Kazinotë më të mira live me Wallet One

WalletOne është një sistem pagesash dixhitale që lejon përdoruesit të dërgojnë para njëri-tjetrit. Individët gjithashtu mund ta përdorin këtë ofrues për të paguar mallra dhe shërbime të ndryshme. Përdoruesit gjithashtu mund të dërgojnë para në sisteme të tjera pagesash si Yandex, Qiwi dhe më shumë dhe të tërheqin para nga bankat.

Disponueshmëria e tij në mbi 60 vende dhe tarifat zero për shumicën e transaksioneve e vendosin Wallet One ndër metodat më të njohura të pagesës në kazinotë e drejtpërdrejta. Zakonisht, kazinotë më të mira live kanë shumë mundësi pagese; kështu, përdoruesit mund të gjejnë lehtësisht WalletOne. Ekzistojnë gjithashtu bonuse në para të gatshme kur lojtarët regjistrohen.

Rreth WalletOneDepozitimi me WalletOne në Kazinotë Live
Rreth WalletOne

Rreth WalletOne

WalletOne është një llogari me shumë monedha dhe ofrues transferimi parash që ofron shërbime pagese në internet dhe në internet. Që nga fillimi i saj në 2007, korporata private e ka pasur selinë e saj në Londër, Mbretëria e Bashkuar.

Mbi 12 milionë njerëz përdorin sistemin ndërkombëtar të pagesave, me 500 milionë pika rimbushjeje. WalletOne ka 14 zyra jashtë shtetit në Rusi, Shtetet e Bashkuara, Ukrainë, Afrikën e Jugut, Zambia, Gjeorgji, Letoni, Poloni, Moldavi, Bjellorusi, Kazakistan, Taxhikistan dhe Kinë, ndër të tjera.

Silvervale Alliance LLP zotëron markën tregtare dhe softuerin WalletOne. Lojtarët mund të mbushin kuletat elektronike të WalletOne me para, karta ose transferta bankare. Klientët mund ta përdorin atë për të paguar faturat, për të rimbushur telefonat e tyre dhe për të dërguar para. Përdoruesit mund të përdorin ndërfaqen në internet të WalletOne ose aplikacionin celular për të blerë online dhe për të paguar kazinove të drejtpërdrejta.

Metodat e pagesës të ofruara nga WalletOne

WalletOne është një i besueshëm Metoda e depozitimit të drejtpërdrejtë të kazinosë për shkak të veçorive të tij të forta, të sigurta dhe të shpejta të përpunimit të pagesave. Lojtarët mund të transferojnë para nga profilet e tyre të WalletOne në llogaritë individuale të kazinosë në internet duke përdorur email, transferime SWIFT dhe Visa dhe MasterCard.

Ky portofol elektronik është një opsion me shumë monedha që i lejon klientët të paguajnë për mallrat dhe shërbimet, të mbushin llogaritë e tyre dhe të tërheqin para kudo. Agregatori i sistemit të pagesave të dyqaneve online ofron mbi njëqind opsione pagese për përdoruesit.

Ato ofrojnë mjete të vlefshme për njohuri dhe analiza thelbësore. Terminalet e pagesave janë një zgjidhje globale e paketave për sistemet terminale që përfshijnë opsionet e përpunimit dhe të pikave të shitjes. Së fundi, White Label është një zgjidhje me çelës në dorë për kuletat elektronike, grumbulluesit e sistemeve të pagesave, paratë elektronike, terminalet dhe aplikacionet e lotarisë.

Rreth WalletOne
Depozitimi me WalletOne në Kazinotë Live

Depozitimi me WalletOne në Kazinotë Live

Klientët mund ta përdorin këtë teknikë për të paguar dhe tërhequr para në shumicën e kazinove live. Përdoruesit e portofolit mund të depozitojnë vetëm duke përdorur terminalet e pagesave, tavolinat e parave të gatshme dhe kartat bankare të listuara. Terminalet Paybox dhe Expresspay janë dy shembuj të alternativave të pagesave WalletOne që përdoren gjerësisht.

Klientët duhet të fillojnë duke zgjedhur një portofol elektronik nga shiriti "TË TJERA" kur depozitojnë në këto terminale. Më pas ata do të zgjedhin skedën WalletOne, e ndjekur nga WalletOne nga faqja e hapur. Formati ndërkombëtar përdoret për të futur numrat e telefonit celular. Që përdoruesit të përfundojnë procesin e transaksionit, ata duhet të arkëtojnë paratë që u nevojiten dhe të kontrollojnë dy herë nëse informacioni që ata dhanë është i vlefshëm.

Si të bëni një depozitë direkte me WalletOne

Lojtarët duhet së pari të krijojnë dy llogari për të përdorur këtë opsion pagese. E para është për një llogari WalletOne dhe e dyta është për një faqe lojrash që pranon WalletOne. Procedura e regjistrimit është e drejtpërdrejtë. Përdoruesit duhet së pari të paraqesin numrin e tyre të telefonit ose adresën e emailit për të përdorur sistemin e pagesave.

Hapi tjetër është krijimi i një burimi financimi për këtë llogari. Ka metoda dhe monedha të ndryshme për të zgjedhur, duke përfshirë dollarë amerikanë, euro dhe rubla.

Pas kësaj, përdoruesi do të jetë gati të depozitojë para. Për të filluar procesin e depozitimit, lojtarët lundrojnë në seksionin bankar të kazinosë, ku u kërkohet të japin informacion për llogarinë e tyre WalletOne. Fondet do të debitohen menjëherë nga llogaria WalletOne dhe do të transferohen në kazino lojërash live llogaritë kur përdoruesit paraqesin një kërkesë për depozitim.

Kohët e transfertave dhe kufijtë e WalletOne

Megjithëse disa kazino mund të vendosin kufij, lojtarët mund të depozitojnë sa të duan me WalletOne. Shuma minimale e depozitës ndryshon për çdo kazino. Maksimumi i depozitave që lojtarët mund të bëjnë përcaktohet gjithashtu nga kazinoja në të cilën ata luajnë. Nuk ka kosto që lidhen me bërjen e depozitave ose tërheqjeve të kazinosë. Megjithatë, kur plotësoni bilancin e WalletOne, mund të aplikohen komisione modeste. Shuma e tarifës përcaktohet nga mënyra e depozitimit që zgjedhin përdoruesit.

Depozitimi me WalletOne në Kazinotë Live