Kazino Drejtpërdrejt Payeer

Payeer është një sistem pagese elektronike që lejon përdoruesin të depozitojë, ruajë dhe të bëjë transaksione online në një kazino shpejt dhe pa dhimbje.

Përdoruesi mund të bëjë një depozitë te Payeer duke përdorur një kartë krediti dhe debiti. Është gjithashtu e mundur të lidhni një llogari bankare me këtë ofrues pagese. Një nga karakteristikat më të mira të Payeer është aftësia për të blerë dhe shitur kriptomonedhë. Gjithashtu, kompania ka një reputacion solid sepse është themeluar në vitin 2012 dhe ofrohet në 127 vende të botës. Është falas dhe e lehtë për të hapur një llogari ndërsa komisionet mbeten të ulëta në platformë.

Section icon