EcoPayz

EcoPayz pranohet në kazinove online në të gjithë botën dhe rivalizon ofrues të tjerë të mëdhenj pagesash si Neteller dhe Skrill. Lojtarët regjistrohen për një llogari dhe zgjedhin portofolin e tyre ideal virtual. Është e mundur të shtoni fonde nga një llogari bankare personale. Më pas, bëni një depozitë në një kazino duke zgjedhur EcoPayz në faqen e internetit të kazinosë.

Është një metodë e shpejtë dhe e përshtatshme, dhe lojtarët gjithashtu kanë akses në një Mastercard për të tërhequr para nga ATM. Ky opsion pagese përdor teknologjinë më të fundit të sigurisë dhe është i shpejtë dhe efikas. Mësoni më shumë rreth EcoPayz dhe shikoni se çfarë ofrojnë