Kazino Drejtpërdrejt Skrill

Skrill është një portofol elektronik modern dhe i besueshëm që lejon lojtarët dhe klientët e kazinove në internet të bëjnë pagesa dixhitale në ueb. Përdoruesit gjithashtu mund të bëjnë depozita ose tërheqje nga kazinotë online. Regjistrimi mund të përfundojë shpejt. Megjithatë, ekzistojnë disa veçori serioze sigurie.

Lojtarët gjithashtu mund të bëjnë një depozitë nga llogaria e tyre bankare ose kartat e kreditit. Më pas, fondet mund të përdoren për të kryer transaksione në internet. Skrill gjithashtu i lejon përdoruesit të blejnë dhe tregtojnë kriptovaluta. Ata gjithashtu ofrojnë një kartë debiti të parapaguar për disa përdorues dhe aplikacioni është gjithashtu i disponueshëm për përdoruesit e Skrill. Kjo mënyrë pagese është një portofol elektronik gjithëpërfshirës me shumë veçori të shkëlqyera.

Si të bëni një tërheqje me Skrill
Si të bëni një tërheqje me Skrill

Si të bëni një tërheqje me Skrill

Skrill është kthyer në një nga më të preferuarit metodat e tërheqjeskazinove të drejtpërdrejta. Punonjësit zgjedhin këtë portofol dixhital të njohur në vend të shumicës së alternativave për përfitimet e jashtëzakonshme që sjell në tryezë. Për të filluar, krijimi i një llogarie Skrill është falas. Përveç kësaj, ky sistem pagese ka fituar besimin e miliona përdoruesve në mbarë botën, falë protokolleve të sigurisë së nivelit të lartë. Një tjetër nga pikat kryesore të shitjes së tij është përdorshmëria e tij.

Për të bërë tërheqje të suksesshme me Skrill në kazinotë live, lojtarëve u kërkohet të:

  • Vizitoni faqen e pagesave të platformës së lojërave të fatit

  • Zgjidhni Skrill si metodën e preferuar të tërheqjes

  • Jepni detajet e nevojshme, duke përfshirë shumën specifike për të marrë para

  • Verifikoni tërheqjen

    Si shumë kuletat elektronike, Skrill krenohet me kohë përpunimi të menjëhershëm. Prandaj, paratë e lojtarëve të kazinosë live duhet të pasqyrohen në llogarinë e tyre bankare menjëherë pas miratimit të pagesës. Por nëse ka vonesa të sistemit, kjo mund të zgjasë disa sekonda ose minuta.

    Disa lojtarë shpesh kanë pyetur veten nëse ka ndonjë kufizim tërheqjeje që lidhet me përdorimin e Skrill. E vërteta është se shuma minimale ose maksimale që dikush mund të tërheqë në një ditë, javë ose muaj përcaktohet nga kazinotë e tregtarëve të drejtpërdrejtë që ata zgjedhin. Megjithatë, kjo shumë është zakonisht midis 10 dhe 10,000 dollarë në ditë.

Si të bëni një tërheqje me Skrill