Kazinotë më të mira live me MuchBetter

Kazinotë e drejtpërdrejta kanë punuar gjithmonë për të përmirësuar shërbimet e tyre për të përmbushur nevojat gjithnjë në ndryshim - nevojat dinamike të mijëvjeçarëve dhe të gjeneratës së re Z, të cilat me sa duket janë 100% të orientuara nga celulari dhe interneti. Kjo e bën të detyrueshme një zgjidhje pagese me kosto efektive dhe miqësore me celularin që përpunon transaksionet me shpejtësi rrufeje për kazinotë e drejtpërdrejta. Tani, MuchBetter është një nga ato sisteme pagesash financiare që ndryshojnë lojën. Është një portofol elektronik i bazuar në celular që u mundëson lojtarëve të kazinosë live të kryejnë transaksione në kohë reale. MuchBetter funksionon në të dyja mënyrat; lojtarët mund të depozitojnë ose tërhiqen me të. Funksionon me versionet Android 5 e lart dhe me sisteme iOS të paktën 10.

Informacion i pergjithshem

Informacion i pergjithshem

Emri

Shumë më mirë

Metoda e pagesës

portofolin elektronik

Shtabi

Mbretëria e Bashkuar

Informacion i pergjithshem
Rreth shumë më mirë

Rreth shumë më mirë

MIR Limited UK Ltd filloi një sistemi i pagesave online që synonte përdoruesit më të rinj (të cilët preferonin përdorimin e aplikacioneve të pagesave të smartfonëve dhe kuletave në vend të parave dhe kartave fizike) në 2017. Sistemi u pagëzua me emrin MuchBetter dhe fokusi i tij ishte në tregun global të lojërave, një industri që rrotullohet rreth pagesave online. A ishte lëvizja e suksesshme? Përgjigja është po, pasi shërbimi u lançua në më shumë se 180 vende gjatë tre viteve të ardhshme. Stafi gjithashtu u rrit nga katër në rreth 70, ndërsa partnerët u rritën në 50, me West Ham United FC që ishte një nga më të shquarit.

MuchBetter është verifikuar nga Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA), një rregullator i njohur i pavarur në MB, që mbikëqyr mbi 51,000 institucione financiare. Falë shërbimit të tij fantastik, ofruesi ka marrë çmime kube, duke përfshirë programin më të mirë të pagesave dixhitale në çmimet The Cards and Payments në 2019 dhe Rising Star në çmimet EGR 2018.

Opsionet e pagesës

Që nga viti 2022, MuchBetter është i pajtueshëm me ofruesit kryesorë si Mastercard, Google Pay dhe Apple Pay, dhe është i lokalizuar sipas gjuhës dhe monedhës. Lojtarët e kazinosë live mund të mbushin llogaritë e tyre me karta krediti dhe debiti, monedha dixhitale ose transferta bankare. Mastercard gjithashtu i lejon lojtarët të përdorin shërbimin e saj Pay by Bank, ose ata mund të financojnë kuletat e tyre MuchBetter me dixhital monedhave.

Për tërheqjet, lojtarët ose mund të transferojnë para nga kuletat e tyre MuchBetter në bankë ose t'i transferojnë fondet në kartën e tyre MuchBetter Mastercard dhe t'i tërheqin ato në një ATM. Karta MuchBetter lëshohet nga Mastercard dhe mund të përdoret kudo nën diell.

Rreth shumë më mirë
Depozitimi me MuchBetter në Kazinotë Live

Depozitimi me MuchBetter në Kazinotë Live

Meqenëse marka është krijuar posaçërisht për lojërat e fatit në internet, mund të supozohet lehtësisht se funksionon pa probleme brenda kazinove të drejtpërdrejta. Dhe ata në fakt do të kishin plotësisht të drejtë pasi depozitimi me MuchBetter në një kazino live është një proces i drejtpërdrejtë. Ai përfshin dy hapa kryesorë të thjeshtë, duke përfshirë financimin e kuletave MuchBetter dhe transferimin e parave në llogarinë e kazinosë së lojtarit.

Financimi i Portofolit MuchBetter

Përpara se të depozitojnë në një llogari të kazinosë live, lojtarët duhet së pari të ngarkojnë portofolin e tyre MuchBetter. Që nga viti 2022, shuma minimale që lojtarët mund të depozitojnë në portofolin e tyre është 10 £. Transaksioni mund të kryhet nëpërmjet transfertës bankare, kartave të debitit ose kreditit (VISA, Mastercard ose Amex), ose kriptomonedhës (Bitcoin, Ethereum, etj.). Mbushja me një kartë debiti ose krediti do të kërkojë që përdoruesi të japë emrin dhe mbiemrin, numrin e kartës dhe kodin e sigurisë CVV. Pasi të bëhet kjo, ata mund të zgjedhin datën e skadencës dhe të përfundojnë procesin.

Pas një rimbushjeje fillestare, përdoruesit do t'i kërkohet të verifikojë identitetin e tij duke futur një kod 4-shifror. Dështimi për të verifikuar kartën e kufizon përdoruesin në një maksimum prej 50 £. Nëse dikush përdor Bitcoin për të financuar portofolin e tij, ofruesi do të krijojë një faturë me një adresë Bitcoin. Fondet do të konvertohen në para fiat dhe mund t'i përdorni për të luajtur lojëra live.

Depozitimi në një llogari të Kazinosë Live

Lojtarët mund të depozitojnë në kazinotë e tyre shumë më mirë duke shkuar në faqen bankare dhe duke zgjedhur MuchBetter. Këtu ata mund të fusin shumën që duan të depozitojnë. Në mënyrë tipike, kufijtë variojnë nga 10 € deri në disa mijëra euro, në varësi të kazinosë. Pas zgjedhjes së shumës, lojtari do të ridrejtohet në llogarinë e tij MuchBetter, ku mund të identifikohet dhe të përfundojë transferimin. Depozita duhet të jetë e disponueshme në llogarinë e kazinosë menjëherë.

Tarifa shumë më të mira

Lojtarët shumë më të mirë të kazinosë live mund të transferojnë para në llogaritë e tyre pa pagesë. Megjithatë, rimbushja nëpërmjet Bitcoin tërheq një tarifë prej 2%, ndërsa Mastercard dhe Visa vijnë me nga zero në 5%. Kur përdorni kartën MuchBetter për të tërhequr para nga një ATM, paguhet një tarifë prej 0,99%. Transfertat bankare jo-SEPA kushtojnë 50 £, ndërsa tërheqjet nëpërmjet transfertave bankare më të shpejta në Mbretërinë e Bashkuar dhe transfertave bankare SEPA tarifohen nga 2 deri në 2,5%.

Monedha

Ekziston një tarifë e konvertimit të monedhës prej 0,99 përqind, kështu që është jetike që lojtarët të përdorin monedhën e duhur. Për fat të keq, MuchBetter pranon vetëm dollarë amerikanë, euro dhe paund britanike për momentin. Lajmi i mirë është se shumica e kazinove live nga ofruesit kryesorë të softuerëve mbështesin të paktën një nga këto monedha, kështu që lojtarët duhet të jenë në gjendje të shmangin tarifat e konvertimit të monedhës në shumicën e rasteve.

Depozitimi me MuchBetter në Kazinotë Live
Pse të depozitoni me MuchBetter në kazino?

Pse të depozitoni me MuchBetter në kazino?

Pro

Kundër

Vjen me tarifa shumë më të ulëta, nëse ka të tilla, sesa shumë nga konkurrentët e saj më të njohur të portofolit elektronik, si Neteller dhe Skrill.

Nuk është i disponueshëm në disa vende, veçanërisht në SHBA

Ofron fleksibilitet në atë që lojtarët mund të depozitojnë në celular ose kompjuter.

Nuk ka opsione të kartave të debitit për përdoruesit jo të BE-së ose jo nga MB

Depozitat MuchBetter janë të menjëhershme, që do të thotë se lojtarët nuk duhet të presin me orë të tëra për të filluar të luajnë. Pasi të përfundojë procesi i depozitimit, paratë do të reflektohen në llogarinë e tyre brenda sekondave.

Një sistem shpërblimesh mungon ende

Shërbimi vjen me një sistem të sofistikuar sigurie që përfshin veçori si ID-ja e gjurmëve të gishtave, kodet e sigurisë dhe çiftimi i pajisjes. Këto veçori sigurie nënkuptojnë që të gjitha transaksionet rishikohen automatikisht për vlefshmëri përpara përpunimit. Kjo u jep lojtarëve të kazinosë live paqe mendore.

MuchBetter mbështet pagesën pa kontakt, qoftë nëpërmjet një ore inteligjente MuchBetter, një byzylyk që mund të vishet ose një karte MuchBetter.

MuchBetter mbështet si depozitat ashtu edhe tërheqjet, kështu që lojtarët kanë një sistem pagese të gjitha-në-një. Jo shumë shërbime pagesash lejojnë tërheqje të mbështetjes.

Pse të depozitoni me MuchBetter në kazino?
Siguria dhe Siguria në MuchBetter

Siguria dhe Siguria në MuchBetter

Siç u përmend më herët, MuchBetter është i rregulluar dhe licencuar si një institucion i parave elektronike nga Autoriteti i Sjelljes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar (FCA). Ai është gjithashtu anëtar i Shoqatës Electronic Money Association (EMA), një organ tregtar evropian për emetuesit e parave elektronike. Për të siguruar informacionin dhe paratë e ndjeshme të lojtarëve, ofruesi ka vendosur një sërë masash sigurie. Çdo llogari MuchBetter është plotësisht e mbrojtur me një kombinim të ID-së së prekjes, një sistem të rishikimit të transaksioneve, kodeve dinamike të sigurisë dhe çiftimit të pajisjes.

Llogaria MuchBetter është e lidhur me celularin e përdoruesit

Çdo llogari MuchBetter është e lidhur me numrin celular të pronarit. Përdorimi i numrit të telefonit të dikujt për t'u identifikuar në llogarinë e tyre e bën sistemin pothuajse të papërshkueshëm nga hakimi. Llogaria është e lidhur me pajisjen celulare dhe fondet nuk mund të transferohen derisa kjo pajisje të marrë një mesazh verifikimi. Duhet të futet një kod kalimi për t'u identifikuar dhe përdoruesit që duan të shtojnë një pajisje të re duhet të japin një kod aktivizimi. Me dëshirën e tyre, përdoruesit mund të zgjedhin të përdorin touchID në vend të një kodkalimi.

Përdoruesit e MuchBetter mund të bëjnë më shumë për llogarinë e tyre për ta bërë sigurinë edhe më të papërshkueshme nga uji, duke përfshirë përdorimin e kodeve më komplekse, mbajtjen e pajisjeve të tyre celulare të kyçura dhe mbylljen e aplikacionit të tyre MuchBetter pasi ta kenë përdorur atë. Aktivizimi i një periudhe më të shkurtër të kyçjes automatike të ekranit mund të shtojë gjithashtu një shtresë shtesë sigurie.

Siguria dhe Siguria në MuchBetter