Kazino Drejtpërdrejt Paysafe Card

Paysafe Card është një sistem popullor parapagimi që u lejon përdoruesve të kryejnë transaksione në internet pa rrezikuar detajet e tyre bankare ose informacionin e kartës së kreditit. Kur është fjala për kazinove online, shumica e këtyre platformave mbështesin këtë metodë pagese sepse është e preferuar për shumë lojtarë dhe është e disponueshme në shumë vende në mbarë botën.

Në varësi të kazinosë, tërheqjet përmes Paysafe Card mund të variojnë nga 20 deri në 1000 dollarë. Meqenëse tarifa e përpunimit është përgjegjësi e operatorit dhe jo e lojtarit, mund të kuptohet pse njerëzit preferojnë këtë metodë. Procesi është gjithashtu i thjeshtë për t'u përdorur, dhe është i shpejtë.