Kazinotë më të mira live me Debit Card

Kazinotë më të mira live online sot ofrojnë një gamë të gjerë mënyrash pagese. Megjithatë, lojtarët nuk e kanë problem të eksplorojnë opsionet më të fundit dhe më të sigurta. Kartat e debitit janë të vlefshme dhe shumë institucione bankare tradicionale i ofrojnë ato. Kumarxhinjtë mund të përdorin një mori kartash debiti si metoda depozitimi. Shpejtësitë e shpejta të transaksioneve, siguria e fuqishme dhe aksesi i menjëhershëm në llogaritë bankare janë arsyet kryesore që lojtarët zgjedhin këtë metodë depozitimi. Zgjedhja përfundimtare varet nga vendi i origjinës dhe shija personale e lojtarit. Ky artikull eksploron kartat më të mira të debitit për transaksione me kazinotë me para të vërteta. Por çdo lojtar duhet të zbulojë së pari kartat e sakta të disponueshme në juridiksionin e tyre.

Rreth kartave të debitit

Rreth kartave të debitit

Një bankë ose bashkim krediti ofron një kartë debiti për çdo përdorues që hap një llogari rrjedhëse me institucionin. Ndryshe nga një kartë krediti që mbart një hua, një kartë debiti përdor fonde tashmë në llogarinë bankare. Disa karta debiti kanë tarifa për çdo përdorim, ndërsa të tjerat janë falas. Disa nga opsionet e preferuara midis lojtarëve të kazinosë live janë:

MasterCard: Themeluar nga anëtarë të ndryshëm të shoqatave rajonale të kartave bankare më 3 nëntor 1966 në SHBA. Baza e saj e klientëve shtrihet në më shumë se 210 vende

Viza: Themeluar nga Dee Hock më 18 shtator 1958 në Fresno, Kaliforni. Operon në mbi 200 vende
Union Pay: Një kartë debiti kineze e lançuar më 26 mars 2002 në Shanghai. Partner me mbi 2000 institucione dhe i pranuar në 174 vende dhe territore

Ndërveproni: Një kartë debiti kanadeze e shpikur nga Rotary International dhe e lançuar më 5 nëntor 1962. Është e disponueshme për klientët kanadezë me llogari bankare në BMO, TD, Canada Trust, Scotiabank dhe RBC
Discover Card: Lëshuar për herë të parë më 17 shtator 1985 nga Sears dhe operuar nga Discover Financial Services. Punon në të gjithë SHBA

Girocard: Një rrjet gjerman i kartave të debitit i bashkë-brenduar me MasterCard dhe Visa. Themeluar në vitin 2005 nga bankat gjermane dhe u prezantua për herë të parë në treg në shkurt 2006

EcoPayz: Themeluar nga Phil Davies në vitin 2000 në Horsham, Angli. Aktualisht në pronësi dhe operim të PSI-Pay Ltd dhe i shërben të gjithë Evropës

RuPay: Një kartë debiti indiane e lançuar më 26 mars 2012. E pranuar gjerësisht në Indi, Korenë e Jugut, Myanmar, Maldive, Emiratet e Bashkuara Arabe, Bahrein, Butan, Arabinë Saudite dhe Singapor.

Kartat e debitit pranohen pothuajse në të gjitha kazinotë e tregtarëve të drejtpërdrejtë. Disa sajte marrin fonde edhe nga kartat lokale të debitit.

Rreth kartave të debitit
Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me karta debiti

Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me karta debiti

Kumarxhinjtë ngarkojnë shuma specifike parash në kartat e tyre të debitit përpara se të bastojnë me para të vërteta në kazinotë më të mira live. Për më tepër, ata mund t'i lidhin kartat drejtpërdrejt me llogaritë e tyre bankare. Përdoruesit mund të ringarkojnë kartat e tyre të debitit pa mundim pasi t'i blejnë ato.

Ata mund ta bëjnë këtë në internet përmes portave bankare në internet. Është çështje ndjekja e udhëzimeve në ekran. Për shumicën e bankave, ngarkimi i një karte debiti me para është hapi i parë për ta aktivizuar atë. Përdoruesi mund të shtojë para në kartë përmes kuletave elektronike, pagesave celulare, ATM-ve ose depozitave direkte. Në varësi të termave dhe kushteve të lëshuesit të kartës, kufijtë e ngarkesës në para dhe bilancit ndryshojnë. Kufijtë variojnë nga 500 dollarë në 10,000 dollarë në ditë në shumicën e rasteve.

Për lojtarët që ushtrojnë kumar të përgjegjshëm, kartat e debitit janë të dobishme pasi ato ndihmojnë në mbajtjen e gjurmëve të transaksioneve në pasqyrën bankare. Plus, është e pamundur të shpenzosh më shumë se sa mund të përballosh, pasi këto nuk kreditohen para.

Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me karta debiti
Depozitim me Karta Debiti në Kazinotë Live

Depozitim me Karta Debiti në Kazinotë Live

Për shkak se shumica e kazinove të drejtpërdrejta janë të optimizuara për celular, shumë lojtarë depozitojnë fonde me kartat e tyre të debitit përmes smartfonëve të tyre; zakonisht ekziston edhe një aplikacion bankar për të. Këto aplikacione kanë shkallë të ndryshme përdorshmërie dhe janë të aksesueshme nga pajisjet Android dhe iOS. Duhen këto hapa të thjeshtë për të bërë një depozitë me kartë debiti.

  1. Regjistrohu në një kazino më të mirë të lojës live me të njëjtin emër si karta e debitit. Kjo e bën më të lehtë verifikimin e pagesave
  2. Shkoni te seksioni i depozitave për të parë opsionet e disponueshme të pagesës
  3. Zgjidhni markën specifike të kartës suaj të debitit
  4. Shkruani shumën e transferimit
  5. Merrni një email ose konfirmim me tekst

Shumica e kazinove me tregtarë të drejtpërdrejtë mund të marrin vetëm 10 dollarë ose një monedhë ekuivalente. Ndonjëherë, do të ketë një kufi maksimal të depozitave për të parandaluar lojtarët me aksione të larta që të kalojnë jashtë bordit me shuma të mëdha parash. Përsëri, kjo do të ndryshojë nga një platformë lojërash fati në tjetrën.

Bankat përpunojnë transaksionet me kartën e debitit menjëherë pa asnjë ndërmjetës të përfshirë, duke i lejuar lojtarit të fillojë menjëherë me lojërat e drejtpërdrejta. Mund të duhen disa minuta që paratë të shfaqen në bankroll. Zakonisht, depozitat e kartave të debitit nuk i bashkangjiten asnjë tarifë.

Disa karta debiti kanë një limit shpenzimi, por këto shpesh tejkalojnë nevojat e lojërave të fatit të lojtarëve të rregullt. Për shembull, disa banka vendosin kufij të shpenzimeve ditore prej 500 deri në 15,000 dollarë. Herë pas here, dikush mund të bëjë një depozitë masive në një kazino të drejtpërdrejtë nëse nuk ka tërhequr para përmes ATM-ve ose nuk i ka përdorur ato për blerje online.

Depozitim me Karta Debiti në Kazinotë Live
Siguria dhe Siguria me Kartat e Debitit

Siguria dhe Siguria me Kartat e Debitit

Kartat e debitit përdorin mure zjarri të sofistikuara për të siguruar detajet dhe financat e përdoruesve. Lojtarët e kazinosë me para të vërteta sigurohen për sigurinë sa herë që kryejnë një transaksion pasi futin një PIN sekret të panjohur për këdo tjetër. Futja e gabuar e një kodi PIN më shumë se tre herë mund të rezultojë në mbylljen e kartës së debitit nga ofruesi.

Në mënyrë të ngjashme, Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta në internet përdorin mekanizmat më të fundit të kriptimit për të mbrojtur detajet personale dhe financiare. Për më tepër, aplikacionet e bankingut celular ndihmojnë për të konfirmuar se me të vërtetë pronarët e llogarive po kryejnë pagesat.

Një përfitim tjetër sigurie që shpesh anashkalohet në kartat e debitit është kufiri ditor i shpenzimeve që vendosin ofruesit e kartave. Kufizimi i fondeve të aksesueshme mbron përdoruesin nga humbje të rënda nëse llogaritë e tyre komprometohen. Dhe kur kjo të ndodhë, lojtari mund të bllokojë shpejt llogarinë për të zbutur dëmtimin e mëtejshëm.

Së fundmi, shumë karta debiti janë të bashkë-markuara me gjigantët e industrisë si:

Ky është një lajm i mirë për lojtarët vendas dhe të huaj, sepse ata janë të siguruar për sigurinë e nivelit të lartë të llogarive të tyre financiare. Edhe nëse ndodh më e keqja, paratë e vjedhura do të rimbursohen brenda disa javësh.

Siguria dhe Siguria me Kartat e Debitit

Kartat e debitit bëjeni përvojën tuaj të drejtpërdrejtë të kazinosë një përvojë të shkëlqyer. Është në listën e mënyrave të preferuara të pagesës të kazinove live që nga popullariteti dhe lehtësia e përdorimit. Shumë banka tradicionale i ofrojnë ato. Shpejtësia dhe siguria e shpejtë dhe aksesi i menjëhershëm në llogaritë bankare të lojtarëve, janë vetëm disa nga arsyet pse lojtarët e fatit zgjedhin këtë metodë.

Section icon

Kazinotë më të mira live online sot ofrojnë një gamë të gjerë mënyrash pagese. Kartat e debitit janë një nga më të njohurit, me shpejtësinë e transaksionit të shpejtë, siguri të lartë dhe akses të menjëhershëm në llogaritë bankare. Lojtarët mund të jenë të sigurt se kjo është një mënyrë pagese e sigurt dhe e besueshme.

Section icon