Kazino Drejtpërdrejt instaDebit

Me kalimin e viteve, diapazoni dhe veçoritë e kazinove në internet janë përmirësuar ndjeshëm. Për sa i përket metodave të pagesës që u ofrohen lojtarëve të kazinosë live, zgjidhjet e reja të pagesave shfaqen çdo ditë tjetër. Megjithatë, disa shërbime të pagesave të drejtpërdrejta të kazinosë dallohen dhe triumfojnë mbi të tjerët. InstaDebit është një nga metodat e pakta të pagesave të shquara që përdoren për lojtarët e kazinosë live.

Pra, çfarë është instaDebit? Kjo mënyrë pagese është krijuar për të ofruar një përvojë të qetë për lojtarët që duan të bëjnë pagesa ose të transferojnë para nga llogaritë e tyre bankare. Idealisht, InstaDebit është një mënyrë pagese dhe një ndërmjetës midis një kazinoje dhe llogarisë bankare të lojtarit. Këtu është kapja; InstaDebit mund të përdorin vetëm lojtarët që bankatojnë me institucionet financiare kanadeze.

Rreth InstaDebit

Rreth InstaDebit

InstaDebit është një kanadez shërbimi i pagesave në internet me seli në Toronto, Kanada. Ky shërbim ofrohet nga International Solutions Ltd, e cila së pari iu bashkua biznesit të përpunimit të pagesave në vitin 2003. Vetëm në vitin 2004 u lançua InstaDebit për të lejuar përdoruesit kanadezë të bënin transferime parash ose të paguanin për blerjet online duke përdorur fondet në llogaritë e tyre bankare lokale.

Ndërkohë që kompania ka selinë e saj në Kanada, ajo ka dalë gjithashtu në tregjet globale, duke hapur një zyrë dege ndërkombëtare në Maltë nën InstaDebit Global. Që nga dhjetori 2020, InstaDebit është i disponueshëm në mbi 32 vende, me kombe të tjera në linjë që do të shtohen. Edhe pse kompania është e prirur të zgjerojë horizontet e saj, ajo përdoret kryesisht nga lojtarët kanadezë.

Pse InstaDebit?

Me mbi një dekadë ekspertizë tregtare, InstaDebit është një partner i zgjedhur për një listë të gjatë të markave me reputacion të kazinove në internet. Roli i tij ndërmjetës midis bastorëve të drejtpërdrejtë të kazinosë dhe bankave lokale do të thotë që bastorët në internet kanë një shtresë sigurie të shtuar që siguron që detajet e tyre personale dhe financiare të mbahen të sigurta.

Specifikat e InstaDebit gjithashtu e lejojnë atë të bëjë transferime të shpejta që janë të lehta për t'u ekzekutuar. Kjo do të thotë që kazinoja e tregtarit të drejtpërdrejtë mund të marrë pagesa në kohë reale, pasi nuk ka kohë pritjeje.

Lojtarëve për herë të parë u jepet gjithashtu një shans i rrallë për të testuar se si funksionon InstaDebit ndërsa bëjnë depozitimin e tyre të parë. Ndryshe nga kuletat e njohura elektronike, ku lojtarëve u kërkohet të regjistrohen, plotësojnë dhe verifikojnë informacionin e tyre financiar, InstaDebiut u lejon lojtarëve të krijojnë llogaritë e tyre dhe t'i përdorin ato gjatë pagesës së parë.

Rreth InstaDebit
Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me InstaDebit

Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me InstaDebit

InstaDebit, siç u përmend më parë, është miratuar gjerësisht si një mënyra e preferuar e pagesës nga shumë kazino të drejtpërdrejta. Pra, çdo lojtar në lojërat e kazinove me tregtarë të drejtpërdrejtë këshillohet të kontrollojë faqet e drejtpërdrejta të kazinove në internet që pranojnë pagesa në InstaDebit dhe të zgjedhë më të mirën. Me kënaqësi, lojtarët i drejtohen gjithmonë kazinove më të mira të tregtarëve të drejtpërdrejtë që ofrojnë InstaDebit për të bërë një zgjedhje të lehtë.

Depozitimi me InstaDebit në kazinotë e drejtpërdrejta

InstaDebit mbështetet shumë te banka. Prandaj, çdo përdorues i etur për ta përdorur atë duhet të mbajë një llogari kursimi ose rrjedhëse në një bankë të mbështetur. Prandaj, lojtarët e etur për të lidhur InstaDedit me llogaritë e tyre bankare duhet të sigurojnë që bankat e tyre të punojnë me InstaDebit.

Përveç mbajtjes së një llogarie, kërkesa të tjera për të përdorur një llogari InstaDebit për qëllime të basteve live përfshijnë të qenit 18 vjeç ose më i vjetër dhe të kesh një Numri të Sigurimeve Shoqërore (SIN) për arsye verifikimi të identitetit.

Punonjësit duhet së pari të regjistrohen në InstaDebit përpara se të lejohen të bëjnë një depozitë. Lojtari pritet të plotësojë një formular regjistrimi që kap detajet personale si emri, adresa e emailit dhe katër shifrat e fundit SSN gjatë regjistrimit.

Një kërkesë tjetër, e cila duhet të jetë e qartë, është që lojtarët duhet të kenë fonde të mjaftueshme në llogaritë e tyre. Mbetet vetëm të zgjidhni InstaDebit si një mënyrë pagese në faqen e internetit të kazinosë dhe të përfundoni transaksionin.

Kazinotë më të mira të drejtpërdrejta me InstaDebit
Si të bëni një depozitë direkte me InstaDebit?

Si të bëni një depozitë direkte me InstaDebit?

Lojtarët e lojërave të kazinove të drejtpërdrejta kanë dy opsione kryesore: të bëjnë depozita me InstaDebit përmes transferimit të drejtpërdrejtë bankar nga banka ose depozitave direkte nga llogaria e InstaDebit. Depozitimi me InstaDebit zakonisht kërkon hapat e mëposhtëm:

  1. Lojtari duhet të shkojë në seksionin e arkëtarit të kazinosë InstaDebit dhe të zgjedhë InstaDebit si metodën e tij të preferuar bankare.
  2. Vendosni shumën e depozitës dhe plotësoni detajet e llogarisë së tyre
  3. Me zgjedhjen e InstaDebit, një lojtar mund të zgjedhë midis pagesës duke përdorur fonde InstaDebit ose transferta bankare. Pagesat InstaDebit përpunohen në çast, ndërsa transfertat bankare mund të zgjasin më shumë (3 - 5 ditë, në varësi të bankës).
  4. Sigurohuni që të gjitha detajet janë plotësuar plotësisht dhe miratoni pagesën.
Si të bëni një depozitë direkte me InstaDebit?
Cili është kufiri ditor i depozitave për InstaDebit?

Cili është kufiri ditor i depozitave për InstaDebit?

Në mënyrë tipike, depozitat në InstaBet janë të lidhura me disa faktorë. Si fillim, shumica e faqeve të kazinove të drejtpërdrejta u japin lojtarëve të rinj një kufi të përkohshëm depozitash, zakonisht 3,000 dollarë në javë. Lojtarët që nuk janë të kënaqur me limitin e dhënë mund ta rrisin gjithmonë atë duke verifikuar llogarinë e tyre në InstaBet. Në përgjithësi, kufijtë e depozitave janë zakonisht specifikë për kazinonë online.

Cili është kufiri ditor i depozitave për InstaDebit?