Kazino Drejtpërdrejt InterAc

Interac është një platformë pagese me bazë kanadeze që lejon përdoruesit e saj të tërheqin fonde nga kazinotë në internet. Ai është i ngjashëm me një transfertë bankare ose bankare, por plotësohet në internet dhe dërgohet në llogarinë tuaj menjëherë nga llogaria e kazinosë.

Transaksioni është i garantuar dhe jo i lëkundur. InterAc përdor disa pyetje komplekse të mesazheve dhe sigurisë për të mbrojtur klientët. Përveç kësaj, kazino online lojtarët mund t'ju lejojnë të tërhiqni fondet tuaja në Kanada ose jashtë shtetit. Kartat InterAc mund të përdoren gjithashtu në mijëra ATM në mbarë botën. Transaksionet në internet janë të koduara dhe mbrojtja nga mashtrimi është shumë e lartë. Mësoni më shumë rreth asaj që InterAc ka për të ofruar tani.