Kazino Drejtpërdrejt Payz

Payz pranohet në kazinove online në të gjithë botën dhe rivalizon ofrues të tjerë të mëdhenj pagesash si Neteller dhe Skrill. Lojtarët regjistrohen për një llogari dhe zgjedhin portofolin e tyre ideal virtual. Është e mundur të shtoni fonde nga një llogari bankare personale. Më pas, bëni një depozitë në një kazino duke zgjedhur Payz në faqen e internetit të kazinosë.

Është një metodë e shpejtë dhe e përshtatshme, dhe lojtarët gjithashtu kanë akses në një Mastercard për të tërhequr para nga ATM. Ky opsion pagese përdor teknologjinë më të fundit të sigurisë dhe është i shpejtë dhe efikas. Mësoni më shumë rreth Payz dhe shikoni se çfarë ofrojnë

Kazino Drejtpërdrejt Payz