Kazino Drejtpërdrejt NeoSurf

Neosurf është një alternativë ndaj kartave të debitit dhe kreditit. Ai gjithashtu sfidon llojet normale të kuletave elektronike dhe kartave të tarifimit. Neosurft vepron si një kupon me parapagesë një herë për të bërë blerje ose transaksione në të kazinove online. Megjithatë, nuk është si një kuletë elektronike konvencionale me fonde të ruajtura, sepse kuponi përdoret vetëm një herë.

Kuponi ka një kod për transaksionet që duhet të përdoren brenda një kohe të caktuar. Kjo ka avantazhe të dukshme për ata që duan privatësi dhe anonimitet. Ky nivel i lartë sigurie shpesh nuk merret parasysh nga platformat e tjera. Më në fund, mund të aksesohet 24/7 dhe ka tarifa të ulëta. NeoSurf duhet të konsiderohet seriozisht nga fansat e kazinove në internet.

Section icon