Kazino Drejtpërdrejt Yandex Money

Yandex.Money është shërbimi më i madh i pagesave elektronike në Rusi. Është një metodë pagese e sigurt, e thjeshtë dhe me reputacion e përdorur nga një numër shumë i lartë rusësh. Lojtarët e kazinosë në internet mund të bëjnë një pagesë të sigurt në Yandex.Money nga një llogari bankare, e-portofol, telefon ose personalisht.

Ka shumë fleksibilitet kur bëhet fjalë për kryerjen e pagesave për këtë ofrues pagese. Ka mbi 170,000 kioska në Rusi/CIS. Yandex.Money vazhdon të zgjerojë partnerët dhe shërbimet e saj në të gjithë botën. Platforma e saj kërkon disa mësime fillestare, por duhet të merret parasysh nga dashamirët e lojërave të kazinove në internet.

Section icon