYR me kërkesa për baste 14 herë.

Për t'u kualifikuar për këtë ofertë, lojtarët duhet të bëjnë një depozitë prej të paktën 50 MYR dhe të zgjedhin bonusin 20% të Rifreskimit të Slots nga lista e kodeve promovuese.

Lojtarët mund ta kërkojnë këtë ofertë vetëm një herë në ditë dhe kjo vlen për ofruesit e përmendur më lart. Bonusi është i vlefshëm vetëm për 30 ditë dhe lojtarët që nuk arrijnë të përmbushin kërkesat e basteve gjatë kësaj kohe rrezikojnë të humbasin fondet e bonusit dhe fitimet.

Bonus i pakufizuar 10% i ringarkimit të lojërave elektronike

Çdo lojtar në me88 Kazino ka të drejtë për bonusin e pakufizuar 10% të Rifreskimit të Slots. Bonusi vjen me 5x kërkesa për bast dhe lojtarët mund ta kërkojnë këtë bonus vetëm një herë në ditë.

Lojtarët mund të vënë bast bonusin në lojërat që vijnë nga

 • Spadegaming
 • TopTrend Gaming
 • Play'n Go
 • Pragmatike
 • Rrotullimi tjetër

Ky është një bonus depozite prej 10% që shkon deri në 100 MYR, dhe kërkesat e bastit për ofertën janë 5x.

Për t'u kualifikuar për bonus, lojtarët duhet të bëjnë një depozitë minimale prej të paktën 50 MYR dhe të zgjedhin 10% Rifreskimin e Sloteve të Pafund nga lista e kodeve promocionale.

Bonusi është i vlefshëm për 30 ditë dhe vetëm bastet në produktin e zgjedhur me88 do të kontribuojnë në përmbushjen e kërkesave të bastit.

Bonus i pakufizuar 5% 918Kiss & Mega888 Reload

Lojtarët mund të kërkojnë bonusin e pakufizuar 5% 918Kiss & Mega888 Reload kur depozitojnë në llogarinë e tyre të kazinosë me88.

Ky është një bonus depozite prej 5% që shkon deri në 100 MYR, dhe kërkesat e bastit për këtë bonus janë 5x. Lajmi i mirë është se lojtarët mund të aplikojnë për këtë promovim në kohë të pakufizuar nga e hëna në të premte.

Bonusi nga ky promovim është i vlefshëm vetëm për 30 ditë dhe vlen për ofruesit e përmendur më sipër.

Zbritje ditore e parave të gatshme 0,9% e pakufizuar

Të gjithë anëtarët e regjistruar në me88 Casino janë të kualifikuar për një zbritje ditor të pakufizuar në para. Përqindja e zbritjes së parave do të varet nga niveli VIP i lojtarit.

 • Lojtarët, të cilët janë anëtarë Royal VIP, do të marrin 0,8% në Kazino Live, 0,8% në Sporte dhe 0,9% në lojëra elektronike.
 • Lojtarët, të cilët janë anëtarë të Diamond VIP, do të marrin 0,7% në Kazino Live, 0,7% në Sporte dhe 0,8% në lojëra elektronike.
 • Lojtarët, të cilët janë anëtarë të Platinum VIP, do të marrin 0,7% në Kazino Live, 0,7% në Sporte dhe 0,8% në lojëra elektronike.
 • Lojtarët, të cilët janë anëtarë VIP Gold, do të marrin 0,5% në Kazino Live, 0,5% në Sporte dhe 0,6% në lojëra elektronike.
 • Lojtarët, të cilët janë anëtarë VIP të Rose Gold, do të marrin 0,4% në Kazino Live, 0,4% në Sporte dhe 0,5% në lojëra elektronike.
 • Lojtarët, të cilët janë anëtarë Silver VIP, do të marrin 0.3% në Kazino Live, 0.3% në Sporte dhe 0.4% në lojëra elektronike.

Ky promovim është i disponueshëm për të gjitha lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë, përveç lojërave ruletë.

Pagesa minimale është 1 MYR dhe nuk ka kufi për pagesën maksimale. Lajmi i madh këtu është se nuk ka as kërkesa për baste.

Ky promovim është i disponueshëm vetëm për lojtarët që përdorin MYR si monedhën e tyre.

Deri në MYR 1688 Bonus Cash Ditëlindja

Të gjithë anëtarët e regjistruar në me88 Casino kanë të drejtë për bonusin e ditëlindjes. Lojtarët mund të bastojnë bonusin në lojërat nga të gjithë ofruesit përveç Allbet, dhe shuma që ata do të marrin do të varet nga niveli i tyre.

 • Anëtarët VIP mbretërorë, të cilët kanë bërë të paktën 10 depozita në muajin e fundit, do të marrin 1688 MYR me 1x kërkesa për bast.
 • Anëtarët VIP të Diamantit, të cilët kanë bërë të paktën 10 depozita në muajin e fundit, do të marrin 888 MYR me 1x kërkesa për bast.
 • Anëtarët VIP Platinum, të cilët kanë bërë të paktën 10 depozita në muajin e fundit, do të marrin 388 MYR me kërkesa 1x për bast.
 • Anëtarët VIP të artë, të cilët kanë bërë të paktën 10 depozita në muajin e fundit, do të marrin 188 MYR me 1x kërkesa për bast.
 • Anëtarët VIP të Rose Gold, të cilët kanë bërë të paktën 10 depozita në muajin e fundit, do të marrin 138 MYR me 1x kërkesa për bast.
 • Anëtarët VIP Silver, të cilët kanë bërë të paktën 10 depozita në muajin e fundit, do të marrin 88 MYR me 1x kërkesa për bast.

Lojtarët mund të aplikojnë për këtë promovim vetëm një herë në vit, dhe promovimi është i disponueshëm në çdo kohë gjatë muajit të ditëlindjes.

1xBet:1500 €
Merr bonusin
Betwinner
Betwinner:390 €
22BET
22BET:300 €