Kazino Drejtpërdrejt QIWI

QIWI është një ofrues i shërbimeve të pagesave në Ukrainë, Rusi dhe Kazakistan, por ka terminale shtesë në Shtetet e Bashkuara, Azinë Qendrore dhe vendet evropiane. Aktualisht, ajo ka mbi 10 milionë llogari të konsumatorëve. QIWI konsiderohet metoda më e mirë e tërheqjes për kazinove online për shkak të vëmendjes ndaj sigurisë, komoditetit dhe tarifave të ulëta.

Të gjitha depozitat janë pa pagesë ndërsa tarifat e tërheqjes janë paksa të parëndësishme. Është zgjidhja më e mirë e pagesave sepse ka inkorporuar teknologji moderne të kriptimit për të siguruar të gjitha transaksionet. Përveç kësaj, ajo ka bashkëpunuar me VISA për të qarkulluar kartat e saj me parapagesë online dhe fizike, një lëvizje që dëshmon se është një portofol elektronik i besueshëm.