Kazinotë më të mira live me Diners Club International

Lojtarët të cilët veçanërisht shijoni kazinotë online live preferojnë të përdorin një të përshtatshëm mënyra e depozitimit për shpejtësi dhe siguri. Diners Club International padyshim i përshtatet faturave dhe ishte kompania e parë në botë që krijoi një kartë pagese të pavarur. Tani pranohet në mbi 50 vende.

Kazinotë më të mira live me Diners Club International
Rreth Diners Club InternationalSi të bëni një tërheqje me Diners Club International
Rreth Diners Club International

Rreth Diners Club International

Dikush që e has këtë emër për herë të parë nuk ka gjasa ta mendojë atë si një mënyrë pagese. Por, si shumë gjëra të mira, duhet gërmuar për ta gjetur atë. Dhe jo, kjo nuk është një mënyrë e re pagese.

Diners Club International është një kompani me kartë pagese dhe bankare direkte, e themeluar në vitin 1950. Ajo operon në 59 vende dhe ka selinë e saj në Riverwoods, Illinois. Për ata që nuk e dinë, një kartë pagese është si një kartë krediti, por pa një kufi të caktuar shpenzimi. Në përgjithësi, ato duhet të paguhen plotësisht çdo muaj. Kjo do të thotë se u jepet njerëzve ose organizatave me rezultate të larta krediti.

Karta u krijua për t'u kujdesur kryesisht për udhëtime dhe argëtim. Megjithatë, këto janë zgjeruar me kalimin e kohës duke përfshirë pagesat për shërbimet e tjera. Si një bazë argëtimi, karta është kështu e pranueshme në kazino të zgjedhura në internet. Jo të gjitha kazinotë e pranojnë metodën e pagesës kryesisht për shkak të natyrës së saj ekskluzive që kufizon numrin e mbajtësve të kartës. Përdorimi i kësaj karte është më i popullarizuari në Shtetet e Bashkuara. Megjithatë, është e pranueshme në shumicën e vendeve ku mund të përdoret një MasterCard. Përdorimi i tij është relativisht i popullarizuar edhe në Evropë.

Rreth Diners Club International
Si të bëni një depozitë me Diners Club International

Si të bëni një depozitë me Diners Club International

Natyra elitare e kartës nuk duhet të jetë shkak për frikësim; funksionon si shumica e kartave të tjera. Nga menyja e depozitave të faqes së kazinosë, një lojtar zgjedh Diners Club si metodën e tyre të preferuar të depozitimit. Faqja më pas i ridrejton në faqen e pagesave të kartës.

Karta kombinon pagesat edhe me banka direkte. Funksionimi midis dy platformave është pothuajse pa probleme. Avantazhi më i madh që ofron është se nuk ka një limit depozitash. Ky mund të jetë një lajm i mirë ose i keq në varësi të thellësisë së xhepave të dikujt dhe natyrës së zakoneve të tyre të shpenzimeve.

Lojtarët mund ta sjellin kartën në celularët e tyre duke shkarkuar aplikacionin. Kjo e bën më të lehtë kryerjen e të gjitha transaksioneve duke përfshirë depozitat në kazinotë online. Ndërsa karta nuk pranohet në disa kazino, ato që e pranojnë në përgjithësi u shërbejnë lojtarëve më të pasur.

Dy prej kazinove të tilla janë 888 Casino dhe Comeon! Kazino. Këta të dy janë liderë në industri, duke u shërbyer klientëve në të dy skajet e shkopit financiar me përpikëri. Ato janë të sigurta dhe të sigurta dhe ofrojnë lojërat më të mira, mbështetjen e klientit, lojën, bonuset dhe promovimet dhe çdo veçori tjetër superiore që kërkon një lojtar i kazinosë.

Si të bëni një depozitë me Diners Club International
Rreth Diners Club International

Rreth Diners Club International

Diners Club International konsiderohet si karta e parë e kreditit në botë. Një ekzekutiv i njohur biznesi, Franck McNamara, së bashku me partnerët e tij Matty Simmons dhe Ralph Schneider, e përdorën për herë të parë këtë kartë në vitin 1950 ndërsa paguante një faturë në një restorant në Nju Jork. Fillimisht, Diners Club Card nuk ishte menduar të ishte një kartë krediti për qëllime të përgjithshme, por një për udhëtime dhe argëtim.

Në vitin 1981, Citibank bleu Diners Club International. Dhe në korrik të 2008, Diners Club International u ble nga Discover Financial Services dhe ka vazhduar të gëzojë tërheqje globale, veçanërisht midis lojtarëve të kazinove në internet.

Ashtu si shumica e kartave të kreditit, Diners Club International i lejon përdoruesit të bëjnë pagesa duke përdorur një kartë pagese të faturuar në një llogari bankare më vonë. Ky tregtar i përpunimit të pagesave operon në bashkëpunim me Discover Financial Services dhe MasterCard. Partneriteti i tij me MasterCard, në veçanti, është arsyeja pse ajo gjendet në shumicën e kazinove në internet.

Vlen të përmendet se Diners Club është një ekskluzivitet ndërkombëtar që është i disponueshëm pothuajse në çdo kontinent. Megjithatë, përdorimi i tij si një Opsioni i pagesës së kazinosë mund të mos lejohet në juridiksione ose shtete ku kumari në internet është i paligjshëm.

Rreth Diners Club International
Si të bëni një tërheqje me Diners Club International

Si të bëni një tërheqje me Diners Club International

Diners Club Card është e ndryshme nga kartat tradicionale të kreditit. Kjo për shkak se ajo kryesisht vepron si një kartë pagese që përdoret për depozitat e kazinosë. Ndërsa Diners Club Card mund të përdoret gjithashtu për të bërë depozita, mund të mos jetë opsioni juaj i tërheqjes së përditshme. Kështu, kushdo që dëshiron të tërheqë fonde nga llogaria e tij e kazinosë duhet të konfirmojë me kazinonë.

Sidoqoftë, kushdo që dëshiron të bëjë tërheqje duke përdorur kartën e tij Diners Club duhet të shikojë më tej në faqen e tërheqjes së kazinosë për alternativa. Disa opsione të tërheqjes që përdoren për lojtarët në kazinotë në internet përfshijnë transfertat bankare dhe kuletat elektronike.

Duke marrë parasysh se mund të jetë e pamundur të tërhiqni fitimet tuaja përsëri në kartë, mund të konsideroni të eksploroni opsione të tjera tërheqjeje. Sidoqoftë, do të pritet që të verifikoni identitetin tuaj përpara se të zgjidhni një opsion alternativ tërheqjeje. Pjesa më e mirë është se ju mund t'i jepni fitimet tuaja sapo të keni konstatuar se jeni pronari i ligjshëm.

Nuk mund të mohohet se Diners Club International është mbresëlënës për sa i përket pagesave të kazinove në internet. Në përgjithësi, Diners Club Card është një gjë e rrallë në seksionin e tërheqjes në shumicën e kazinove në internet. Megjithatë, fakti që shumica e kazinove ende e kanë atë në listën e opsioneve të depozitave afirmon besueshmërinë e saj.

Si të bëni një tërheqje me Diners Club International